XL Australia Barossa Valley Vineyard Winery Couple People Walking Sunset Wine South Australia
Oplevelse i Australien

Vingårde, vinsmagning og frokost i Barossa Valley

Besøg et håndplukket udvalg af lokale vingårde i selskab med en ægte vinkender. Heldagsudflugt i lille gruppe inkl. frokost

I South Australia ligger en af verdens mest anerkendte vinregioner, Barossa Valley. Og i de bølgende landskaber, finder I et væld af skønne, ofte familieejede, vingårde. I skal besøge en håndfuld af dem, smage på regionens alsidige vine og nyde en dejlig frokost. Glæd jer til en dag med australsk vin, godt selskab  og skønne landskaber i Barossa Valley. Jeres lille gruppe er på max. 6 personer.

Den helt store vinrejse i Barossa Valley

Traditionen for produktion af australsk vin i Barossa Valley i South Australia går tilbage til 1842, da europæiske emigranter plantede de første vinstokke. Siden har Barossa Valley udviklet stolte traditioner med Chardonnay, Riesling, Semillon, Grenache, Mourvedre, Cabernet Sauvignon og Shiraz. 

På denne heldagstur besøger I fire vingårde, hvor I vil se, smage, dufte og lære forskellene på regionens vine. Hvordan adskiller Shiraz sig fra Grenache, og hvad kendetegner de mange typer Riesling. Det bliver en dag, der byder på smuk natur, god stemning, masser af vinsmagning og en dejlig frokost - for ikke at nævne en god portion vinnørderi med alt fra fremstillingsteknikker og lagring på egetræ til forskellen på naturvine og økologiske vine.

Hør med din rejserådgiver, hvis du har særlige ønsker til vingårde eller vintyper i Barossa-regionen - vinturen kan nemlig skræddersys, så den passer lige til jer!  

Program

En vintur med tid til fordybelse

I dag kommer I på en sansefuld rundvisning i fortid, nutid og fremtid Barossa Valley. I får indblik i historien og traditionerne både i fortællinger og skønne smagsprøver. Og I bliver vist rundt i vinmarkerne undervejs - det hele begynder cirka kl. 9.15 på jeres hotel, hvor jeres guide henter jer på hotellet.  

Herfra går turen nordpå gennem landbrugsbæltet, hvor de landmænd, der forsyner Adelaides livlige restaurantscene, holder til. I rejser i en lille gruppe på max. 6 personer, så det hel foregår roligt med god tid til at lære guiden (og stille spørgsmål!) og de andre gæster at kende, hvis I har lyst. 

Første stop: Vinsmagning på Langmeil

Det gælder om at begynde ved begyndelsen - og intet sted er bedre end den familiejede vingård Langmeil. De lettere forfaldne stenbygninger og det rustikke, rustne landbrugsudstyr sætter scenen på den historiske gård, hvor I får et enestående indblik i Barossas tidlige vinhistorie, mens I smager på en række hverdagsvine, der er produceret i områdets karakteriske, fyldige stil. Det er den slags vine, som Barossa er bedst kendt for, så det er et godt sted at starte...santé!

Anden stop: Vinsmagning på Murray St Vineyard

Terrasse på Murray St Vineyard er et af de slags steder, hvor man godt kunne bruge en halv dag. Så lang tid har I ikke, men I får god tid til at nyde et udvalg af husets vine, der adskiller sig mærkbart fra dem, I har smagt på Langmeil, selvom mange af druesorterne er de samme. Her får I virkelig en fornemmelse af, hvor forskelligt man kan arbejde med de samme druesorter - og det samme klima!

Frokost med friske, lokale råvarer

De sydaustralske vinområder bugner af af friske, lokalt dyrkede råvarer, som finder direkte vej til de mange, skønne restauranter i området. I nyder en god frokost med kokkens sæsonbestemte menu på dagen - ledsaget af et et glas lokal vin eller en kold øl, hvis I trænger til en vin-pause. 

Der tages højde for alle diæter - fortæl venligst jeres rejserådgiver, hvis I har særlige præferencer, allergier eller andet. 

 

Tredje stop: Vinsmagning på Izway Wines

Økologisk dyrkede vine, skabt med "minimal indblanding" ved hjælp af sol- og håndkraft. Izway WInes viser vejen, når det gælder bæredygtighed i Barossa-vinlandet. Den lille familieejede vingård er samtidig anerkendt for sit høje niveau og producerer, ifølge lokale vinkendere, nogle af Barossas mest innovative vine...

Fjerde stop: Vinsmagning på Two Hands

Når man snakker om Barossa-vine, er det ofte området Shiraz-vine, der virkelig udmærker sig internationalt. Så hvilken bedre måde at afslutte dagen, end hos Two Hands, der specialiserer sig i at lave Shiraz med druer fra forskellige egne af South Australia. Her får I virkelig mulighed for at udforske Shiraz-druens mange facetter på australsk jord - det hele foregår på en vidunderlig solterrasse, hvor I kan se solen gå ned over vinlandet i horisonten. Når I er færdig her, kører I tilbage til jeres hotel i Adelaide, hvor I normalt ankommer omkring kl. 17.30.

Programmet kan ændre sig

Vær venligst opmærksom på, at programmet kan ændre sig, så en eller flere vingårde skiftes ud - det kan f.eks. skyldes renovation eller et særarrangement på en af vingårdene på jeres rejsetidspunkt.  

XL Australia South Australia Barossa Valley St Hugo Chef In Garden
XL Australia South Australia Barossa Valley St Hugo Food
Small Australia Barossa Valley Uncorked Minibus
Håndplukket rejser

Oplevelserne indgår i disse rejseforslag

Small Australia Barossa Valley Seppeltsfield Winery Winetasting SA
Barossa Valley, South Australia, Australien, Australien og New Zealand

Smagen af Australien

22 dage fra

100.500 kr.

Glæd jer til

Vandring, poolvilla og gourmet i smukke Margaret River

Vinsmagning i særklasse i Barossa Valley og Adelaide Hills

Ægte outback-oplevelser i Flinders Ranges

Luksusvilla i uberørt natur på Kangaroo Island

Perth, Adelaide og Sydney inkl. rundvisning i Operahuset

XL Australia Whitehaven Cruise
Daintree, Queensland, Australien, Australien og New Zealand

Australien for viderekomne

22 dage fra

74.000 kr.

Glæd jer til

Adelaide, Sydney og Perth med Rottnest Island og minikænguruer

Vinsmagning og skøn stemning i vinlandet ved Margaret River

4 dages campsafari i Gawler Ranges tæt på dyrelivet

Cruise til verdens smukkeste strand Whitehaven Beach

Regnskov, koralrev og strandferie på Whitsunday Islands

Team Australien

Vi hjælper dig hele vejen

Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vedledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv.

Vi finder det, du ikke finder

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.