Xl Australia Kangaroo Island Stowaway View
Kangaroo Island, Australien

Stowaway Kangaroo Island

Uberørt natur med smukke udsigter

Luk verden ude –  og ind, når I har lyst. Det er konceptet på Stowaway Kangaroo Island. Jeres villa ligger i unikke omgivelser på Kangaroo Islands nordkyst uden en nabo i miles omkreds. Nyd tosomheden og udforsk øen i egen 4WD.

Xl Australia Kangaroo Island Stowaway Breakfast In Bed
Xl Australia Kangaroo Island Stowaway View
Xl Australia Kangaroo Island Stowaway Kitchen

Mød værtsparret Adam og Carly

Stowaway Kangaroo Island består af to villaer (The Nest og The Sleepy Hollow), der ligger isoleret, hver for sig på øens nordkyst. Markerne tilhører Carly og Adam. Carly er den tredje i sin generation, der bor og dyrker landbrug her. De bruger primært gården og jorden som fårefarm, men der er hverken får eller naboer på de 250 hektar jord, hvor jeres villa ligger. Stowaway er nemlig skabt ud fra en drøm om at være et åndehul for rejselystne, der ønsker en romantisk stund alene i enestående naturomgivelser.

I kommer let hertil med 4WD, som vi sørger for, er en del af jeres rundrejse. Det tage en time at køre fra færgen i Penneshaw og 40 minutter at køre fra øens hovedby, Kingscote, hvor også øens lufthavn ligger.

Kangaroo Island, en ø som ingen anden

Og nu til Kangaroo Island, en ø som ingen andre øer med vild natur og lige så vildt et dyreliv. Øen er ikke større, end I kan køre til alt afhængigt af, hvor lange dagsture I vil på. En kort køretur bringer jer til Stokes Bay, der afhængigt af sæsonen lokker med en dukkert i havet. Sætter I i stedet kurs mod sydkysten, kan I besøge Seals Bay og Little Sahara. På vestkysten venter Flinders Chase National Park. Fortæl os, hvad I vil opleve, så fortæller vi, hvor I skal tage hen. Carly og Adam kender også hver en tomme af Kangaroo Island og kan overraske med lokale oplevelser, som man aldrig selv  ville finde.

Xl Australia Kangaroo Island Stowaway Outdoor Spa
Xl Australia Kangaroo Island Stowaway Bath Tub
Xl Australia Kangaroo Island Stowaway Sauna
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Massage, privat kok og cocktails

Vil I forkæles lidt ekstra, er der også rig mulighed for det. Badeværelset er som en spa, hvor I kan få besøg af en lokal spaterapeut og nyde alt fra en dejlig ansigtsbehandling til massage.

I kan også få besøg af en lokal kok, der ikke bare lærer jer et par tricks i køkkenet, men gør jer klogere på øens landbrug. I skal naturligvis smage på sagerne, mad såvel som vin og spiritus. Og mens vi er her, så lad os lige dvæle et øjeblik. Vi kan nemlig også arrangerer cocktail hour for jer i villaen, hvor I smager Kangaroo Islands prisvindende gin og meget mere.

The Nest eller The Sleepy Hollow?

Villaerne ligner hinanden i indretning og design med stor stue, soveværelse, badeværelse og terrasse med jacuzzi. Der er kælet for detaljerne, det ses f.eks. på kvalitetsmøblerne, hvor flere er håndlavet med sjæl og hjerte af Adam selv. Den store forskel er beliggenheden. Mens The Nest ligger med panoramaudsigt til kysten, ligger The Sleepy Hollow mere i læ for vinden – dog stadig med kig til havet. Vi garanterer, at I vil elske begge villaerne.

Afsæt 2-4 nætter, så I har tid til bade at opleve Kangaroo Island, nyde villaen og lade tosomheden blomstre.

Tag selv på shopping eller kom frem til et fyldt køleskab

I kan handle ind på vej til Stowaway eller lade værtsparret stå for alle indkøb. Vælger I sidstnævnte, står der nybagt brød på bordet, og køleskabet er fyldt med lokale råvarer, som let og hurtigt bliver til udsøgte retter. Hvidvinen er på køl og naturligvis produceret i South Australias famøse vinland.

I kommer ikke til at se meget til værtsparret, for det er jo den ultimative ro, tosomhed og natur, I er kommet for. Adam kommer dog hver dag mellem kl. 12 og 13 for at teste, at jacuzzien fungerer. Det er et lovkrav, og med mindre I er i jacuzzien, forstyrrer han ikke.

Tid til bare at være eller opleve øen

Forestil jer en stor villa med udsigt til marker, skov og kyst. Tilsæt alskens komfort og tid til bare at være. Luk verden ude, mens I ligger i badekarret dækket af skum … eller i jacuzzien på terrassen. Læs en god bog, gå lange ture og afslut dagen med BBQ og kig til stjernerne. Måske mens I nyder et godt glas champagne?

I bestemmer selv, hvornår I vil lukke verden ind. Der er dagligt inkluderet 1 GB data; nok til at tjekke mails og sociale medier, men ikke nok til at streame jeres yndlings Tv-serie. Det er en del af oplevelsen. Og så har I egen 4WD, så I frit kan udforske den ikoniske ø. Velkommen til Stowaway Kangaroo Island.

Håndplukket til jer

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Small Australia Barossa Valley Seppeltsfield Winery Winetasting SA
Barossa Valley, South Australia, Australien, Australien og New Zealand

Smagen af Australien

22 dage fra

96.500 kr.

Glæd jer til

Vandring, poolvilla og gourmet i smukke Margaret River

Vinsmagning i særklasse i Barossa Valley og Adelaide Hills

Ægte outback-oplevelser i Flinders Ranges

Luksusvilla i uberørt natur på Kangaroo Island

Perth, Adelaide og Sydney inkl. rundvisning i Operahuset

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Australien

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Australien. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.