Xl Maldives Baros Maldives Water Villa Exterior

Bucket List

5 hoteller på kanten – og hvordan du kommer derhen

Verden er fuld af hoteller, der ligger der, hvor du ikke troede, at det var muligt at bo. Hoteller, der bringer dig helt tæt på det, der er allervigtigst lige netop dér, hvor du er. Helt tæt på kanten af eventyret.

Vi har fundet nogle af dem til dig.

Xl Brazil Belmond Hotel Das Cataratas Terrace Suite
Xl Brazil Belmond Hotel Das Cataratas Terrace Suite (1)
Xl Brazil Belmond Hotel Das Cataratas Iguazu Waterfall

#1 Belmond Hotel das Cataratas, Brasilien

Morgengryet bryder natten og junglens fugle varsler en ny dag i paradis. Det er svært at vente længere. Du vil have det hele med. Du står op og går uden for. Morgendisen rejser sig over junglen og de første solstråler falder over hotellets lyserøde vægge og skoven af tropeplanter omkring dig.

Nu kan du høre en konstant, buldrende lyd fra dybet. Den fylder luften og drager dig de få meter ned til kanten, hvor et af verdens største naturvidundere folder sig ud foran dig: Iguazú-vandfaldets 275 små og store vandfald, som du har for dig selv med hotellets øvrige gæster - nationalparken åbner nemlig først senere. Den oplevelse er kun mulig ét sted i verden: På Belmond Hotel das Cataratas, der som det eneste hotel ligger inde i selve Iguazú-nationalparken og så tæt på vandmasserne, som du kan komme.

Sådan kommer du derhen: Oplev Belmond Hotel das Cataratas på en luksusrejse til Argentina eller f.eks. en rejse til Rio de Janeiro med strandferie.

Xl Zimbabwe Lodge Gorges Lodge Victoria Falls View Terrasse Woman Panorama

#2 Gorges Lodge, Zimbabwe

Det er umuligt at træde ud på verandaen på Gorges Lodge, uden at det giver et sug i maven. Hver gang. 200 m under dig bruser Zambezi-floden af sted, men på denne afstand ser den knapt ud til at bevæge sig.

Det er afgrunden, der får det til at gyse. Afgrunden og den billedskønne Batoka-kløft, der strækker sig i det uendelige til højre, til venstre og under dig. Her, på kanten af intetheden, er du blot 20 km fra Victoria Falls og nogle af Afrikas mest spektakulære naturoplevelser.

Sådan kommer du derhen: Vi anbefaler et besøg på Gorges Lodge i kombination med safari i Botswana.

Seychelles Six Senses Zil Pasyon
XL Seychelles Six Senses Zil Pasyon Aerial View Exterior
XL Seychelles Six Senses Zil Pasyon Pasyon Pool Villas Bedroom

#3 Six Senses Zil Payson, Seychellerne

Six Senses Zil Pasyon ligger på den private lille ø Félicité, hvor du bor i overdådige poolvillaer med privat infinity pool, terrasse med havudsigt og udendørs spiseplads – alt sammen på kanten af Det Indiske Ocean, omgivet af Seychellernes skulpturelle granitklipper og små bugter med strande, hvor du kan snorkle med skildpadder.

Hvis man kunne tegne et portræt af det reneste paradis, ville det her sted være et godt bud. Her er kun fred og naturens egen rytme. Lyden af palmer, der rasler i brisen. Den salte duft af havet og varme krydderier. Og visheden om, at dagen og livet er helt din egen. 

Sådan kommer du derhen: Oplev Six Senses Zil Payson eller f.eks. i kombination med Raffles Seychelles 5*.

Xl Spain Jumeirah Port Soller Hotel & Spa, Mallorca Cliffside Location 2

#4 Jumeirah Port Soller, Mallorca

Intense dufte af appelsin og citrus når dig fra de grønklædte Tramuntana-bjerge og hotellets sirlige haver. Middelhavet er bredt ud for dine fødder. Kun sporadiske pletter af hvide sejlbåde bryder den azurblå overflade, og du kan svagt høre bølgerne brydes mod klipperne.

Romantiske kroge og velplacerede udsigtspunkter er fristende tilflugtssteder. Det er svært at løsrive sig.

Sanserne arbejder på højtryk for at følge med. Her skal ses, duftes, smages. Jumeirah Port Soller er først og fremmest gourmetrestauranter med seafood i verdensklasse – balancerende på kanten mellem lokale traditioner og moderne elegance.

Sådan kommer du derhen: Rejs direkte til Mallorca med familien eller med kæresten.

XL USA California Post Ranch Inn Big Sur Overview
XL USA California Post Ranch Inn Big Sur Pacific Suite 2
XL USA California Post Ranch Inn Big Sur Spa Treatment4

#5 Post Ranch Inn, Californien

Akkompagneret af blide bølgeslag glider aftenhimlens orangerøde toner roligt over i nattens stjernespækkede mørke. Nyd det fra hotellets observatorium, eller læg dig fladt på ryggen på din terrasse. Natten er lun. Du kan tillade dig at fortabe dig lidt. Bliver det alligevel lidt køligt, så tænd op i brændeovnen, eller sænk dig ned i din private hot tub.

I dagslys kan du se, hvordan Post Ranch Inn’s rustikke skønhed er den perfekte pendant til den rå og forrevne kyst, og hvordan hotellets smukke pools viser sig som naturlige indlejringer i Big Sur-klipperne. Men når solen går ned, bliver det alt sammen sekundært. For en stund hersker kun dette øjeblik, på kanten af evigheden.

Sådan kommer du derhen: Oplev Post Ranch Inn på kør selv-eventyr i Californien.

David NY

Rejserådgiver

David Rosborg-Larsen

David NY

David har været rejserådgiver hos Nyhavn Rejser i sammenlagt 20 år. Tidligere var Sydøstasien en favorit, hvor særligt Vietnam, Thailand og Malaysia har været gengangere. Disse lande er også blevet besøgt med familien i de senere år.

Senere rådgav David omkring rejser til Australien og New Zealand, men de seneste 14 år har fokus været på Nordamerika. Trods en verden af spændende destinationer bliver USA ved med at lokke med kontraster, smuk natur, storbyer og spændende mennesker. Gennem årene er det blevet til utallige rejser til bl.a. Florida, de klassiske sydstater, diverse ture til øst- og vestkysten, Rocky Mountain-regionen, Hawaii og Alaska m.m. USA bliver ved med at overraske.

David lægger stor vægt på rejsens rytme, når han planlægger en rejse. På et stort kontinent som Nordamerika er der mange fristelser, og mens nogle ønsker god tid og plads til fordybelse på rejsen, vil andre gerne opleve så meget som muligt på den givne tid.

Destination:‌‌ Canada,‌ USA,‌ Hawaii,‌ Alaska,‌ Nordamerika,‌ Seychellerne

Rejseformer:‌‌ Skiferie,‌ Natur og safari,‌ Kultur og eventyr

Ring til mig

Jeg glæder mig til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til mig

Jeg ringer jer op efter aftale

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.