• Pingvinparade på Philip Island, Victoria i Australien

Pingvinparade på Philip Island

Kom tæt på Australiens fascinerende dyreliv syd for Melbourne

Pingvinparade på Philip Island, Victoria i Australien
Læs mere

Oplev, når tusinder af Australiens små pingviner går i land på Philip Island efter en lang dag på jagt efter føde i havet. Med Nyhavn Rejser er I på første parket og nyder flere store dyreoplevelser på vej dertil.

Pingvinparade på Philip Island, Victoria i Australien1½ times kørsel fra Melbourne ligger Philip Island. Her syd for Mornington Pensinsula udspiller sig et fascinerende natursceneri aften efter aften. Pingvinerne kommer hjem fra arbejde. Det er en af de mange forundelige naturoplevevewlser, I kan få på en Australien-rejse.

Australiens små pingviner

Australiens pingviner kaldes ikke uden grund for little penguins. Det er nemlig verdens mindste pingvinart, hvilket kun gør de små kræ endnu mere nuttede at se på, når de kommer vraltende. Og det gør de hver aften, når mørket falder på. I tusindevis.

Pingvinparade på Philip Island, Victoria i AustralienDe har været på havet dagen lang for at fange dagens friske fisk, og nu er det tid at vende hjem til reden og en god nats søvn. I sidder i første parket, hvis I arrangerer turen gennem Nyhavn Rejser. 

Dyrepark og sælkoloni

Turen er en heldagstur i en lille gruppe, hvor I bliver hentet på jeres hotel. På vejen besøger I Moonlit Sanctuary Wildlife Conservation Park, hvor I kan komme tæt på nogle af Australiens mest ikoniske dyr som kænguru, koala og dingoer. 

The Nobbies and Seal Rocks i Victoria, AustralienVed The Nobbies and Seal Rocks går I ad board walks langs den smukke og forrevne klippekyst. Her holder mange fugle og Australiens største koloni af pelssæler til. Har I en kikkert, får I det optimale ud af besøget her. 

Tal med jeres rejserådgiver om at krydre jeres Australien rejse med denne skønne oplevelse tæt på Australiens dyreliv.

Per Storm, Senior Travel Advisor hos Nyhavn Rejser

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.