Xl Cruise Paul Gauguin Cruises Bora Bora View Ship

Bucket List

12 gode grunde til at tage på krydstogt i 2020

Skal 2020 være året, hvor du ser verden fra et krydstogtskib? Så venter der dig et væld af nye, eksotiske destinationer, masser af forkælelse og fantastisk underholdning om bord.

Her guider vi dig til de største krydstogtøjeblikke, du kan få i det nye år.

#1. Paradis med Paul Gauguin

Fransk Polynesien. Andet behøver vi ikke sige, før bountystrandene danser på nethinden. Du sejler fra Tahiti til bountyøer som Bora Bora, Huahin, Moorea og Taha’a med det luksuriøse krydstogtskib M/S Paul Gauguin og ophold på to øer. Nyd all inclusive og balkonkahyt om bord.

#2. Mamma Mia

Ingen er som Royal Caribbean Cruise Line garant for overdådige shows, og i 2020 er det verdenssensationen Mamma Mia, der er på plakaten på Allure of the Seas. Oplev de største ABBA-hits i en helt ny fortolkning på krydstogt til Middelhavet med afgang fra Barcelona.

#3. Sol på græsplænen

Frisk, blødt, saftigt græs under dine fødder og udsigt til verdens smukkeste kyster. Kombinationen er blevet et varemærke for Celebrity Cruises, og har du ikke allerede oplevet det, er det nu, du skal gøre det – eksempelvis på krydstogt i MiddelhavetStillehavet eller Caribien.

#4. Stillehavets øde øer

Royal Caribbean Cruise Line tilbyder et virkelig spændende krydstogt fra Sydney til de komplet isolerede stillehavsøgrupper Ny Kaledonien, Loyalty Islands og Vanuatu. Kombiner med storbyliv, shopping og sightseeing i Sydney, Perth og Dubai.

#5. The Dreamworks Experience

Børn og barnlige sjæle kan møde de elskede figurer fra Dreamworks’ tegnefilmsunivers om bord på udvalgte Royal Caribbean-skibe. Deltag eksempelvis i skattejagter eller spis middag med pingviner, drager og trolde på krydstogt i Caribien med verdens største krydstogtskib, Harmony of the Seas.

#6. Østens mystik og metropoler

Østens kystbyer i eksempelvis Kina, Sydkorea og Japan er super hotte i 2020, og det er nu, du skal opleve dem. Følg eksempelvis den magiske rute fra Shanghai til Tokyo eller fra Singapore via Fillippinerne til Hong Kong.

#7. Se hvalerne springe i Canada

Er du vild med hvaler og vild med Celebrity Cruises? Få det bedste fra begge verdener på et festligt sommerkrydstogt fra Seattle, hvor naturen er tæt på, og du kan se hvalerne springe ud for din balkonkahyt.

#8. Den persiske have på Celebrity Solstice

Du kan booke en Aqua Class-kahyt om bord på et af Celebrity Cruises’ Solstice-skibe og få eksklusiv adgang til helserestauranten Blu og den vidunderlige persiske have i skibets spa. Slap af i stemningsfulde grotter og smårum med damp, tør varme og støvregn oven på en dag fuld af oplevelser.

#9. Fantastiske krydstogter i Europa

Du behøver ikke rejse den halve verden rundt for at få storslåede krydstogtoplevelser. Tag eksempelvis på spændende ruter fra København til fra København til Nordkap  eller Baltikum.

Så kan du ved samme lejlighed opleve Grønlands indlandsis og Islands gejsere. Med afsejling direkte fra København bliver det ikke meget nemmere, og priserne er i et leje, hvor de fleste kan være med. De bedste ruter går via Skotland, Island eller Canada.

#10. Cruise til Indien, Sri Lanka og Burma

Med eksklusive Azamara kan du i 2020 og 2021 sejle Dubai med stop i Indiens, Sri Lankas og Burmas topmoderne og traditionsrige byer. Se krydderibyen Cochin, nationalparker på Sri Lanka og guldbelagte pagoder i Yangon.

#11. Særbehandling for babyer

Hos Royal Caribbean Cruise Line oplever småbørn over 6 mdr. ultimativ forkælelse med hyggelige legegrupper og mulighed for at forudbestille bleer, vådservietter og økologisk babymad. Tag eksempelvis junior med til det østlige Middelhav – så er flyveturen heller ikke så lang.

#12. Jomfrurejse med Celebrity Apex

I 2019 blev det eksklusive krydstogtskib Celebrity Edge søsat, og i april 2020 kommer det nye lige så fantastiske Celebrity Apex. Vil du være blandt de første om bord? Sejl eksempelvis fra Barcelona til Rom og oplev Middelhavets vidunderlige byer, øer og seværdigheder. Er Caribien mere dig? Så kom med i 2021 her.

“Læs også: 8 magiske steder på Celebrity Edge. Og en advarsel!”
cc

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, kig forbi Folke Bernadottes Allé 7 i København eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.