XL Vietnam Hanoi La Siesta Premium Hang Be Rooftop
Hanoi, Vietnam

La Siesta Premium Hang Be

Stilfuldt boutique-hotel i Hanois gamle bydel

Hang Be er en af de mest berømte gader i Hanois gamle bydel. Og lige her, omgivet af cafeer, restauranter, skræddere og småhandlende, finder I skønne La Siesta Premium Hang Be med rooftop bar og udsigt til Vietnams gamle hjerte.

Midt i landsbyen, midt i storbyen

På La Siesta Premium Hang Be finder I det bedste af begge verdener. Ro, komfort og klassisk charme midt i den gamle bys skønne mylder. Og lige uden for hotellets dør, bliver I straks omfavnet af den gamle bys spraglede og skønne puls, der måske bedst kan beskrives som en fantastisk blanding af landsbyliv og storbyliv. 

Gadehandlere, som balancerer deres skulderåg i strømmen af mennesker og knallerter, der suser mellem hinanden. Unge, der holder i hånd og sidder drømmende på deres yndlingscaféer. Og bedstemødre, der vasker børnebørn og holder øje med det meste. I bor lige midt i det hele og få minutter fra Hanois og Vietnams åndelige og kulturelle midte, Hoan Kiem-søen.  

Klassisk charme og moderne kant

Og tilbage på hotellet? Jo, her venter jer et smagfuldt og elegant boutique-hotel med rolige, komfortable værelser, en spa, en skøn restaurant og en yderst gennemført rooftop bar med sjældne gode udsigter over hele den gamle by. Det er i sandhed det bedste af begge verdener.

La Siesta Premium Hang Be indbegrebet af nutidig klassisk design tilsat vietnamesiske detaljer og en skøn blanding af moderne, traditionelle og antikke møbler, der trækker tydelige tråde til Vietnams historie og den franske kolonitid. De ensartede farver – domineret af sort, hvid, grå og mørkeblå – kulminerer i et stilfuldt og selvsikkert udtryk, der sammen med det varme lys, de smukke flisegulve og mange træelementer skaber en beroligende, men elegant stemning. 

XL Vietnam Hanoi La Siesta Premium Hang Be Rooftop Bar
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Rooftop Bar og Spa

Hotellets restaurant hedder Cloud Nine og selv om I ikke er helt oppe i skyerne på 9. sal, er I sjældent højt oppe for Hanois gamle bydel at være. Ja, faktisk kan I se hele vejen rundt over byens tagtoppe, Hoan Kiem-søen og Den Røde Flod, som løber gennem Hanoi – mens I nyder det bedste fra det vietnamesiske køkken. 

Helt oppe på hotellets tag, finder I den chikke rooftop bar, Lighthouse Sky Bar, som meget ambitiøst og vellykket er bygget op i flere niveauer, der nærmest svæver over hotellets bygning. Glæd jer til at nyde en drink og en dejlig aftenbrise med udsigt over byen og floden.

På La Siesta Premium Hang Be finder I også La Spa, hvor I kan glæde jer til massager, kropsterapier og stilhedens sødme efter en dag i Hanois livlige gader.   

Flere værelsekategorier - hør mere med jeres rejserågiver

La Siesta Premium Hang Be har 8 forskellige værelseskategorier, der spænder fra 25 m2 til 45 m2. Alle værelserne er stilfuldt og enkelt indrettet med afdæmpede, mørke nuancer samt luksuriøse senge og mørketrægulve. Og så er der selvfølgelig aircondition, tv, minibar og Wi-Fi på alle værelser.

Hør mere med jeres rejserådgiver, hvilke værelsestype, som passer jer bedst.

Håndplukket til jer

Hotellet indgår i disse rejseforslag

XL Vietnam Food Mi Quang
Saigon, Vietnam, Asien

Smagen af Vietnam

15 dage fra

36.500 kr.

Glæd jer til

Markeds- og gadekøkkentur i Hanoi med lokal madentusiast som guider

2-dages cruise bland kalkstensklipperne i Bai Tu Long-bugten

Økologisk gårdbesøg og kokkeskole i Hoi An

Strandidyl og luksuriøs villa i Quy Nhon

Saigon by night og boutiquehotel Mekong-deltaet

Xl Vietnam Sapa Tour Topas Ecolodge Aerial View Sunset
Hanoi, Vietnam, Asien

Glæd jer til

At opleve Vietnam fra en autentisk vinkel

Hanoi bag facaden, Den Røde Flod og livet på jernbanen

Eco-lodge med betagende udsigter, vandreture og kulturmøder i Sapa

3 dages sejltur til den uberørte Bai Tu Long-bugts kalkstensklipper

Afslappet strandferie og UNESCO verdensarv i Hoi An

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Vietnam

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Vietnam. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.