• Six Senses Con Dao, ocean front villa
  • Oplev den smukke strand på Six Senses Con Dao, Vietnam
  • Et af de lokale markeder i Vietnam, Six Senses Con Dao
  • Oplev Saigons myldrende travle gader

Afslappet ø-luksus på Six Senses Con Dao 5*

Saigons puls, naturparadiset Con Dao og udvalgte udflugter, 13 dage fra 20.500 kr.

Glæd jer til:

Pulserende Saigon på Liberty Riverside 4* med pool

Saigons gadekøkkener og markeder med lokal guide

Cu Chi-tunnellerne med speedbåd ad Saigonfloden

Con Daos strande, jungle og koralrev

Selvforkælelse på Six Senses berømte spa

Læs mere

Kultur, indsigt og afslapning er nøgleordene for denne rejse i det sydlige Vietnam. Tag på guidet tur til Saigons gadekøkkener, oplev krigens Cu Chi-tunneller i speedbåd og nyd barfodsluksus på øgruppen Con Dao. 

Vietnam i højeste og laveste gear

Denne rejse er sammensat, så I på kun 2 uger oplever vidt forskellige sider af Vietnam. I oplever først Vietnams mest pulserende by, Saigon (Ho Chi Minh City). Byen har været motoren i Vietnams moderne udvikling, men gemmer stadig på traditioner, gadekøkkener og markeder. I får senere pulsen helt ned i paradiset Con Dao, hvor I forkæles med 5-stjernet barfodsluksus i den jungleklædte og bjergrige øgruppe.

Udvalgte udflugter

Vi har udvalgt en række udflugter, så I kommer tæt på dagligdagen og historien og også ud i den smukke natur. I Saigon skal I med privat guide gennem byens farverige markeder og gadekøkkener. Jeres udflugt til Cu Chi-tunnelsystemet er i en klasse for sig. I ankommer nemlig ad Saigon-floden i en speedbåd i stedet for at skulle køre 2 timers småkedelig køretur dertil.

Fantastisk hotel i Saigon

I Saigon kan I suge til jer af storbyens oplevelser og samtidig slappe af ved poolen på tagterrassen på jeres 4* hotel Liberty Riverside. Glæd jer til at sidde i de smukke solstole med fødderne i vand og udsigt over floden langt under jer!

Six Senses Con Dao 5*

I slutter rejsen til Vietnam med en uges fortryllende barfodsluksus på øgruppen Con Dao langt ude i Det Sydkinesiske Hav. Her ligger Six Senses Con Dao 5* med store poolvillaer. Glæd jer til et uberørt naturparadis med smukke strande, jungleklædte bjerge og er rigt dyreliv. Og ikke mindst til madoplevelser på gourmetniveau og den helt atmosfære, som kun Six Senses kan præstere.

Vi inkluderer en velsmagende hot pot middag og en velgørende spabehandling på Six Senses Spa.

Bedste rejseperiode

I kan tage på denne rejse hele året, men vejr og muligheder skifter med sæsonerne. Det er værd at bemærke, at vejret på Con Dao er ustabilt omskifteligt året rundt, hvorfor det følgende skal tages som en guideline.

Vejrmæssigt er det bedste tidspunkt marts - maj, hvor der er mest sol og mindst vind. Den bedste snorkling og dykning er februar/marts - juli, mens skildpaddesæsonen er fra maj til september. Vejret kan være ekstra ustabilt og blæsende fra oktober – december.

Vil I hellere opleve Six Senses Ninh Van Bay?

Ønsker I et alternativ til Six Senses Con Dao, kan vi anbefale søsterresortet Six Senses Ninh Van Bay 5*. Her er vejret mere stabilt året rundt på nær i oktober og november, hvor det er regntid. Ninh Bay ligger ved Nha Trang og kan med fordel kombineres med andre seværdigheder centralt i landet. 
 

Tal med vores Vietnam-eksperter om jeres rejse til Vietnam. Alt kan tilpasses jeres ønsker og drømme.

Program

Dag 1
I rejser fra Danmark til Vietnam

I rejser til Vietnam, hvor I lander dagen efter.

Dag 2
Velkommen til Saigon (Ho Chi Minh City)

Velkommen til Saigon – eller til Ho Chi Minh City, som byen nu hedder officielt, men det gamle navn hænger stadig godt fast. I bliver mødt i lufthavnen af vores lokale repræsentant, der kører jer til hotellet. Resten af dagen er på egen hånd til at ryste pelsen efter flyrejsen, og til at indsnuse lidt af den fantastiske stemning.

PULSERENDE SAIGON

Saigon er en pulserende storby. Den har været drivkraften bag den økonomiske udvikling i Vietnam, der tog fart op gennem 90'erne.

Det mærker I på køreturen til hotellet. Byen er Vietnams største med 7-8 millioner indbyggere.

I skal bo 3 nætter på det pragtfulde Liberty Riverside Hotel 4*. Her er store moderne værelser og masser af komfort. Og ikke mindst er her en utrolig udsigt over Saigon-floden, der snor sig for jeres fødder. Oppe på tagterrassen er ikke bare den bedste udsigt, her er også en dejlig pool.

Bare hop i som en god start på jeres rejse til Vietnam, og nyd det igen efter jeres udflugter. Efter vores mening er dette nye 4-stjernede hotel bedre end mange af byens 5-stjernede.

Dag 3
Saigons gadekøkkener og markeder med privat guide

Saigon kan ved første øjekast synes en anelse kaotisk. Men når I først begiver jer ud i det pulserende byliv, åbenbarer en anderledes verden sig i sidestrøgene bag de store hovedgader.

Her vil I opleve kontrasternes by – skyskrabere og blikskure står side om side, og foran fashionable forretninger tilbereder små gadekøkkener mad til menigmand.

Her er farverige og pulserende markeder, historiske seværdigheder og en meget varieret restaurantscene.

Det oplever I alt sammen i dag på udflugten til Saigons gadekøkkener i selskab med en lokal, engelsktalende guide, der kan fortælle om det vietnamesiske køkkens traditioner og alt det, I ser.

Dag 4
Til Cu Chi-tunnelerne i speedbåd

I dag skal I have et indblik i Vietnams turbulente historie. Tæt på Saigon ligger de berømte Cu Chi-tunneller, der er blevet et ikon for vietnamesernes udholdenhed og Nordvietnams sejr over Sydvietnam.

Tunnelsystemet blev udgravet under krigene mod Frankrig og USA og brugt som udgangspunkt for guerillaangreb. Under jorden var våbenlagre, hospitaler, forråd … og livsfarlige fælder.

De fleste kører hertil, men de små 2 timers køretur hver vej kan godt være lidt lange.

Derfor ankommer I med speedbåd ad Saigonfloden før de fleste andre! I bliver hentet tidligt om morgenen og spiser frokost på en lokal restaurant, inden sejler tilbage. Resten af dagen er på egen hånd til at gå på opdagelse i Saigon.

Dag 5
Fra Saigon til naturparadiset Con Dao

Nu skifter jeres rejse til Vietnam fuldstændig karakter. I skal fra hektiske Saigon til fredfyldte Con Dao, der ligger 45 minutters flyvning væk.

Der er 15 øer i Con Dao-øgruppen, og de er præget af smukke strande og jungleklædte bjerge, hvor I kan gå ture. 80 % er nationalpark, og her gøres et stort arbejde for at beskytte skildpadderne.

Con Dao er med andre ord et paradis skabt til at slappe af, udforske naturen og lade sig forkæle. Sådan har det dog ikke altid været, da øerne tidligere blev brugt til at isolere politiske fanger af det daværende styre i Sydvietnam.

Det er i virkeligheden typisk for rejser til Vietnam. Uanset hvor man er, eller hvad man oplever, er der altid en historie, myte eller legende, der giver oplevelsen en ekstra og ofte tankevækkende dimension.

I skal bo i en pragtfuld pool villa på Six Senses Con Dao 5*, som er et betagende smukt luksusresort i uspoleret naturparadis. 

Dag 6-11
Barfodsluksus på Six Senses Con Dao

Læn jer tilbage, nyd stemningen, den smukke strand, jeres store poolvilla, den fantastiske mad og den exceptionelle service og mærk, hvordan jeres puls kommer helt ned. At være på et Six Senses resort er en følelse, der gør godt helt ind i hjertet.

I løbet af jeres ophold inkluderer vi en udflugt rundt til Con Daos smukke natur samt en halv times spa-behandling.

Dag 12-13
Hjemrejse fra Vietnam

Jeres rejse til Vietnam er ved vejs ende. I forlader Con Dao og flyver via Saigon videre hjem mod Damark, hvor I lander dag 13.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

Afslappet ø-luksus på Six Senses Con Dao 5*
RejseperiodeDobbelt
29.10.19 ‑ 11.12.1930.000‑33.000
12.12.19 ‑ 14.12.1928.000‑30.000
15.12.19 ‑ 10.01.2050.000‑53.000
11.01.20 ‑ 15.01.2029.000‑31.000
16.01.20 ‑ 30.01.2035.000‑37.000
31.01.20 ‑ 03.04.2026.000‑30.000
04.04.20 ‑ 14.04.2033.000‑35.000
15.04.20 ‑ 01.05.2022.000‑24.000
02.05.20 ‑ 25.10.2020.000‑23.000
26.10.20 ‑ 14.12.2028.000‑32.000
15.12.20 ‑ 10.01.2152.000‑56.000
11.01.21 ‑ 15.01.2129.000‑31.000
16.01.21 ‑ 30.01.2137.000‑39.000
31.01.21 ‑ 04.03.2129.000‑31.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Peter Richard Jørgensen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

Ikke inkluderet

  • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda