Australien Jervis Bay (1)
Jervis Bay, Australien

Paperbark Camp

Luksuscamp i Jervis Bay

Bo i luksuriøse safaritelte omgivet af vidunderlig natur i Jervis Bay i New South Wales kun 2½ time fra Sydney. Hvid sandstrand, bush, mangrove, dyreliv og skøn safaristemning venter på Paperbark Camp. Tag på vandretur, sejl i kano, bad i havet, nyd dejlig mad og slap af ved jeres luksustelt.

Ideen til Paperbark Camp blev født, da ejerne sad på en luksuriøs safaricamp i Afrika i midten af 1990'erne. Den luksus, stemning og nærkontakt med naturen, de oplevede her, ville passe perfekt hjemme i Jervis Bay 2½ time syd for Sydney. Ideen blev ført ud i livet, så I kan nyde luksussafari på jeres Australien rejse. 

Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Velkommen til Paperbark Camp

Paperbark Camp i Jervis Bay er omgivet af frodig natur. I ankommer ad en lille grusvej til et træhus bygget på høje pæle, så det nærmest er omfavnet af eukalyptus- og paperbarktræer. Den smukke bygning kaldes Gunya, der på aboriginsk betyder mødested. Her er restaurant med glimrende mad, lounge, reception mm. På den store terrasse føler I, at I er midt i de store trækroner sammen med fuglene. 

Udforsk naturen omkring Jervis Bay

Når I bor på Paperbark Camp på jeres Australien rejse, kan I gå ture om dagen på udkig efter bushens kænguruer – og igen om aftenen med en lommelygte på udkig efter opossum. Lån en cykel og kør lidt længere væk. Eller hop i en kajak eller en kano på floden. Sejler I ned ad floden kan målet være en gang fish & chips i den lokale by Huskisson efterfulgt af en badetur ved den lange, hvide strand. 

I har 3 nationalparker I nærheden. Booderee med mange kilometer vandreruter, selve Jervis Bay og Jervis Bay Marine Park. I kan arrangere hvalsafari og tage på guidet tur i havkajak, på delfin cruise og på fisketur. Området er det mest populære til dykning efter Great Barrier Reef

Luksustelte på Paperbark Camp

Ude langs skovens stier ligger safariteltene på hævede platforme under de store trækroner. I er i nærkontakt med naturen og har ugeneret privatliv. I træder op på jeres møblerede veranda, som er perfekt til at holde udkig efter kænguruer og opossummer – og til bare at nyde en god bog akkompagneret af en kold øl. Indenfor venter en stor seng og privat badeværelse. Stearinlysene er klar til at blive tændt, når romantikken skal tage over. 

Der er store "vinduer" med insektnet, så I kan se ud på naturen indefra uden at få besøg. Om aftenen kan I lukke til, så I er helt private. Når I tænder lamperne, er det solens energi, der lyser for jer. Et godt råd: Tag ikke mad med i teltet, for så vil de lokale opossummer forsøge ihærdigt at finde en vej ind. 

Teltyper på Paperbark Camp

 

  • Originalt safaritelt. Til par evt. med mindre børn. Toilet/badeværelse med udendørs brus
  • Deluxe safaritelt. Større veranda og toilet/badeværelse med både udendørs brus og badekar
  • Kind Deluxe safaritelt. Op til 6 personer. Udendørs lunge. To håndvaske, nedsænket badekar mm.
Håndplukkede til jer

Hotellet indgår i disse rejseforslag

XL Australia Tree Kangaroo Baby Mother Animal
Barossa Valley, South Australia, Australien, Australien og New Zealand

Luksuriøst natureventyr i Australien

21 dage fra

62.000 kr.

Glæd jer til

Kom tæt på dyrelivet på Kangaroo Island

Nyd kultur i Adelaide og australsk vin i Barossa Valley

Svøm med vilde delfiner og kør off road i 4WD

Se Sydney fra helikopter og på guidede ture

Lodges, luksuscamp og hoteller i særklasse

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Australien

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Australien. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.