XL Australia Tasmania Quamby Estate 4, Launceston In Autumn
Launceston, Tasmanien, Australien

Quamby Estate

Premierminister Sir Richard Drys eksklusive landsted

På Quamby Estate får jeres rejse til Tasmanien tilført historiens vingesus. Sir Richard Drys smukke landsted i georgiansk stil danner rammerne for et stilfuldt ophold i fredfyldte omgivelser. Kun 10 værelser.

Quamby Estate - en historisk ejendom

Quamby Estate har været privatbolig for Sir Richard Dry, der har haft stor betydning for Tasmaniens historie og udvikling. Han var den første indfødte tasmanier, der blev premierminister på Tasmanien, og han var den første indfødte tasmanier, der blev adlet. 

Baggrunden var mange års politisk indsats, hvor han kæmpede for bl.a. at stoppe traditionen med at deportere straffefanger til Tasmanien. Samtidig arbejdede han for at udvikle Tasmanien med bl.a. udbredelse af jernbanen. Mange vigtige planer er lagt og beslutninger taget på Quamby Estate!

Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Respektfuldt indrettet med al nødvendig komfort

Når I træder indenfor, vil I mærke, hvordan alt er sat i stand og indrettet med stor respekt for stedets historiske værdier. Udvalgte møbler, fornemme stuklofter, kunst og antikviteter skaber den særlige herregårdsstemning, og personalet supplerer med service, der matcher. 

At komme til Quamby Estate på en rejse til Tasmanien er som at træde ind i en illustreret historiebog eller en gammel film. I de velfriserede omgivelser med store, gamle træer og grønne plæner åbenbares det smukke og meget velholdte landsted fra 1830'erne. 

Den fornemme veranda indikerer, at dette er noget særligt. Glæd jer til at sidde her på en bænk omgivet af fine træskærerarbejder og hvide søjler for at nyde solnedgangen og udsigten.

Kun 10 værelser

Quamby Estate på Tasmanien har blot 10 værelser. Alle værelser har moderne badeværelser og gratis Wi-Fi. I nogle er landstedets gamle pejse bevaret som en smuk del af indretningen. 

 

  • Deluxe værelser på 38 m2
  • Superior værelser på 27 m2
  • Standardværelser på 15 m2

Vandreture og golf

Hvor er Australiens bedste golfbaner?Har I lyst til at spille lidt golf på jeres rejse til Tasmanien? Når I ser ud over de grønne omgivelser fra Quamby Estate, ser I også ud over den lokale 9 hullers golfbane med Tasmaniens længste par 5 hul. I kan leje udstyr på hotellet. 

På Quamby Estate er også en tennisbane. I kan låne cykler eller fiskeudstyr til udflugter i området, hvor I også kan tage rundt på vingårde i Tamar Valley eller finde delikatesser på nogle af de lokale farme. Fra de gamle stalde udgår daglige vandreture. 

Maden på Quamby Estate indtages i den fornemme stadsstue eller i golfklubbens klubhus, der rummer både restaurant og bar.

Small Australia Tasmania Quamby Estate 4, Launceston Gourmet Picnic
Small Australia Tasmania Quamby Estate 4, Launceston Superior Room
XL Australia Tasmania Quamby Estate 4, Launceston Executive Lounge
Håndplukkede til jer

Hotellet indgår i disse rejseforslag

XL Australia Tasmania Wineglass Bay Freycinet Peninsula
Tasmanien, Australien, Australien og New Zealand

Natureventyr på Tasmanien

27 dage fra

96.000 kr.

Glæd jer til

Rejser til Australien væk fra alfarvej

Operahuset og sejltur i yacht i Sydney

10 dage med eventyrlige udflugter på Tasmanien

Enestående hoteller – bestil i god tid!

Regnskov, delfiner og strande i Queensland

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Australien

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Australien. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.