Xl Vietnam Sapa Tour Topas Ecolodge Aerial View Sunset

Det nordlige Vietnam og charmerende verdensarv

Det nordlige Vietnam og charmerende verdensarv

15 dage fra 33.000 kr.

Kontakt Mette

Tlf. 33 320 320

Vandreture, kulturmøder og strandferie

Fra bjergene i det høje nord til dragebørnenes bugt og skønne Hanoi, er denne rejse til jer, som ønsker at opleve det bedste af det nordlige Vietnam fra en anderledes og mere autentisk vinkel. Tilsat en unik strandferie i Hoi An.

Jeres eventyr begynder i Vietnams charmerende hovedstad Hanoi, hvorefter I rejser med komfortabelt nattog til Sapa i det nordligste Vietnam – helt oppe ved grænsen til Kina.

Herfra går turen igen forbi Hanoi inden I stævner ud i dragebørnenes bugt, Halong-bugtens mindre kendte, mere rolige og lige så gudesmukke nabo. Det hele fuldendes med 5 dage på stranden i Vietnams historiske og stemningsfulde Hoi An.

Glæd jer til

 • At opleve Vietnam fra en autentisk vinkel
 • Hanoi bag facaden, Den Røde Flod og livet på jernbanen
 • Eco-lodge med betagende udsigter, vandreture og kulturmøder i Sapa
 • 3 dages sejltur til den uberørte Bai Tu Long-bugts kalkstensklipper
 • Afslappet strandferie og UNESCO verdensarv i Hoi An

Berigende oplevelser og tid til fordybelse 

Fra Hanois baggyder og jernbaner til vandreture i Sapa-dalen, byder denne rundrejse på det bedste af Nordvietnam med berigende, autentiske oplevelser, som ikke går på kompromis med komfort og kvalitet.

Det er en rejse væk fra de mange, hvor I samtidig har tid til at komme under overfladen, tid til fordybelse og tid til at slappe af i de skønnest tænkelige omgivelser fra en magisk sejltur i dragebørnenes bugt til rolige dage med strand og kultur i Hoi An.

 

Xl Vietnam Sapa Tour Topas Ecolodge Sapa Women
Det skal I opleve

Dagsprogram

Hos Nyhavn Rejser skræddersyer vi altid rejsen til Vietnam efter jeres ønsker. Opgrader hotellerne til det ypperste, tag en ekstra dag i bjergene eller skift Hue ud med sydligere himmelstrøg. Hør mere med jeres rejserådgiver og vi skræddersyer helt efter jeres ønsker.

XL Vietnam Hanoi La Siesta Premium Hang Be Rooftop Bar

I flyver fra København og ankommer dagen efter i Hanoi, hvor I bliver hentet af jeres private chauffør, som kører jer til La Siesta Premium Hang Be 3+*, hvor I skal bo de 2 nætter. 

Det stilfulde boutique-hotel ligger fantastisk placeret i hjertet af Hanois gamle bydel og er kun en kort gåtur fra byens – og Vietnams – åndelige og historiske hjerte, Hoan Kiem-søen.

Xl Vietnam Hanoi Vendor Fake Flowers Street Woman
Xl Vietnam Hanoi Woman Bench Banks Of Hoan Kiem Lake
Xl Vietnam Hanoi Streetfood

I kan f.eks. bruge jeres første aften til at gå på opdagelse i kvarterets små gyder, hvor butikker, gadekøkkener, markeder, tehuse, ølbarer og knallerter danner en evig strøm af liv, indtryk og fascinerende gadetableauer.  

Måske finder I vej til ned til Hoan Kiem-søen, hvor I kan nyde en vietnamesisk kaffe eller en aftendrink med udsigt til det uopnåelige skildpaddetårn, som står som et fredfyldt helle midt i storbyens mylder. Et fælles holdepunkt, som forbinder fortid, nutid og fremtid. Urokkelig, rodfæstet, drømmende og sanselig. Det her er det helt rigtige sted, at begynde jeres rejse til Vietnam. Nu er I fremme.

I dag vågner I op i Hanoi. Det er jeres første fulde dag i Vietnam og der er få ting så dejligt, som følelsen af at stå ved begyndelsen af et nyt eventyr. I formiddag skal I på opdagelse i Hanoi, det ægte, autentiske Hanoi langs jernbaner, sidegader og baggyder.

Xl Vietnam Hanoi Vendor Fish Selling Bike Aerial View
Xl Vietnam Hanoi Train Street Local Life
XL Hanoi Street Food Kitchen Vietnam

Jeres private guide henter jer på jeres hotel efter morgenmad cirka 8.30 og vil undervejs på byvandringen fortælle jer om byens liv, dens fascinerende historie og dens plads i Vietnams større historie. Og så skal I også ud og køre i tog over Den Røde Flod! 

Udflugten slutter cirka 13.30, hvor I har mulighed for at blive kørt tilbage til jeres hotel. Resten af dagen har I på egen hånd i Hanoi.

Xl Vietnam Hanoi Local Woman

I dag kan I tage det helt roligt. I bestemmer nemlig selv, hvad I vil bruge dagen til. Måske vil I slentre lidt mere i Hanois gamle kvarter? Eller måske vil I tættere på historien og de klassiske highlights?

Xl Vietnam Hanoi Street Vendors On Bike
Xl Vietnam Hanoi Ancient Temple
Xl Vietnam Red River On Its Way To The Sea In Autumn Hanoi Vietnam 0

I dag kan I tage det helt roligt. I bestemmer nemlig selv, hvad I vil bruge dagen til. Måske vil I slentre lidt mere i Hanois gamle kvarter? Eller måske vil I tættere på historien og de klassiske highlights?

Er I friske anbefaler vi helt klart en cykeltur til landsbyerne på den anden side af Den Røde Flod? Guiden bor selv i området, så han kender alle de bedste ruter og historier i de skønne, landlige omgivelser.  Ja, det er svært at tro, hvor landligt det rent faktisk er, selvom det er så tæt på landets hovedstad. 

Xl Vietnam Sapa Tour Topas Ecolodge Victoria Express Train Exterior

Uanset, hvad I vælger i løbet af dagen, bliver I hentet om aftenen på jeres hotel, og kørt til hovedbanegården, hvor jeres komfortable nattog til Sapa venter.

I rejser i sovekupé med komfortable Fanxipan Express, så chancerne for en god nats søvn til togets taktfaste rytme, skulle være rigtige gode. Om morgenen, ankommer I til grænsebyen Lao Cai, hvor jeres private chauffør byder jer velkommen og kører jer til vidunderlige Topas Ecolodge 4*, hvor I skal bo de næste to nætter.

 

Xl Vietnam Sapa Tour Topas Ecolodge Terrace

Efter en rolig morgenmad på hotellet, begynder jeres eventyr i dette magiske hjørne af Vietnam, som føles verdener væk fra Hanoi og resten af Vietnam. Heroppe går det traditionelle landliv sin rolige gang mellem risterrasser, vandfald og Vietnams højeste bjerglandskaber. 

Small Vietnam Sapa Tour Topas Ecolodge Aerial View Sunrise
Xl Vietnam Sapa Tour Topas Ecolodge Breakfast
Xl Vietnam Sapa Tour Topas Ecolodge Sapa Woman Local Market

Det her er Indokinas tag. Et bortgemt land, indhyllet i tåge og skyer, hvor den gamle verdens levevis stadig findes i bedste velgående – ikke mindst hos områdets mange etniske minoriteter, som I møder på jeres vandreture på dag 5 og dag 6. Og så er der Topas Ecolodge. En rejse værd i sig selv.

XL Vietnam Hanoi La Siesta Premium Hang Be Rooftop

På dag 7 kan I hvile ud og nyde lodgen – eller f.eks. tage en cykeltur i bjergene omkring – indtil der kl. 15.00 er afgang med lodgens komfortable minibus, som kører jer tilbage til Hanoi, hvor I ankommer til La Siesta Premium Hang Be 3+* sidst på aftenen.

Xl Vietnam Halong Bay Dragon Pearl Cruise Ship Morning Mist

Fra taget af Vietnam til dragebørnenes bugt dagen efter. Vietnam er kontrasternes land og det mærker I virkelig på denne rejse. 

De næste dage skal I opleve en af verdens helt store naturvidundere og Vietnams store stolthed. I skal på en 3 dages cruise til magiske Halong Bay og videre til nabobugten Bai Tu Long, hvor I vil opleve de drømmende kalkstenslandskaber, flydende landsbyer og bortgemte laguner væk fra mængderne – i ro og mag. 

Xl Vietnam Bai Tu Long Bay And Halong Bay Cruising Small Bay
Xl Vietnam Bai Tu Long Bay Halong Bay Fishing Village And Rock Island
Xl Vietnam Bai Tu Long Bay Halong Bay Boat Evening

I fordums tid var fjendtlige kinesiske skibe, ifølge legenden, klar til at angribe Vietnam, men drager kom vietnameserne til undsætning, da de smed en masse perler, der blev til klippeøer, som de ramte vandet.

Øerne blev på den måde kædet sammen til et stort forsvarsværk, der tilintetgjorde fjendens skibe.

Bagefter forblev dragefamilien boende ved kysten. Moderdragen blev i Halong (Vietnamesisk: Ha Long, Ha: nedstigende, Long: drage), mens børnene slog sig ned i Bai Tu Long-bugten længere nordpå (De deltagende dragebørns bugt, Bái: deltage, Tử: børn, Long: drage).

Xl Vietnam Halong Bay Canh Son Island Dragon Pearl

I skal med båden Dragon Legend 4*, som med sit fine soldæk og lille pool på taget er en super base i de lune forårs- og sommermåneder. Værelserne er rummelige med store vinduer, så I kan nyde landskabet selv fra jeres værelse.

XL Hoi An Evening Japan Bridge Vietnam

I dag sejler I tilbage til fastlandet, hvor jeres chauffør venter og kører jer til lufthavnen. Det tager kun godt 1 time, at flyve til Danang i det centrale Vietnam, hvor I bliver hentet i lufthavnen og kørt til skønne Hoi An Boutique Resort 4*.

Her bor I ved stranden de næste 4 nætter med direkte adgang til Det Sydkinesiske Hav, som skyller ind over stranden.

Så nu er det bare at vælge den rigtige strandstol, nyde de mange tilbud – og glæde sig over dejligt vejr og vietnamesisk kogekunst, når det er bedst.

Verdensarv i Hoi An

Men der er også meget andet at tage sig til. Hoi An er en charmerende lille by, som siden 1999 har været på UNESCO's bevaringsværdige liste. Igennem byen løber floder og kanaler, som forbinder byen og stranden.

Glæd jer til at gå på opdagelse mellem smukke bygninger i kolonistil, små hyggelige caféer og håndværkerbutikker med silkelamper og lygter. 

Colorful Paper Lantern Shops In Hoi An, Vietnam
XL Vietnam Hoi An Rickshaw driver
Fresh Produce For Sale At An Outdoor Market Hoi An, Central Vietnam

Xl Vietnam Saigon Ho Chi Minh City Street Fruits Bicycle Vendor

I dag er det tid til at tage afsked med Vietnam – for denne gang – og sætte kurs mod Danmark igen. I bliver kørt til den internationale lufthavn i Danang tæt på Hoi An, og flyver hjem til Danmark, hvor I lander på dag 15. 

Håndplukket til jer

Det skal I opleve på jeres rejse

Fra de største højdepunkter til de små øjeblikke og autentiske oplevelser, der ofte gør mest indtryk. På jeres præmisser og væk fra mængderne. Det er eventyret med Nyhavn Rejser. En rejse der fortryller verden på ny og bringer jer helt ind i magien.

Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Vi har nøje udvalgt de bedste hoteller ud fra beliggenhed, stemning, service og komfort. I Hanoi, bor I på det chikke La Siesta Premium Hang Be 3+* i hjertet af den gamle bydel, mens der venter jer en helt unik og himmelske oplevelser på Topas Ecolodge 4* i Sapa. Og så kan I glæder jer til 2 nætter om bord på et fornemt sejlskib, inden rejsen går til skønne Hoi An Boutique Resort 4*.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Inkluderet

 • Fly København-Hanoi / Danang-København 
 • Lufthavnsskatter
 • Al transport mellem lufthavne, hoteller og togstation
 • 3 nætter på La Siesta Premium Hang Be 3+*, Hanoi. Deluxe Room, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Livet på jernbanen og Hanoi bag facaden 
 • Oplevelse: 4 dages natureventyr i Vietnams fjerne nord - Bo på Topas Ecolodge
 • 3 dages oplevelse. Med Dragon Pearl til dragebørnenes bugt - Med Dragon Legend 4*
 • Indenrigsfly Hanoi-Danang
 • 4 nætter på Hoi An Boutique Resort 4*, Hue. Deluxe Room, inkl. morgenmad
Pris per person ved 2 voksne
Det nordlige Vietnam og kejserbyen Hue
RejseperiodeDobbelt
22.06.24 ‑ 23.06.2431.000‑33.000
24.06.24 ‑ 31.10.2432.000‑37.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda Rejseforsikring
 • Visum til Vietnam
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Vietnam

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Vietnam. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.