• Smag på den lokale vin på Fleurieu Peninsula
 • Sellicks Beach på Fleurieu Peninsula i Southern Australia
 • Naturen på Fleurieu Peninsula
 • Strand på Flerieu Peninsula, South Australia
 • Kænguru i vinmarkerne på Flerieu Peninsula

I 4WD på Fleurieu Peninsula

8 timers udflugt med vin, smuk natur, dyreliv og fugleliv.

I 4WD på Aldinga Beach på Fleurieu Peninsula - halvø i Southern Australia
Læs mere

Nyd en af South Australias kønneste kystruter og den betagende halvø Fleurieu Peninsula. Turen går i 4WD gennem det bakkede McLaren Vale vinområde og langs havet med store oplevelser på vejen.

Kænguruer på Flerieu Peninsula, South AustraliaI skal fra Adelaide til Cape Jervis i South Australia for at sejle til Kangaroo Island. Så enkel kunne denne dag være. Ren transport. Men nej, selvfølgelig ikke. Vi gør nemlig dagen til en kæmpe oplevelse sammen med vores lokale samarbejdspartner. 

Strand på Flerieu Peninsula, South AustraliaFleurieu Peninsula

Fleurieu Peninsula er en naturskøn halvø, som i den grad er et besøg værd. Her er gode vinområder som McLaren Vale og, vådområder som Coorong med rigt fugleliv, smukke kyster og hyggelige badebyer som Victor Harbor, hvorfra en hestevogn kører ad en dæmning over til pingvinerne på Granite Island. Her er også et rigt dyreliv på Fleurieu Peninsula. 

Kænguru i vinmarkerne på Flerieu PeninsulaI 4WD gennem vinlandet på Fleurieu Peninsula 

I kører af sted fra Adelaide efter morgenmaden. Der er WiFi om bord på jeres 4WD, men vi anbefaler nu at se ud ad vinduerne frem for at læse nyheder hjemmefra. 

En god halv time senere kommer I til det pittoreske vinområde McLaren Vale. I kører ud ad små veje og stier gennem smuk bush og langs vinmarkerne. Der er et stop, hvor I nyder lidt ost og smager på regionens vine og lokale øl, mens I nyder en utroligt udsigt. Senere vil jeres guide arrangere et besøg på en af de lokale vingårde. 

I 4WD på Aldinga Beach på Fleurieu Peninsula - halvø i Southern AustraliaLangs kysten og ind i 4WD-land

Nu går turen langs kysten sydpå, og tillader tidevandet det, vil I køre langs Gulf St. Vincent ad Silversands Beach. Her kommer jeres kamera på overarbejde for at fange de smukke landskaber, før I drejer ind i landet og hen over Willunga Hills mod Inman Valley og Second Valley. Nu er I for alvor i 4WD-land. 

Når I kommer til The Salopian Inn, er I halvvejs, og det bliver fejret med en god frokost. 

Oplev de fantastiske kyststrækninger på Fleurieu PeninsulaAboriginernes historie og dramatiske udsigter

På vejen vil jeres guide ikke bare fortælle om den smukke natur, men også give jer spændende fortællinger om Kaurna- og Ngarrindjerifolket, de lokale aboriginere, hvis oprindelige land, I kører igennem. 

I kommer til flot og velbevaret bushland i Deep Creek Conversation Park og oplever nogle af Fleurieu Peninsulas mest dramatiske udsigter, hvor I nyder en forfriskning og en snack med udsigt til Kangaroo Island og kystens flotte strande. Det lokale dyreliv kigger måske forbi i form af kænguruer og fugle. Fra maj til oktober kan I også være heldige at spotte en hval.

Flerieu Peninsula - er der noget som frokost i det røde?Turen slutter med, at I bliver sat af ved færgen til Kangaroo Island. Det, der kunne have været en almindelig transportdag, blev pludselig til endnu et natureventyr på jeres Australien rejse. Skal I ikke videre til Kangaroo Island sættes i af på jeres hotel i Adelaide.

PRIVATTUR?

Vil I hellere have bil og guide for jer selv, skal I blot sige til, så laver vi turen på privatbasis.

Anny Stensvig

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.