Xl Argentina El Calafate EOLO Patagonias Spirit Los Glaciares National Park Box Lunch
El Calafate, Argentina

EOLO - Patagonia's Spirit

Underspillet luksus på Patagoniens gyldne stepper

Hos EOLO - Patagonia's Spirit venter jer en af de helt sjældne oplevelser i Argentina. Den stilfuldt ombyggede landejendom ligger fuldstændig isoleret og bortgemt i Patagoniens vidder som en oase af ophøjet ro og raffineret enkelhed.

Uforstyrret, fredfyldt og umådelig smukt

EOLO - Patagonia's Spirit er på alle måder et enestående sted. Den smagfuldt ombyggede landejendom er medlem af den eksklusive internationale forening Relais & Chateaux, og ligger på 4000 hektar land i den såkaldte La Anita-dal mellem byen El Calafate og den mægtige Perito Merino-gletsjer.

Her er ingen fjernsyn på værelserne og ingen naboer, så langt øjet rækker. I stedet finder I underspillet luksus i rige mængder, og panoramavinduer med uforstyrrede udsigter til Patagoniens rå bjerge og vindblæste vidder. Og så er der selvfølgelig også en skøn spa med indendørs pool, en udsøgt restaurant samt rige muligheder for skønne rideture, vandreture, fluefiskeri i verdensklasse og meget mere.

Xl Argentina El Calafate EOLO Patagonias Spirit Corner Room
Xl Argentina El Calafate EOLO Patagonias Spirit The Restaurant Teatime
Xl Argentina El Calafate EOLO Patagonias Spirit Activity Horseback Riding
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

En fredfyldt oase tæt på det bedste af Patagonien

På trods af sin eksklusive og isolerede beliggenhed, ligger EOLO - Patagonia's Spirit kun 30 km fra byen El Calafate, hvortil man ankommer fra Buenos Aires med fly. Lige i nærheden af lodgen, ligger Argentinas største sø, Lake Argentino, og 50 minutters kørsel mod øst finder I den majestætiske Perito Moreno-gletsjer. Et stykke videre mod syd, forbi grænsen til Chile, venter Patagoniens store stolthed: Nationalparken Torres del Paine.

Underspillet luksus i pagt med naturen

EOLO - Patagonia´s Spirit er indbegrebet af underspillet luksus. Her er ingen overflødigheder og unødvendige afledninger fra den storslåede natur. I stedet finder I enkle og rene linjer – men med naturlig varme og landlig hygge – som trækker tråde til Patagoniens oprindelige kultur og lodgens historie som estancia.

Alt i lodgen emmer af subtil, smagfuld elegance og er holdt i lyse, brune og gule naturfarver, som spejler det omgivende landskab og smelter lodgens trygge og varme rammer sammen med de barske vidder udenfor. Foruden den skønne spa, kan I f.eks. nyde roen og et godt glas vin i lodgens bar, bibliotek eller i den stilfulde lounge.

Kulinariske horisonter mødes

Store udsigter og store madoplevelser går hånd i hånd på restauranten i EOLO - Patagonia's Spirit, som  bestyres af kokken Juan Pablo Bonaveri. Her møder lokale råvarer og smagen af Patagonien moderne gastronomi og æstetik – resultatet er et unikt kosmopolitisk køkken med markante rødder i områdets kultur og traditioner.

Stilfulde værelser med store udsigter

Lodgens 17 værelser er fordelt på tre kategorier: Corner Room, Premium Room og Superior Room. Alle værelser er enkelt og stilfuldt indrettet i lyse naturfarver og jordbrune nuancer, som binder rummene sammen med omgivelserne gennem store panoramavinduer. Der er Wi-Fi på alle værelser. Hør med jeres rejserådgiver om, hvilke værelsestype, som passer jer bedst.

Praktisk information

Ophold på EOLO - Patagonia's Spirit inkluderer alle måltider.

Håndplukkede til jer

Hotellet indgår i disse rejseforslag

XL Argentina Patagonia Mount Fitz Roy, Los Glaciares National Park Copy
Buenos Aires, Argentina, Sydamerika

Glæd jer til

Den majestætiske Perito Moreno-gletsjer og nationalparken Torres del Paine

Tidløs klasse i fashionable Buenos Aires

Eksklusive lodges i pagt med Patagoniens natur

Suveræne villaer, vinsmagning og gastronomi i Mendoza

Iguazú-vandfaldet på forreste række

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Argentina

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Argentina. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.