Xl Vietnam Hotel Pilgrimage Village Boutique Resort Hue. Pool Sun
Hue, Vietnam

Pilgrimage Village Boutique Resort & Spa

Stilfuldt, harmonisk og autentisk - en smuk oase i rolige omgivelser

Forvent lidt ekstra på Hotel Pilgrimage Village Boutique Resort & Spa. Ud over den gode service kan I nyde de smagfulde omgivelser, den fantastiske restaurant og det pragtfulde pool område.

Moderne og traditionelt

Pilgrimage Village Butique Resort & Spa ligger ideelt i et ugenert og frodigt område i Hue, men alligevel tæt på berømte historiske vartegn. Hotellet lægger vægt på de små detaljer og servicen er upåklagelig, opmærksom og yderst gæstfri. Her er traditionel vietnamesisk byggestil succesfuldt kombineret med moderne indretning og smagfulde faciliteter.
Xl Vietnam Hotel Pilgrimage Village Boutique Resort Hue Deluxe Room Double
Xl Vietnam Hotel Pilgrimage Village Boutique Resort Hue. Pool Sun
Xl Vietnam Pilgrimage Village Boutique Resort Spa 4 Hue Serving Watress 2
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Kulinariske oplevelser, cocktails og klavermusik

Nyd en middag i et fantastisk hus, bygget efter de særlige vietnamesiske traditioner med højt til loftet og med imponerende søjler.

I disse omgivelser byder Junrei Restaurant på kulinariske retter kreeret ud fra et vietnamesisk fusionskøkken og med lokale specialiter fra Hue og omegn.

Morgenmaden serveres ved hotellets idylliske sø i den moderne indrettede Valley Restaurant.

I Candle Bar's rustikke og hyggelige rammer serveres duftende te, kaffe eller drinks hele dagen, og med udsigt til et smukt vandfald tilbyder Peanut Bar afslapning og forfriskende drinks.

Med eksklusiv moderne kunst og design inviterer Slope Lounge på sofistikerede cocktails og udsøgte vine før og efter middagen. Nyd klavermusikken og de romantiske omgivelser.

Pool, spa- og wellness

Ud over restauranter, barer og lounge kan Pilgrimage Village tilbyde: Udendørs pools, gratis Wi-Fi på hotellets fælles områder, vietnamesiske madlavningskurser, spa- og wellness med jacuzzi, sauna og dampbad samt tai chi og yoga timer.

Skønne værelser og bungalows

99 værelser, bungalows og huse. Alle værelser har to private balkoner, aircondition, satellit-tv med 25 kanaler, deponeringsboks, telefon, minibar og skrivebord. Der er ydermere kaffe- og te faciliteter, daglig blomster og frugt, 24 timers room service, aftæpning hver aften samt gratis Wi-Fi.

Badeværelse med badekar eller brusebad, badekåber, toiletartikler, hårtørrer og slippers.

Hotellet har også en "bryllups" bungalow med aflukket have og egen pool samt traditionelle vietnamesiske huse med ekstra luksus, egen pool, spa, køkken og spisestue.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Vietnam

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Vietnam. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.