XL Argentina Mendoza Vineyard Winery Wine
Oplevelse i Argentina

På cykel gennem Mendozas vinland

For foden af andesbjergene

Eksklusiv vinsmagning på de bedste vingårde

Vinmarkerne omkring Mendoza er Argentinas, hvis ikke hele Sydamerikas, rigeste. Tag med på en naturskøn cykeltur med sublime smagsoplevelser og Andesbjergenes snedækkede tinder som dramatisk bagtæppe.

Argentinas rigeste vinområde

I skyggen af det næsten 7.000 m høje Aconcagua-bjerg strækker snorlige rækker af vinranker sig ind i evigheden. Argentinske druer som Criolla Grande og Cereza vokser side om side med populære favoritter som Cabernet Sauvignon, Chardonnay og Malbec, den hyppigste af dem alle. Og det i så rigt et mål, at regionen står for to tredjedele af den samlede argentinske vinproduktion.

XL Argentina Vineyard Winery Wine Grapes
XL Argentina Argentine Wine Cheese Aconcagua Mountain Mendoza
Xl Argentina Mendoza Vineyard Biking Tourists Trees

Under Andesbjergenes tag

Mendoza-regionen er et mageløst landskab med grønne marker, gyldne højsletter, blåhvide gletsjere og hundredårige vingårde, der forputter sig mellem høje cypresser. I oplever det allerbedst på cykel, hvor den friske Andesluft og de rigelige smagsprøver giver god kulør i kinderne.

Eventyrlig cykeltur

I bliver afhentet på jeres hotel i Mendoza af jeres guide og kørt til vinmarkerne uden for byen, hvor bilen skiftes ud med cykler. Nu venter der jer en ca. 4 km lang cykeltur rundt til områdets bedste og hyggeligste vingårde. Undervejs fortæller jeres guide om regionens geologi og klima og vinenes historie.

Vinsmagning og frokost

I besøger i alt tre forskellige vingårde. Her bliver I budt varmt velkommen og får en eksklusiv omvisning på gården og markerne, hvor I hører om vinenes fascinerende rejse fra stikling til flaske. Hver omvisning afsluttes med smagsprøver på gårdenes bedste vine, og på den tredje og sidste vingård venter der jer tilmed en vidunderlig, treretters frokost.

I godt selskab

Hvis cyklen slingrer lidt, når I skal herfra, kan vi berolige jer med, at jeres private chauffør naturligvis kører jer trygt tilbage til jeres hotel ved turens afslutning. Turen foregår sammen med en mindre gruppe.

Mathias (1)

Rejserådgivere

Mathias Møller Aarestrup

Mathias (1)

Mathias har hele sin karriere beskæftiget sig med rejser. For ham er det livsbekræftende at opfylde det særlige ønske eller behov fra kunden, der gør hele forskellen for rejsen. Mathias jagter altid alt, hvad der er anderledes, unikt og specielt for det område, han besøger.

Han kender alle de små detaljer om Bolivias natur, Tanzanias dyreflokke, Galapagos-øerne og Afrikas sidste naturfolk, Hadzabe-folket. I det hele taget holder han meget af det unikke dyreliv og biodiversiteten, når han rejser.

Når han selv rejser, er det vigtigt for ham at opleve noget, der er anderledes fra hverdagen – andre omgivelser og andre oplevelser. Det er også det, han lægger vægt på, når han planlægger rejser for jer – samtidig med at han sørger for at opfylde jeres behov og sørge for, at I føler sig trygge og glade.

Destination:‌‌ Botswana,‌ Mozambique,‌ Kenya,‌ Sydafrika,‌ Tanzania,‌ Zimbabwe,‌ Galapagos,‌ Ecuador,‌ Costa Rica,‌ Peru,‌ Chile,‌ Brasilien,‌ Argentina,‌ Mexico,‌ Borneo,‌ Malaysia,‌ Indien,‌ Bhutan,‌ Afrika,‌ Sydamerika

Rejseformer:‌‌ Kultur og eventyr,‌ Natur og safari,‌ Skiferie

Ring til mig

Jeg glæder mig til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til mig

Jeg ringer jer op efter aftale

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, kig forbi Folke Bernadottes Allé 7 i København eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.