Xl Caribbean Jamaica Ocho Rios Port Town Cruiseship

Bucket List

5 krydstogter i januar fyldt med sol og oplevelser

Inden du ser dig om, har vinteren gjort sit indtog og efterladt dig drømmende efter sol og varme. Men hvorfor vente, når du kan sejle ud på et af de syv verdenshave og erstatte den danske vinter med eksotiske badestrande, vilde dyr og spændende oplevelser? Vi tipper her om 5 ultimative krydstogtoplevelser i januar.

XL Caribbean Barbados Bottom Bay With Palms Sea And Beach

#1 Caribien

At sejle i Caribien med verdens største krydstogtskib, Harmony of the seas, er en oplevelse i sig selv på størrelse med oplevelserne, du får i land.

Skib: En ting er sikkert; du keder dig ikke på Harmony of the seas fra Royal Caribbean Cruise Line. Her udforsker du brede shoppinggader, trækker i badetøjet for at mærke, hvordan det kilder i maven, når du rutsjer ti etager ned, og lytter til fuglekvidder i Central Park.

Og du nyder selvfølgelig godt af de mange muligheder for at blive forkælet med gastronomi, spabehandlinger og meget mere.

Rute: Harmony of the seas sejler fra Fort Lauderdale, Florida. Du kan tage afsted på forskellige tidspunkter i januar, og hvert krydstogt sejler forskellige ruter. Oplev eksempelvis reggae-rytmer og grønne skove på Jamaica, vidunderlige Haiti og mange flere.

“Du overgiver dig til magien fra musicals på linje med Broadways, eminente skøjteshows og optrædener i Aqua Teatret.”
Xl Abu Dhabi Magnificent Sheikh Zayed Mosque
XL Celebrity Constellation Martini Bar
XL Celebrity Constellation Solarium

#2 Abu Dhabi

Du nyder udsigten ud over havet fra balkonen i den stilfulde kahyt. Alt imens drømmer du om det eksklusive krydstogteventyr, der venter forude med en kombination af Asiens topmoderne og traditionsrige byer, ørkenlandskaber og smukke sandstrande.

Skib: Et krydstogt med det firestjernede krydstogtskib, Celebrity Constellations handler om forkælelse og oplevelser. Skibet har plads til 2100 passagerer, og der er en ansat til ca. hver anden gæst, som sørger for, at du får en unik oplevelse og opmærksom service.

Du bruger dagene på afslapning ved saltvandspoolen. Du forkæler dig selv med dejlige spabehandlinger, afternoon tea og kulinariske madoplevelser eksempelvis i restauranten med fusionsinspirerede retter fra det fjerne Østen.

“Om aftenen danser du i den moderne natklub, lytter til jazzmusik og kigger på stjerner fra balkonen i kahytten.”

Rute: Du går om bord i Abu Dahbi, hvor du kan vælge mellem to ruter, som enten tager dig fra Abu Dabhi og tilbage, eller ender i Singapore.

Oplev eksempelvis den arabiske halvø, Oman, der er indhyllet i 1001 nats eksotiske slør. Kom tæt på Sri Lankas templer, kolonitidsarkitektur og frodige kanaler i Colombo, og udforsk Thailands billedskønne strande og junglelandskaber.

XL Norwegian Star Balcony Stateroom

#3 Hawaii

”Aloha e komo mai” – velkommen til paradis! Et krydstogt mellem Hawaiis øer er for dig, der drømmer om et krydstogt med smukke sandstrande, svajende palmer, søvnige skildpadder og legende delfiner.

Skib: Du sejler med Pride of America, et mellemstort krydstogtskib med et højt serviceniveau og en tilbagelænet stemning. Hver dag står du op med udsigt til nye oplevelser både om bord og til lands på Hawaiis øer, hvis kyster udgør et betagende syn fra søsiden.

“Du klæder dig uformelt, og når du ikke udforsker en ø, nyder du godt af krydstogtlivet med alle måltider inkluderet. Så er dagens store spørgsmål bare, hvilken af de mere end ti restauranter, du skal prøve i dag?”

Om bord er der et væld af aktiviteter, du kan udforske. Fra poolområdet med seks boblebade til spa, fitness, vandrutsjebaner, basket- og volleybaner til lounges med shows, musik, kasino og natklub.

Rute: Du sejler ud fra Honolulu på Hawaii til Maui med sine frodige jungledale videre til Hawaii Big Island med imponerende vandfald og vulkaner. Du går også i land på Kauai Island, hvor vilde bjerglandskaber og tæt, grøn bevoksning har dannet baggrund for filmoptagelserne til Jurassic Park. Til sidst ankommer du igen til Honolulu, hvor storbyen indbyder til shopping og strandene til endnu mere afslapning.

Xl Silver Galapagos Ship Animal Nature
Xl Ecador Sea Lion Swimming Underwater In The Galapagos Islands 2
Xl Silver Galapagos The Restaurant Food Waiter

#4 Galápagos

Der findes mange krydstogtskibe, som sejler rundt mellem Galápagos’ øer, hvor du kan opleve 150 år gamle kæmpeskildpadder, øglelignende leguaner, legesyge pingviner og sæler, farvestrålende flamingoer og hajer i havets dyb. Så hvorfor ikke vælge det mest luksuriøse all inclusive krydstogtskib?

Skib: At opleve Galápagos er noget særligt – men at opleve det med ekspedition-krydstogtskibet, Silversea Origin, er det vildeste. Skibet har kun plads til 100 gæster, du bor i balkonkahyt og har egen butler, som sørger for at minibaren er fyldt, skoene blankpudsede og alt, hvad du ellers ønsker.

Du lever en luksustilværelse med gastronomiske oplevelser i eksklusive omgivelser, nyder en spabehandling eller forkæler dig selv i Beauty Salonen. Alt sammen kombineret med besøg på Galápagos’ øer med erfarne naturguider og mulighed for snorkling med revhajer, hammerhajer og søløver.

Rute: Silversea Origin sejler fra Quito, Ecuador, hvorfra du kan vælge mellem en nordlig- eller vestlig rute, som sejler til forskellige øer.

XL Tenerife Taganana Village Anaga Mountains Wine Area Spain

#5 De Kanariske Øer

Et krydstogt til De Kanariske Øer byder på smuk natur, skønne badestrande og historiske byder. Fra oldtidsbyen Knossos på Kreta til den charmerende ferieø, Mallorca til solfyldte Gran Canaria og Tenerife med sine lækre badestrande.

Skib: Krydstogtskibet Norwegian Cruise Line Spirit, byder på en perlerække af aktiviteter for store og små. Der kan være 2000 passagerer om bord, hvor de knap 1000 ansatte sørger for, at du for en uforglemmeligt krydstogtoplevelse.

Dagene om bord bruger du med din familie på de mange aktiviteter, og du slapper af ved poolen med vandrutsjebane, som får selv voksne til at trække på smilebåndet. Og når sulten melder sig, nyder du godt af ’Freestyle konceptet’, som giver carte blanche til mere end ti restauranter.

Rute: Norwegian Spirit sejler fra Barcelona. Herfra begiver du dig ud på Middelhavet, hvor skibet afhængigt af din afrejsedato tager dig rundt til flere forskellige af De Kanariske Øer.

“Forud for krydstogtet kan du tage et par dage i Barcelona, hvor du oplever den farverige rambla, Gaudís skæve arkitekturer og smagfulde tapas-restauranter.”

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.