• Vinsmagning ledet af chief winemaker Dan Swincer, St. Hugo
  • Gode vine og god mad følges ad på St. Hugo i Barossa Valley
  • Barossa Valley er lange rækker af vinranker, elegante eukalyptustræer og små hyggelige landsbyer

Vinsmagning og frokost i Barossa Valley

Fortid, nutid og fremtid på St. Hugo

Vinsmagning ledet af chief winemaker Dan Swincer, St. Hugo
Læs mere

I South Australia ligger en af verdens mest anerkendte vinregioner, Barossa Valley. Og i de bølgende landskaber ligger vingården St. Hugo. I skal besøge den, smage de kraftfulde vine og nyde en dejlig frokost.

Nyd udsigten over vinmarkerne ved Barossa Valley i AustralienDet bliver en dag med australsk vin, fortrinlig mad og skønne landskaber i Barossa Valley.

Stolte traditioner i Barossa Valley

Traditionen for produktion af australsk vin i Barossa Valley i South Australia går tilbage til 1842, da europæiske emigranter plantede de første vinstokke. Siden har Barossa Valley udviklet stolte traditioner med Chardonnay, Riesling, Semillon, Grenache, Mourvedre, Cabernet Sauvignon og Shiraz. 

Køkkenchefen henter friske krydderurter på St. Hugo i Barossa valley, South AustraliaEn af pionererne var Johann Gramp, der plantede sine første vinstokke i Barossa Valley i 1847. Han er et ikon i Barossa Valley og for australsk vin generelt. Og han er ledestjerne for St. Hugo, der blev skabt af hans barnebarn, Hugo Gramp.

St. Hugo i Barossa Valley er fyldt med stil og stemningKraftfulde og elegante vine

St. Hugo er kendt for at skabe kraftfulde og elegante vine fulde af finesse. Druerne kommer dels fra Barossa Valley, dels fra Coonawarra ved kysten længere mod syd. De første vinstokke blev plantet i Coonawarras terra rossa jord i 1892. I lang tid var Shiraz druen her, men i dag er Cabernet Sauvignon dominerende. 

Vinsmagning ledet af chief winemaker Dan Swincer, St. HugoRundvisning og frokost på St. Hugo

I kommer på en sansefuld rundvisning i fortid, nutid og fremtid på St.Hugo. I får indblik i historien og traditionerne både i fortællinger og skønne smagsprøver. I bliver vist rundt i vinmarkerne og ved korkegene, og I prøver selv at tappe vin fra tønderne.

Gode vine og god mad følges ad på St. Hugo i Barossa ValleyEn guidet vinsmagning med 6 vine vil ganske givet sætte gang i tanker om, hvordan man rejser videre rundt i Australien med et par kasser vin som håndbagage. Måske finder I svaret under den dejlige 4-retters frokost med matchende vine, som udgør den store finale på St. Hugo.

Steen Grosen Andersen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

  • Kontakt os

    Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
  • Ønsker og gode råd

    Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
  • I får en REJSEPLAN

    Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
  • Rejsen lægges fast

    Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
  • VI holder kontakt

    I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.