Xl Norwegian Encore Ship Evening Ocean

Guide

3 fantastiske krydstogter, du ikke må gå glip af

Pukkelhvaler, der boltrer sig i dybblå fjorde. Vulkaner, vandfald og ubekymrede dage under solen. Det er morgengry på din balkon. Du vil gerne sove lidt længere, men du kan ikke vente. Du kan allerede øjne skyggerne af den næste paradisø, der tegner sig i horisonten. Nu kan du mærke det. Den magiske følelse af et nyt eventyr, der lige er begyndt. Velkommen til verdens smukkeste krydstogter.

#1 Caribiske drømme med et strejf af Danmark

Caribien og St. Croix med Royal Caribbean

Oplev eksotiske øer på et pragtfuldt krydstogt i Caribien og slut af med en badeferie på St. Croix i Dansk Vestindien. Vælg blandt flere forskellige ruter og antal dage, og glæd dig til tropiske strande, natur og kulturhistorie.

I det azurblå hav ligger smukke caribiske øer som perler på en snor. Hvilke vil du helst besøge? Er det f.eks. ruten via Caribiens Holland St. Maarten, strande og krydderier, der står på din bucket liste? Eller den med vulkanø, tårne og tæt regnskov? Håndpluk de oplevelser og caribiske øer, du altid har drømt om, for det er nemlig helt op til dig, hvordan dit drømmekrydstogt i Caribien skal være. Uanset hvilke øer og oplevelser du vælger, kan du se frem til en oplevelse for livet.

St. Croix er den største og mest ’danske’ af de tre øer, der udgør Dansk Vestindien. I Christiansted træder du ind i en charmerende tidslomme med hundreder år gamle huse fra den danske kolonitid, hyggelige gader og stræder samt indbydende restauranter, barer og butikker. En bid af den danske historie – lige her i Caribien. Du rejser med elegante 4-stjernede krydstogtskib Explorer of the Seas eller Voyager of the Seas fra rederiet Royal Caribbean. Se flere krydstogtrejser med Royal Caribbean her.

 

RCI Goh Sage AD Pooldeck 001 CMYK RET
XL Caribbean St. Maarten Boys Drumming People
XL Caribbean US Virgin Islands St. Croix Island Governors Mansion

#2 Pukkelhvaler, storbyer og paradisets have

Canada, Alaska og Hawaii med Norwegian Cruise Line

Eventyr, naturoplevelser fra øverste hylde og en verden af kontraster venter på dig, når du stævner ud med Norwegian Cruise Lines. Kursen er sat langs en af verdens smukkeste sejlruter med spektakulær natur op langs Alaskas kyst og videre til fortryllende Hawaii. De storslåede fjorde, kæmpe gletsjere og turen gennem

The Inside Passage til pukkelhvalernes spisekammer ved Juneau tager næsten pusten fra dig, men gem lidt luft til turens sidste stop i kontrasternes Tokyo. Her mødes futuristiske skyskrabere og moderne kunstmuseer med flere tusind år gamle templer og haver, hvor tiden synes at stå stille. Oplevelser, der stiller selv den største trang til eventyr – i hvert fald for en stund. 

Norwegian Spirit stævner ud fra Vancouver, en af verdens smukkeste byer og porten til alle de store naturoplevelser i British Columbia. I Alaska venter hovedstaden Juneau, som balancerer smukt på grænsen mellem det rå og det kosmopolitiske. Dybt inde i The Inside Passage finder du den historiske og hyggelige Skagway, hvorfra Klondikes guldfeber udsprang i sin tid, og hvor naturen er bjergtagende smuk. Det er den også på rejsens slutdestination, henrivende Hawaii, hvor manta rays, skildpadder og koralfisk venter på at svømme sammen med dig. Medmindre du altså foretrækker at holde begge fødder på jorden, for så kan du trekke i Waimea Canyon – Stillehavets grønne svar på Grand Canyon.  

Du sejler med Norwegian Spirit, der i 2020 fik en gennemgribende opdatering og i dag fremstår som et helt nyt skib med elegante og moderniserede kahytter, udsøgte gourmetoplevelser og luksuriøse faciliteter. 

Se de forskellige afgange i krydstogt-finderen her.

XL Australia Humpback Whale Sea Animals Ocean
Xl Norwegian Spirit Onda By Scarpetta Restaurant
Small Canada British Columbia Vancouver Stanley Park

#3 En sanserejse i det sydlige Afrika

Sydafrika og Namibia Med Silversea Cruises

Oplev det bedste, Sydafrika og Namibias kystbyer har at byde på. Turen begynder i Cape Town, hvor Table Mountain tavs knejser over byen og tegner en karakteristisk silhuet mod den uendelige, næsten uvirkeligt blå himmel. Byen er indiskutabelt en af de smukkeste i verden, der med sin spektakulære udsigt og smeltedigel af kulturer byder på en afslappet charme. På denne vidunderlige rejse vækkes Sydafrikas skønhed, mystik og karisma for alvor til live.

Du besøger Walvis Bay og dens flamboyante flamingoer. Sejler videre til Mossel Bay og Port Elizabeth, hvorefter Richards Bay og Durban står for tur. Her kan du for alvor fråse i smage og kulturer fra hele verden, lige fra zulu og indisk til europæisk. Alt sammen krydret med dage til søs om bord på luksuriøse Silver Spirit. 

Det luksuriøse skib byder på alt, hvad både hjertet og ganen begærer. Lige fra eksklusiv indretning og indkvartering til mad, der taler til alle sanser. For maden er en stor del af andre kulturer, og med Silverseas nyeste koncept S.A.L.T. – Sea And Land Taste – har du alle muligheder for at udvide din smagshorisont og smage dig gennem dine destinationers signatursmage og lokale madkultur. Med et stilfuldt twist. S.A.L.T. er god smag. Helt enkelt.  

XL South Africa Cape Town Camps Bay Beach Mountains
Xl Cruise Silversea Cruises Deck Woman Relax
Xl Silversea Restaurant Food
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres krydstogt

Tal med Nyhavn Rejsers krydstogteksperter om jeres ønsker til et krydstogt. Om den komfort, stemning og de oplevelser i land, I drømmer om. Hør om jeres muligheder på det tidspunkt, I gerne vil af sted - der er meget mere end de krydstogtrejser, I kan se her.

Vores rejserådgivere kender rederier, ruter og udflugter. De kender de enkelte skibe til mindste detalje. Og de kender aktuelle tilbud!

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.