• Six Senses Con Dao, ocean front villa
  • Sky deluxe room
  • Nyd den skønne strand ved Six Senses Con Dao, Vietnam
  • Smag på kaffe fra den øverste hylde i Saigon, Vietnam
  • Solnedgang fra poolen, Six Senses Con Dao

Afslappet ø-luksus på Six Senses Con Dao 5*

Saigons puls, naturparadiset Con Dao og håndplukkede udflugter, 13 dage fra 25.500 kr.

Glæd jer til:

Pulserende Saigon på designhotellet Hotel Des Arts Saigon 5*

Saigons forførende kaffekultur med lokal guide

Cu Chi-tunnellerne med speedbåd ad Saigonfloden

Con Daos strande, jungle og koralrev på Six Senses Con Dao 5*

Selvforkælelse på Six Senses berømte spa

Læs mere

Kultur, indsigt og afslapning er nøgleordene for denne rejse i det sydlige Vietnam. Tag på guidet tur til Saigons gadekøkkener, oplev krigens Cu Chi-tunneller i speedbåd og nyd barfodsluksus på øgruppen Con Dao. 

Vietnam i højeste og laveste gear

Denne rejse er sammensat, så I på kun 2 uger oplever vidt forskellige sider af Vietnam. I oplever først Vietnams mest pulserende by, Saigon (Ho Chi Minh City). Byen har været motoren i Vietnams moderne udvikling, men gemmer stadig på traditioner, gadekøkkener og markeder. I får senere pulsen helt ned i paradiset Con Dao, hvor I forkæles med 5-stjernet barfodsluksus i den jungleklædte og bjergrige øgruppe.

Udvalgte udflugter

Vi har udvalgt en række udflugter, så I kommer tæt på dagligdagen og historien og også ud i den smukke natur. I Saigon skal I med bag scenen af byen berømte og sublime kaffekultur med guide. Jeres udflugt til Cu Chi-tunnelsystemet er i en klasse for sig. I ankommer nemlig ad Saigon-floden i en speedbåd i stedet for at skulle køre 2 timers småkedelig køretur dertil.

Fantastisk hotel i Saigon

I Saigon kan I suge til jer af storbyens oplevelser og samtidig slappe af ved poolen på tagterrassen på jeres 5* Hotel Des Arts. Ikke overraskende er kunsten i fokus og I kan glæde jer til gennemtænkte og smukke detaljer, dejlige restauranter og selvfølgelig pool på tagterrassen, hvor Saigons lys blinker under jer.

Six Senses Con Dao 5*

I slutter rejsen til Vietnam med en uges fortryllende barfodsluksus på øgruppen Con Dao langt ude i Det Sydkinesiske Hav. Her ligger Six Senses Con Dao 5* med store poolvillaer. Glæd jer til et uberørt naturparadis med smukke strande, jungleklædte bjerge og er rigt dyreliv. Og ikke mindst til madoplevelser på gourmetniveau og den helt atmosfære, som kun Six Senses kan præstere.

Vi inkluderer en velsmagende hot pot middag og en velgørende spabehandling på Six Senses Spa.

Daglig gratis aktivitet

Mens I bor på Six Senses Con Dao har I hver dag en gratis oplevelse inkluderet i jeres ophold. Det kan være 30 min fodmassage, vietnamesisk kokkeskole eller en yoga-session.

Bedste rejseperiode

I kan tage på denne rejse hele året, men vejr og muligheder skifter med sæsonerne. Det er værd at bemærke, at vejret på Con Dao er ustabilt omskifteligt året rundt, hvorfor det følgende skal tages som en guideline.

Vejrmæssigt er det bedste tidspunkt marts - maj, hvor der er mest sol og mindst vind. Den bedste snorkling og dykning er februar/marts - juli, mens skildpaddesæsonen er fra maj til september. Vejret kan være mere ustabilt og blæsende fra oktober til december, og til og med november, kan man nogle dage forvente en smule regn i løbet af døgnet. 

Program

Dag 1
I rejser fra Danmark til Vietnam

Vietnam i farverI rejser til Vietnam, hvor I lander dagen efter.

Dag 2
Velkommen til Saigon (Ho Chi Minh City)

Vietnams køkken er fyldt med friske råvarerVelkommen til Saigon – eller til Ho Chi Minh City, som byen nu hedder officielt, men det gamle navn hænger stadig godt fast. I bliver mødt i lufthavnen af vores lokale repræsentant, der kører jer til hotellet. Resten af dagen er på egen hånd til at ryste pelsen efter flyrejsen, og til at indsnuse lidt af den fantastiske stemning.

Oplev det lokale liv på jeres tur rundt i Saigon, VietnamPULSERENDE SAIGON

Saigon er en pulserende storby. Den har været drivkraften bag den økonomiske udvikling i Vietnam, der tog fart op gennem 90'erne. Det mærker I på køreturen til hotellet. Byen er Vietnams største med 7-8 millioner indbyggere.

Besøg skybaren med udsigt ud over SaigonI skal bo 3 nætter på det pragtfulde Hotel Des Arts Saigon 5*. Her er fokus ikke overraskende på kunst og design og hvorend I bevæger jer på hotellet mødes I af nye detaljer og fortællinger. Værelserne er dejlige og moderne og tagterrassen med bar og pool er fænomenal. 

Her kan I jo passende slutte jeres første dag med en drink, mens Saigons lys blinker foran jer. 

Dag 3
På sporet af Vietnams kaffekultur

Oplev Saigons myldrende travle gaderSaigon kan ved første øjekast synes en anelse kaotisk. Men når I først begiver jer ud i det pulserende byliv, åbenbarer en anderledes verden sig i sidestrøgene bag de store hovedgader.

Her vil I opleve kontrasternes by – moderne skyskrabere og historiske kolonitidsbygninger står side om side, og foran fashionable forretninger tilbereder små gadekøkkener mad til menigmand. Her er farverige og pulserende markeder, historiske seværdigheder og en meget varieret restaurantscene.

Smag på kaffe fra den øverste hylde i Saigon, VietnamDet oplever I alt sammen i dag på udflugten bag facaden på Saigons gadeliv og byens berømte kaffekultur. I selskab med en lokal, engelsktalende guide, får I en kyndig introdkution til begge og får selv lov til at prøve kræfter med de duftende bønner.

Dag 4
Til Cu Chi-tunnelerne i speedbåd

Cu Chi-tunnellerne lidt uden for SaigonI dag skal I have et indblik i Vietnams turbulente historie. Tæt på Saigon ligger de berømte Cu Chi-tunneller, der er blevet et ikon for vietnamesernes udholdenhed og Nordvietnams sejr over Sydvietnam.

Tunnelsystemet blev udgravet under krigene mod Frankrig og USA og brugt som udgangspunkt for guerillaangreb. Under jorden var våbenlagre, hospitaler, forråd … og livsfarlige fælder.

Sejl med speedbåd i det smukke landskab i VietnamDe fleste kører hertil, men de små 2 timers køretur hver vej kan godt være lidt lange. Derfor ankommer I med speedbåd ad Saigonfloden før de fleste andre! I bliver hentet tidligt om morgenen og spiser frokost på en lokal restaurant, inden sejler tilbage. Resten af dagen er på egen hånd til at gå på opdagelse i Saigon.

Dag 5
Fra Saigon til naturparadiset Con Dao

Nyd den skønne strand ved Six Senses Con Dao, VietnamNu skifter jeres rejse til Vietnam fuldstændig karakter. I skal fra hektiske Saigon til fredfyldte Con Dao, der ligger 45 minutters flyvning væk.

Der er 15 øer i Con Dao-øgruppen, og de er præget af smukke strande og jungleklædte bjerge, hvor I kan gå ture. 80 % er nationalpark, og her gøres et stort arbejde for at beskytte skildpadderne. Con Dao er med andre ord et paradis skabt til at slappe af, udforske naturen og lade sig forkæle. Sådan har det dog ikke altid været, da øerne tidligere blev brugt til at isolere politiske fanger af det daværende styre i Sydvietnam.

Strandrestaurant på Six Senses Con Dao, VietnamDet er i virkeligheden typisk for rejser til Vietnam. Uanset hvor man er, eller hvad man oplever, er der altid en historie, myte eller legende, der giver oplevelsen en ekstra og ofte tankevækkende dimension.

I skal bo i en pragtfuld pool villa på Six Senses Con Dao 5*, som er et betagende smukt luksusresort i uspoleret naturparadis. 

Dag 6-11
Barfodsluksus på Six Senses Con Dao

Solnedgang fra poolen, Six Senses Con DaoLæn jer tilbage, nyd stemningen, den smukke strand, jeres store poolvilla, den fantastiske mad og den exceptionelle service og mærk, hvordan jeres puls kommer helt ned. At være på et Six Senses resort er en følelse, der gør godt helt ind i hjertet.

I løbet af jeres ophold inkluderer vi en udflugt rundt til Con Daos smukke natur samt en halv times spa-behandling.

I har yderligere en gratis aktivitet per dag under jeres ophold. Smut fx i spaen og nyd 30 minutters fodmessage, lær at lave vietnamessiske forårsruller eller tag på opdagelse i Con Daos vilde natur eller historie.

Dag 12-13
Hjemrejse fra Vietnam

Nyd jeres ophold i den skønneste Ocean Front Three Bedroom Pool Villa på Six Senses Con Dao, VietnamJeres rejse til Vietnam er ved vejs ende. I forlader Con Dao og flyver via Saigon videre hjem mod Damark, hvor I lander dag 13.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

Afslappet ø-luksus på Six Senses Con Dao 5*
RejseperiodeDobbelt
27.10.21 - 31.10.2135.000-37.000
01.11.21 - 14.12.2128.000-31.000
15.12.21 - 10.01.2249.000-54.000
11.01.22 - 23.01.2230.000-32.000
24.01.22 - 06.02.2235.000-37.000
07.02.22 - 08.04.2228.000-31.000
09.04.22 - 19.04.2233.000-35.000
20.04.22 - 25.04.2228.000-30.000
26.04.22 - 01.05.2233.000-35.000
02.05.22 - 24.09.2225.000-27.000
25.09.22 - 30.09.2233.000-35.000
01.10.22 - 25.10.2228.000-30.000
26.10.22 - 31.10.2234.000-36.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Anny Stensvig

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

Ikke inkluderet

  • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda