XL Australia Kangaroo Island Remarkable Rocks

Australiens kontraster fra by til land

Australiens kontraster fra by til land

16 dage fra 49.500 kr.

Kontakt Dorte

Tlf. 33 320 320

Oplev bl.a. Sydney og Kangaroo Island og svøm med vilde havskildpadder

Dette er rejsen for jer, der har kort tid til rådighed og gerne vil opleve tre vidt forskellige og helt unikke områder i Australien. Udforsk storbylivet i Adelaide og Sydney, kom tæt på Kangaroo Islands vilde dyreliv, og tag på snorkeltur med havskildpadder ved Great Barrier Reef.

Glæd jer til

 • Adelaide og Sydney, Australiens smukkeste byer
 • Rundvisning i Sydney Opera House
 • Fleurieu Peninsulas spektakulære landskaber i 4WD
 • Kangaroo Islands fascinerende dyreliv og natur
 • Snorkeltur med havskildpadder ved Great Barrier Reef

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Adelaide 2 nætter på Adelaide 2 Højdepunkter Oplev den største by i South Australia når I besøger Adelaide. Gå på opdagelse i Central Market og dets overflod af friske varer fra de lokale producenter Oplev den største by i South Australia når I besøger Adelaide. Gå på opdagelse i Central Market og dets overflod af friske varer fra de lokale producenter
Kangaroo Island 3 nætter på Kangaroo Island 3 Højdepunkter Koalaer i eukalyptusskoven, kængururuer og pelssæler fra New Zealand. På Kangaroo Island venter Australiens natur - og I oplever det hele fra jeres egen 4WD Koalaer i eukalyptusskoven, kængururuer og pelssæler fra New Zealand. På Kangaroo Island venter Australiens natur - og I oplever det hele fra jeres egen 4WD
Sydney 4 nætter på Sydney 4 Højdepunkter Sydney er en af verdens smukkeste storbyer. Placeret lige ved vandet og med alt, hvad en storby skal indeholde af historie og kultur. Sydney er en af verdens smukkeste storbyer. Placeret lige ved vandet og med alt, hvad en storby skal indeholde af historie og kultur.
Port Douglas 4 nætter på Port Douglas 4 Højdepunkter Snorkling ved Low Isle, hvor fisk og havskildpadder dominerer vandet Snorkling ved Low Isle, hvor fisk og havskildpadder dominerer vandet
XL Australia Koala Branch Tree Animal

Tæt på naturens og dyrelivet i 4WD

Den bedste måde at komme helt tæt på Australiens kontrastfulde, smukke natur og dyreriger er i en 4WD. Nyd en af South Australias kønneste kystruter og den betagende halvø Fleurieu Peninsula i 4WD gennem det bakkede McLaren Vale vinområde og langs havet med store oplevelser på vejen. I har jeres egen engagerede guide med, som kender området som sin egen baglomme, og øser ud af sin viden og begejstring.

I skal også opleve Kangaroo Island med egen 4WD. Her skal I bl.a. skal overnatte ved Flinders Chase National Park, hvor wallabies måske kigger forbi på jeres terrasse. På Kangaroo Island kan I også opleve sæler, pelikaner, pingviner m.fl.

Skøn stemning og afslapning i Port Douglas

Sidste destination på jeres Australien rejse er Port Douglas med den skønne badestrand, Four Miles Beach. I bor tæt på stranden, nyder feriestemningen og kan evt. tag på udflugt eksempelvis til den tropiske regnskov Daintree Rainforest og opleve verdens ældste regnskov inklusiv de store krokodiller.

Snorkling med havskildpadder

Fra Port Douglas skal I på en heldagsudflugt til koraløen Low Isles ved Great Barrier Reaf. Her hopper I i vandet og snorkler rundt med øens havskildpadder og farverige koralfisk. En magisk oplevelse!

Fordybelse i storbyerne

Oplev to af Australiens største og smukkeste storbyer, Adelaide og Sydney. I har god tid på egen hånd til at fordybe jer i byerne og lige præcist dét, der optager jer. Fra hyggelige stræder med restauranter, caféer og grønne oaser til boulevarder med shopping, biografer, muséer, gallerier og store seværdigheder.

I Sydney har vi inkluderet en unik rundvisning i operahuset. Og senere skal I på en historisk byvandring med fortællinger, som kun de færreste hører på en rejse i Sydney.

XL Australia Adelaide City Skyline
Xl Australia NSW Sydney Helicopter Opera House Experience
Xl Australia Sa Fleurieu Peninsula Secret Beach
Det skal I opleve

Dagsprogram

Alt på denne rejse kan skræddersyes. Vil I gerne forlænge jeres ophold, opgradere jeres værelse eller opleve noget helt særligt, som ikke er med i programmet? Tal med jeres rejserådgiver, som står klar til at skræddersy den rejse, der opfylder netop jeres drømme.

I rejser fra København Lufthavn, og ankommer dagen efter til Adelaide. Herfra finder I selv vej til jeres hotel Miller Apartments 3*, som ligger centralt midt i byen. 

Miller Apartements

Miller Apartments er et hyggeligt hotel i en historisk spændende bygning, som fra 1939 til 2006 har huset et af Adelaides fineste stormagasiner. Her bor I i en skøn 1-værelses lejlighed med eget veludstyret køkken, aircondition, WiFi, tv osv. Hotellet har ikke en restaurant, men I bor lige i hjertet af Adelaide omgivet af livlige gader og stræder med caféer og restauranter, som både kan stille den lille sult og byde på kulinariske madoplevelser.

Placeholder Image

I har dagen på egen hånd til at gå på opdagelse i Adelaide, som er den største by i den australske delstat South Australia. Byen summer af liv, og de sirlige gader og stræder brydes hist og her af grønne oaser.

Tag eksempelvis en slentretur på Rundle Street, som har alt, hvad hjertet begærer fra barer til biografer til eksklusive tøjforretninger og små designer shops.

I kan også låne bycykler, så I hurtigt og let kan komme omkring mellem byens seværdigheder. Oplev eksempelvis den botaniske have med udsigt til byen og Torrens River. Besøg Adelaides Central Market med en overflod af friske varer fra lokale producenter. Eller fordyb jer i byens historie og moderne kunst på de mange museer.

Xl Australia Adelaide Moseley Square, Glenelg
Xl Australia Adeline Restaurents
Xl Australia Adelaide South Australian Museum

I bliver hentet om morgenen på hotellet af en lokal guide, som tager jer med på en heldagsudflugt i 4WD på den naturskønne halvø, Fleurieu Peninsula. På vejen fortæller jeres guide om naturen og om Kaurna- og Ngarrindjerifolket, de lokale aboriginere, hvis oprindelige land, I kører igennem.

I skal smage vin, se betagende scenerier, flotte kyststrækninger og opleve det lokale dyreliv. Alt sammen tilsat en uendelig mængde lokalkendskab, begejstring og godt humør fra jeres guide.

Rejsen fortsætter til Kangaroo Island

Sidst på dagen bliver I sat af ved færgen til Kangaroo Island. Det, der kunne have været en almindelig transportdag, blev pludselig til et natureventyr på jeres rejse. 

Sejlturen varer 45 minutter, og så snart I går i land i Penneshaw får I en lille 4WD, så I nu nemt kan komme rundt på hele øen på egen hånd. Den første nat tilbringer i på The Seafront 3* ikke langt fra, hvor I ankommer med færgen. Et godt hotel med super beliggenhed på en klippe ud til vandet. 

Hvis I ikke er for trætte efter dagens mange indtryk, kan I slentre ned til Penneshaws pingvinkoloni for at hilse på den lille bestand af pingviner, der holder til i området.

Xl Australia Sa Fleurieu Peninsula Off Piste Tour Sellicks Beach
Xl Australia Sa Fleurieu Peninsula Off Piste Tour Wine Lunch
Xl Australia Kangaroo Island Seafront Resort SA Hotel Front From Sea

I pakker kufferterne og kører mod den modsatte ende af Kangaroo Island, som kun er knap 120 km fra den ene ende til den anden. I har hele dagen for jer selv, så I bestemmer selv rute og tempoet for dagen, men en ting er sikkert: I kommer til at opleve smukke kystlinjer, betagende strande og med stor sandsynlighed en kænguru eller to. Der bor nemlig mere end 250.000 kænguruer på øen, så det er blot at holde øjnene åbne.

Aurora Ozone Hotel 3*

Jeres destination for i dag og i morgen er Aurora Ozone hotel 3*.  I sætter selv tempoet for dagene. Og husk, at I med en 4WD ikke er begrænset til kun at køre på de asfalterede veje – så der er rig mulighed for at komme rundt i øens vilde natur, på stranden osv.

Aurora Ozone hotel har en skøn pool og ligger ud til havnen i Kingscote, hvor I kan nyde udsigten ud over Nepean Bay.

XL Australia Kangaroo Island Kangaroos Animals People Grass South Australia
XL Australia Kangaroo Island Rocks Landscape Colours South Australia
Small Australia Kangaroo Island Exceptional Tour Kangaroos Field Animal

I pakker jeres kufferter og kører mod lufthavnen, som ligger tæt på Kingscote. Her returnerer I jeres 4WD, og fortsætter rejsen mod en af verdens nok smukkeste byer, Sydney.

Vibe Hotel 4*, Sydney

I skal bo på det moderne og hyggelige Vibe Hotel, der ligger tæt på Darling Harbour, smukke Hyde Park og Sydney Opera House. I området finder I et stort udbud af restauranter, cafeer og butikker.

Xl Australia New South Wales Sydney Vibe Hotel Rooftop Pool

I har de næste par dage på egen hånd til at opleve byen, og fordybe jer i lige præcist det, I har lyst til. Vi har inkluderet en rundvisning i Sydney Opera House, som ligger kun en halv time til fods fra jeres hotel. I vælger selv, hvornår I vil indfri oplevelsen i løbet af de næste par dage.

Sydneys bydele byder på en bred vifte af aktiviteter og oplevelser såsom hyggelige markeder, alverdens shopping, museer med kunst og historie, flotte parker, ypperlig gastronomi og spændende arkitektur. Det er hyggeligt at gå rundt, men bliver benene trætte, er det let at komme rundt både med havnebådene i Circular Quay eller med metroen. Udforsk eksempelvis bydelen The Rocks, hvor de første straffefanger i 1788 lagde til kaj. I dag er området restaurereret med hyggelige gader og stræder, som oser af historie og stemning.

I kan tage på havnerundfart, se surferne boltre sig i bølgerne på Bondi beach, slentre en tur på Sydney Harbour Bridge, tage på guidet vandretur til de mere ukendte sider af byen eller se byen fra oven ombord på en vandflyver. Tiden er jeres, og I bestemmer, hvordan I vil bruge den.

Historisk byvandring

I skal også på en historisk byvandring i Sydney. Sammen med en lille gruppe og en passioneret guide, kommer I rundt i byen ad en rute, der baserer sig på en fortælling, de færreste hører på rejser til Australien. I følger kilden til Sydneys tilblivelse og Australiens kolonisering.

Xl Australia Sydney Harbour Bridgeclimb Walk Tour People
Xl Australia NSW Sydney Helicopter Opera House Experience
Xl Australia Sydney Harbour Bridgeclimb People Climbing Up

I fortsætter rejsen med fly fra Sydney til Cairns i det nordlige Queensland. Herfra har I transport til Port Douglas, der ligger lidt oppe ad kysten. 

Shantara Resort & Spa, Port Douglas

I har nu fire overnatning på Shantara Resort & Spa 3+*, som ligger i anden række for vandet i gåafstand til Four Mile Beach samt tæt på den hyggelige marina og Macrossan Street med byens butikker og restauranter.

Hotellet er kun for voksne og ligger i fredelige omgivelser med to hyggelige gårdhaver og skønne pools. I bor i en moderne lejlighed med lys og lækker indretning, køkkenfaciliteter, balkon m.m.

Xl Australia View Of Cairns Harbor Queensland
Xl Australia Shantara Resort Spa Port Douglas Pool Sunbeds Apartments Evening
Xl Australia Shantara Resort Spa Port Douglas 1 Bedroom

Tilbring dagen på Four Miles Beach, ved poolen eller besøg Wildlife Habitat - en lille park i udkanten af Port Douglas, hvor I kan komme helt tæt på det lokale dyreliv med alt fra koaler til papegøjer, slanger og kænguruer.

Xl Australia Queensland Port Douglas Beach
XL Australia Queensland Noosa Rainbow Lorikeet
Xl Australia Port Douglas Peninsula Boutique Hotel Four Mile Beach Aerial

I skal ud på sejltur om bord på en katamaran til koraløen Low Isles. Efter en god times sejllads fra Port Douglas kommer I til den smukke koralø Low Isle. Så er det tid til at komme i vandet! I skal snorkle på koralrevet med dets mange fisk og havskildpadder, Green Turtles. Skildpadderne er trygge ved jeres besøg og kommer tæt på. 

I løbet af dagen får I serveret en frokostbuffet om bord på katamaranen, før der atter sættes sejl og turen går retur til Port Douglas.

Xl Australia Boat Sailaway Low Isles Aerial Shot
Xl Australia Boat Sailaway Hero Low Isles Boat
Xl Australia Boat Sailaway Low Isles Lunch On Board

I har dagen på egen hånd til at gøre, hvad I har lyst til. Måske I slapper af på stranden eller udforsker mere af Port Douglas. Tag eksempelvis en tur til Daintree River og Cape Tribulation, hvor I kan opleve tropisk regnskov og krokodiller.

Xl Australia Queensland Silky Oaks Lodge Daintree Rainforest River

I bliver hentet på hotellet og kørt til Cairns Lufthavn, hvorfra I flyver retur mod Københavns Lufthavn. Her lander I dagen efter hen ad eftermiddagen.

Xl Australia View Of Cairns Harbor Queensland
Håndplukket til jer

Det skal I opleve på jeres rejse

Fra de største højdepunkter til de små øjeblikke og autentiske oplevelser, der ofte gør mest indtryk. På jeres præmisser og væk fra mængderne. Det er eventyret med Nyhavn Rejser. En rejse der fortryller verden på ny og bringer jer helt ind i magien.

Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

På hele jeres vej gennem Australien bor I på håndlukkede hoteller valgt for stemning og beliggenhed.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring til os vedrørende priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Adelaide / Cairns-København
 • Lufthavnsskatter
 • 2 nætter på Miller Apartments 3*, Adelaide. One Bedroom Apartment
 • Oplevelse: I 4WD på Fleurieu Peninsula fra Adelaide til Cape Jervis
 • Færge fra Cape Jervis til Penneshaw, Kangaroo Island
 • Billeje på Kangaroo Island, mindre 4WD, inkl. standard forsikringer
 • 1 nat på The Seafront 3*, Kangaroo Island. Seafront Room
 • 2 nætter på Aurora Ozone Hotel 3*, Kangaroo Island. Poolside Room
 • Indenrigsfly Kangaroo Island-Sydney
 • 4 nætter på Vibe Hotel 4*, Sydney. Guest Room
 • Oplevelse: Rundvisning i Sydney Opera House
 • Oplevelse: Historisk byvandring i Sydney
 • Indenrigsfly Sydney-Cairns
 • Transport fra Cairns lufthavn til Port Douglas t/r.
 • 4 nætter på Shantara Resort & Spa 3+*, Port Douglas. Studio Pool View
 • Oplevelse: Heldags snorkeltur til Low Isle
Pris per person ved 2 voksne
WEB - Australiens kontraster - fra by til land
RejseperiodeDobbelt
20.07.24 ‑ 30.09.2549.000‑54.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikringer, vi anbefaler Gouda

 • Måltider, transport og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet.

Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til Australien

Flere dages rejse til Australien?

Denne rejse er en oplevelse for livet, men den kan naturligvis forlænges med endnu flere dage og flere oplevelser. Tal med vores rejserådgivere om en skræddersyet rejse til Australien ud fra jeres ønsker og få evt. inspiration i Nyhavns kompromisløse Australien.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.