Xl Australia Elysian Eco Retreat Aerial Pool
Long Island, Australien

Elysian Eco Retreat

Afslappet elegance - kun for voksne

Regnskov, hav og rustikke strande. Det er virkeligheden på Long Island i Whitsundays ørige, hvor Elysian Eco Retreat skaber rammerne for et fortryllende ophold. 10 bungalows, kun for voksne - inkl. helpension og mange aktiviteter.

Sådan kommer I til Long Island

Whitsunday Islands er en helårsdestination. Februar og marts er de måneder, der kommer mest nedbør. I kommer let til Elysian Eco Retreat fra Whitsunday Coast Airport i Proserpine på Queensland østkyst. Her bliver I hentet og sejlet til resortet. Med mindre I altså vil ankomme med helikopter?

Tropeøen Long Island

Elysian Eco Retreat ligger i en smuk bugt i den sydvestlige spids af Long Island i Whitsundays øgruppen ud for Queensland. Long Island er den af de 74 øer, som er tættest på Australiens fastland. Som de fleste af øerne er Long Island dækket af kuperet regnskov, som gemmer på vandrestier. Elysian Eco Retreats ti bungalows ligger som perler på en snor direkte ud til resortets rustikke strand med udsigt over havet med Conway National Parks bjerge i det fjerne.

Solceller og lokale råvarer

Elysian Eco Retreat er det første resort i Whitsunday, som er 100 % drevet af energi fra solceller. Og det er langt fra det eneste tiltag, som resortet har gjort til virkelighed i bestræbelserne på at blive et bæredygtigt resort.

Køkkenchefen ændrer f.eks. dagligt menuen inspireret af sæsonens og naturens spisekammer. Grøntsager og krydderurter dyrkes i den private køkkenhave. Ost, andre råvarer og vin er særligt udvalgt for deres gode smag og leveres fra australske gårde, mens lokale fiskere forsyner resortet med frisk fisk og skaldyr. Rejer, krebs og hummer er blot noget af det, I kan glæde jer til at sætte tænderne i.

Xl Australia Elysian Eco Retreat Villa Bedroom
Xl Australia Elysian Eco Retreat Oceanfront Villa
Xl Australia Elysian Eco Retreat Villa Reading Corner
Det kan i se frem til

Faciliteter og services

Ø-liv med afslapning og aktiviteter

På Elysian Eco Retreat kan I dyrke det udsøgte ø-liv, og der er masser af muligheder for at koble af. Find skygge i en hængekøje under et palmetræ, slæng jer i de store daybeds ved poolen eller forkæl jer selv med et besøg i spaen.

Hver morgen og aften kan I deltage i gratis yoga og meditations-klasser. I kan også finde jeres indre kok frem og komme med i køkkenet for at lære et par tricks eller gratis låne kajakker med glasbund, stand-up paddleboards og snorkeludstyr.

Gourmet fra morgen til aften

Alle måltider og ikke alkoholiske drikkevarer er inkluderet i jeres ophold. Hver morgen vælger I blot fra menukortet, alt laves fra bunden og ledsages af friskpresset juice og friskbrygget kaffe. Ønsker I at tilbringe dagen på resortet, serveres frokosten udendørs. Vil I ud på eventyr, skal I blot fortælle det dagen i forvejen, så arrangeres der en picnickurv til jer.

Sidst på eftermiddagen serveres cocktails og kanapeer ved poolen med udsigt til solnedgangen over Conway National Park. Hver aften serveres en 3-retters gourmetmenu, og vinkortet byder på et fint udvalg af håndplukkede, australske vine. Stemningen er helt afslappet, og I kan komme, som I er.

10 stilfulde bungalows

Resortets ti bungalows er 33 m2 med soveværelse, badeværelse, veranda og uforstyrret havudsigt. Oceanfront Villa North byder på en flot udsigt til havet og Conway National Park, Oceanfront Villas har desuden udendørs brusebad med kig til regnskoven. Indretningen er stilfuld og holdt i lyse cremefarver og træ, som skaber en atmosfærefuld stemning og matcher det rolige ø-liv. Alle bungalows har aircondition, vifte i loftet, TV, kaffe- og tefaciliteter m.m.

Bemærk, at gæster skal være fyldt 16 år.

Whitehaven beach og Great Barrier Reef

Mod et beløb kan I sejle eller flyve med vandfly til den ikoniske Whitehaven Beach eller opleve det ligeså ikoniske Great Barrier Reef. Tal med jeres rejserådgiver om, hvad I vil opleve ud over de inkluderede aktiviteter.

Håndplukkede til jer

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Xl Australia Sydney Operahouse Waterfront
Sydney, New South Wales, Australien, Australien og New Zealand

Glæd jer til

Hyggelige Adelaide og udsøgt vinsmagning

4 dages komfortabel trekking i Flinders Ranges – tæt på dyrelivet

God tid i Sydney, privat rundvisning i Operahuset og yacht-sejlads

Ophold på tropeø i Whitsunday Islands, kun for voksne

Helikoptertur til paradisstranden Whitehaven Beach

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Australien

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Australien. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.