Xl Vietnam Six Senses Ninh Van Bay Aerial Resort From Distance
Nha Trang, Vietnam

Six Senses Ninh Van Bay

Bæredygtig barfodsluksus med overdådige villaer - også til generationsrejser

I er i en smuk bugt, hvor en 2 km lang sandstrand omkranses af klipper og et frodigt bagland, der rejser sig mod himlen. Her har I en guddommelig villa med pool, egen butler og adgang til spabehandlinger og gastronomi. Kan man forlange mere?

Barfodsluksus på Vietnams bedste resort

De rustikke og naturlige rammer og en personlig service, der er lige så nærværende, som den er diskret, er med til at skabe en afslappet stemning. Alt handler om jeres velbefindende. Luksus er ikke gods eller guld, men at hvile i sig selv og nyde at være til. At man så gør det i en villa med egen pool, skader jo ikke. 

Det kan I se frem til

Gastromomi på Six Senses Ninh Van Bay

Gastronomi med fokus på økologi og sundhed

Som altid på Six Senses er det gastronomiske niveau højt med stor fokus på økologi og sundhed, hvor det er muligt. Mange grøntsager kommer fra økologiske landbrug i bjergbyen Da Lat og suppleres med grønt dyrket i resortets økologiske haver.

Flere af restauranterne supplerer smagsoplevelserne med stemningsfuld udsigt til havet. Vinkældrene bugner med fristelser, men prøv også de friskpressede juicer. 

 

Dining by the bay

Restaurant i to etager med asiatisk/vestlig morgenmad og internationalt køkken til aften. 

 

Dining by the rocks

Lokale råvarer omskabt til udsøgt gastronomi og serveret i romantiske omgivelser over klipperne for maksimalt 12 gæster ad gangen.

 

Dinning by the pool

Lette retter og snacks, serveret ved den store fælles pool. Kan suppleres med lækre cocktails og mocktails. Her er også småretter målrettet børnene. 

 

The Wine Cave

The Wine Cave er stedet, hvis I skal have en intim middag ud over det sædvanlige. En grotte, hvor der skabes et perfekt match mellem jer, vine og gastronomi.

Det kan I se frem til

Wellness og et væld af aktvititer

En valgfri oplevelse hver dag

Når I bor mere end 5 nætter på Six Senses Ninh Van Bay, inkluderer vi en valgfri oplevelse hver eneste dag under jeres ophold for 2 personer. Dog min. 7 nætter henover jul og nytår samt kinesisk nytår. Vælg bl.a. mellem følgende:

 

 • Vietnamesisk kokkeskole
 • Mousserende vin og lækre kanapeer serveret på terrassen i jeres villa
 • High Tea serveret på The Jetty
 • 30-minutters fodmassage i spaen
 • Guidet meditation eller yoga i spaen
 • Picnic på stranden
 • Guidet vandretur til smuk natur og dyreliv
 • Lokalt besøg på en fiske- og hummerfarm
 • Sejltur med lokal fiskebåd
 • 15 minutter på vandski med guide
 • Morgenmad serveret på sengen

Tilbud for alle aldre

På Six Senses Ninh Van Bay har I adgang til en hav af oplevelser og udflugter, og børnene kan glæde sig til masser af sjov i børneklubben

Her er alt fra kajak- og fisketure til yoga, meditation, trekking, kokkeskole og shoppingtur i Nha Trang. Resortet har også en fortrinlig spa og fitnesscenter.

Spa og wellness

Det gode liv og det sunde liv går hånd i hånd på Six Senses Ninh Van Bay. Den smukke spa og welness centret tilbyder alt fra massager til egentlige programmer skabt ud fra jeres ønsker og helbred med fokus på f.eks. søvn, detox og fitness. I kan deltag i yoga og meditation, og her er fitness center, dampbad, sauna og udendørs motionsbane. 

Villaer på Six Senses Ninh Van Bay

Bo på stranden, klipperne eller på bjergsiden

62 unikke og pragtfulde villaer

Der er 62 villaer på Six Senses Ninh Van Bay i størrelser fra 154 m2 til svimlende 900 m2. Alle er udført i Six Senses' magiske kombination af rustik enkelhed og æstetisk luksus med stor brug af naturmaterialer. Alle har egen pool og havudsigt – nogle begrænset af vegetation, som til gengæld sikrer privatlivet. 

Mange villaer ligger ud til stranden med et eller to soveværelser og privat strandhave med åbning i det grønne til sandet. Andre står op ad bjergsiden eller spektakulært på klipperne i enderne af bugten. Der er derfor forskel på afstand til vand, spa og restauranter, men der er cykler og buggyservice. Tal med jeres rejserådgiver om det kuperede terræn, hvis I er gangbesværede.

Store glasarealer og skydedøre lukker lys og luft ind. Når I først har fået vejret efter at have set det smukke værelse, så vent bare til I ser det fantastiske badeværelse, der også inkluderer udendørs brusebad. Her er tv, Wi-Fi, musikanlæg, kaffe/tefaciliteter, loftvifter og aircondition i alle villaer. Første sal i beachfront villaer køles dog af brisen fra havet. Nogle villaer har endda egen vinkælder!

 

Nyhavn Rejser anbefaler

Nyhavn Rejser kan især anbefale følgende villaer: 

 • Beachfront Pool Villaer. Privat strandhave foran villaen. 176 m2 i to etager med opholdstue på første sal. Maks. 4 personer. 
 • Family Beach Villa. 207 m2 i to etager. To soveværelser og to badeværelser. Maks. 6 personer 
 • Hill Top Pool Villa. 158 m2. På bjergskråningen. Separat lounge ved pool. Maks. 4 personer. 
 • Rock Pool Villa. 187 m2 spektakulær villa på klipperne. Panorama havudsigt. Maks. 3 personer.
Generationsrejser til Six Senses Ninh Van Bay

Store villaer til generationsrejser

Flere villaer til generationsrejser

Six Senses Ninh Van Bay byder på flere muligheder, hvis I vil på en afslappet generationsrejse til Vietnam.

 

The Rock Retreat

Rock Retreat på 271 m2 står på klipperne i sin egen bugt 20 minutters gang fra restauranterne. Her er to soveværelser i separate bygninger. Master bedroom som det mest overdådige, men begge med utrolig charme og nærkontakt med klipper og vand. Her er også separate pavilloner med spise- og massageområde og pool. Private boardwalks leder til vandet. Maks. 5 personer.

 

Hill Top Reserve

Hill Top Reserve på 727 m2 står på bjergsiden. Her er tre soveværelser med eget badeværelse fordelt på to villaer – den ene i to etager. Hertil stort fælles lounge- og spiseområde, kæmpe infinitypool og solterrasse med panoramaudsigt over bugten. Maks. 9 personer.

Hør også om Family Beach Front villa med to soveværelser.

The Water Reserve

I kommer til jeres villa enten til fods eller med båd til jeres private bådebro. Her træder I ind i en magisk verden, der er jeres helt alene. Alle 900 m2. Da I kan være op til 9 i villaen, har I altså 100 m2 hver. Mindst.

Børnene vil nok opdage den 110 m2 store pool som noget af det første, og vandrutsjebanen ned fra første sal kalder helt sikkert på dem. Lad dem. De kan altid høre om den udendørs biograf senere. I har udsigt til smukke solnedgange og kan selvfølgelig også bade i det klare havvand lige ved jeres villa. Der er inkluderet wi-fi, hvis I skal sende fotos hjem …

3 generationer - 3 soveværelser

The Water Reserve består af flere smukke pavilloner. To af dem huser hver et soveværelse og et enestående badeværelse, hvor I kan dase i badekarret med udsigt over bugten. Se grundplan i galleriet.

Mellem dem er fællesområde med soldæk, seks solstole, pool og en toetagers pavillon med spisestue nederst og en stue på første sal, som kan omdannes til det tredje soveværelse. Her er også eget bad og toilet. I aftaler med jeres rejserådgiver, hvor mange der skal sove hvor.

Ikke for gangbesværede

The Water Reserve ligger isoleret fra det øvrige resort. Det betyder dejligt meget privatliv. I kan ringe efter en båd døgnet rundt, men vil I gå til restauranter og spa, kræver det, at alle er almindeligt godt gående.

Xl Vietnam Six Senses Ninh Van Bay Jetty At Dusk [

I speedbåd til Six Senses Ninh Van Bay

Nærmeste større by er Nha Trang. Herfra er der en time i bil og en halv time med speedbåd til Six Senses Ninh Van Bay. På afstand ser I kun bugtens lange strand og den store frodighed, men tæt på begynder villaerne at kigge frem mellem træer og palmer. 

Det er typisk Six Senses at integrere sig så smukt og hensynsfuldt med omgivelserne. På landgangsbroen siger jeres butler velkommen og tilbyder sin hjælp med alt, I har brug for under opholdet.

Håndplukket til jer

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Xl Vietnam Halong Bay Sunset Rocks Boat
Nha Trang, Vietnam, Asien

Sommer i Vietnam

20 dage fra

45.000 kr.

Glæd jer til

Udflugt til Hanois gadekøkkener og markeder

Cykeltur, kulturmøde med Muong-, Thai- og Hmong-folket og eco-lodge i Mai Chau-dalen

3 dages cruise i Halong–bugten væk fra standardruten

Idylliske Hoi An med økologisk kokkeskole

Barfodsluksus i poolvilla på stranden

Xl Vietnam Six Senses Ninh Van Bay Hilltop Reserve Pool
Hoi An, Vietnam, Asien

Vintereventyr i Vietnam

14 dage fra

35.000 kr.

Glæd jer til

Idylliske Hoi An med økolologisk gårdbesøg og kokkeskole

Eventyr og luksustelt ved Lak Lake

Badeferie og barfodsluksus på Six Senses Ninh Van Bay 5*

Valgfri daglig oplevelse på Six Senses Ninh Van Bay

Børnevenlige hoteller med store værelser

Xl Vietnam Six Senses Ninh Van Bay Beachfront Pool Villa Pool
Nha Trang, Vietnam, Asien

Glæd jer til

Lækre poolvillaer og paradisisk strand

Vidunderlig, afslappet luksus for både par og børnefamilier

Skøn gastronomi og masser oplevelser inkluderet

Pulserende Saigon bag facaden

Cu Chi-tunnelerne med speedbåd

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Vietnam

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Vietnam. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.