Xl Australia Bamurru Plains Kakadu Np Nt Buffalo In The Mist
Northern Territory, Australien

Bamurru Plains

Natureventyr på luksuslodge

Med sin stemning og beliggenhed ved Kakadu National Park er Bamurru Plains en af de mest enestående lodges i Australien. Nyd vidunderlige naturscenerier, et mangfoldigt dyre- og fugleliv og dejlige safaribungalows på lodgen, der er medlem af Luxury Lodges of Australia.

I er langt ude i bushen på kanten af Kakadu National Park og Mary River-deltaet. 300 km2 privat land venter med smukke naturscenerier og et utroligt dyreliv. Bamurru Plains kaldes ikke uden grund Australiens svar på Okavango Deltaet i Botswana.

Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Dyre- og fugleliv i Bamurru Plains

Mary River-deltaet og savannen op til Bamurru Plains huser et dyreliv, der spænder fra flere kænguruarter over dingoer, vildsvin og bøfler til de store saltvandskrokodiller. Om natten kigger varaner, opossum og flere krybdyrarter frem.

Udflugterne foregår i bil, til fods og i båd f.eks. på Mary River og deltaget, der har en af verdens største populationer af krokodiller. Samtidig er fuglelivet uovertruffet med fugle i alle størrelser og farver. Deltaet er hjemsted for hele 236 arter. Se dem på en morgentur i airboat og fra det 6 m høje udkigstårn! Der er safari 2 gange dagligt

Maks 20 gæster på Bamurru Plains

Bamurru Plains gemmer sig mellem vilde palmer og krogede træer, så I er i nærkontakt med naturen døgnet rundt, uanset om I er i poolen, restauranten eller i jeres bungalow, der er bygget på pæle i det grønne vildnis. Nyd udsigten fra den fabelagtige træterrasse med solstole. 

Der er i alt blot 9 bungalows plus en suite. Vægge og lofter er skabt af et fintmasket net, så I kan mærke brisen og se ud på sceneriet fra jeres seng – uden så meget som en nysgerrig flue kan komme ind til jer. Og kun bøflerne kan finde på at kigge ind. 

Køkkenet ser som sin opgave både at overraske og inspirere. Det resulterer i delikate og autentiske retter baseret på lokale råvarer og det moderne australske køkken. Melder tørsten sig, er der selvbetjening i baren.

XL Australia Kakadu National Park Birds Flying Air Northern Territory (2)

Praktisk information

I kan køre til Bamurru Plains, men også flyve i privatfly fra Darwin. Alt er inkluderet, og Nyhavn Rejser anbefaler mindst 3 nætter, så I får oplevet tilstrækkeligt.

Håndplukkede til jer

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Xl Australia Ayers Rock Wayoutback Safari Uluru Sunset
Daintree, Queensland, Australien, Australien og New Zealand

Nyhavns kompromisløse Australien

19 dage fra

76.500 kr.

Glæd jer til

Eventyrlig rejse til Australien med utallige udflugter

Sydney: Sightseeing, vandflyvertur og backstage i operahuset

Heldagstur til Low Isle i Great Barrier Reef

Uluru (Ayers Rock) og outbacken med vandreture og middag under stjernerne

Heldagstur til Litchfield National Park med lokal aboriginer

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Australien

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Australien. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.