• Silversea
 • Nyd champagne når I rejser med Silversea Cruises. Både inden afrejsen men også den inkluderede champagne i minibaren!
 • Superior Veranda Suite om bord på Silver Muse
 • Mød hvaler og andre fantastiske dyr på krydstogt med Silver Cloud Expedition, Silversea Cruises

Silversea Cruises

5-stjernede krydstogtskibe. Høj service, store suiter, privat butler og all inclusive inkl. champagnen i minibaren!

Silversea Cruises er for jer, der virkelig elsker selve grundideen i det at tage på krydstogt: at slappe af, blive forkælet, opleve verden og nyde livet, når det viser sig fra sin bedste side.

Champagne kan nydes overalt med Silversea Cruises.Klassisk luksus og champagne i minibaren!

Silversea Cruises er klassisk luksus, hvor I føler jer hensat til et 5-stjernet hotel omgivet af personale, der er klar til at opfylde jeres største og mindste ønsker. Nyd store suiter, fredfyldt stemning, butlerservice og all inclusive inkl. champagnen i minibaren!

Det skønne poolområde på Silver SpiritMindre skibe, større oplevelser

Silversea Cruises opererer med mindre luksusskibe, der bringer jer helt tæt på de største oplevelser. De mindre skibe kan lægge til i havne, hvor de store må sejle forbi eller ligge ude på havet, og de mindre skibe kan ofte også gå tættere på attraktionerne. Skibenes størrelse spænder fra 100 gæster serviceret af 75 ansatte på f.eks. Silver Galapagos til 596 på Silver Muse, der serviceres af 411 ansatte.

Udsigten er upåklagelig fra La Terrazza på Silversea Cruises krydstogtskibe.Unik stemning og afslappende atmosfære

Om bord betyder størrelsen også en unik stemning. Man lærer både besætningen og skibet hurtigt at kende, så tiden på havet bliver en særlig oplevelse. Hyggeligt og personligt. Samtidig er skibene store nok til at have alle de tilbud, I drømmer om fra underholdning i teatret til behandlinger i den dejlige spa.

Veranda Suite på Silver Whisper, Silversea

Store suiter

Kahytterne er et kapitel for sig, og bør i øvrigt slet ikke benævnes kahytter. Det er store, lækre suiter med sofaafdeling og stort badeværelse, hvor der både er brus og badekar. Langt de fleste har balkon, hvilket vi kun kan anbefale at vælge.

I har walk-in closet til jeres tøj, og har I sjovere ting at foretage jer end at pakke ud, når I er kommet om bord, så beder I bare jeres butler om at gøre det. Han eller hun kan også give gode råd om udflugter undervejs.

Om bord på SilverseaAll inclusive inkl. minibar

Når I sejler med Silversea Cruises, er både måltider og drikkevarer i restauranterne (ekskl. specialrestaurant) inkluderet i prisen. Det gælder også indholdet af minibaren i jeres suite og drikkepenge til personalet. Det er skønt at have sin egen champagne på køl og nyde den privat og uforstyrret på sin balkon.

Og nu vi er ved de gyldne dråber, så und jer selv at prøve specialrestauranten Le Dame, hvor champagnen får følgeskab af fois gras, østers, hummer i alle tilberedninger og ægte kaviar. Det er en specialrestaurant og koster derfor et gebyr. I bestemmer selv, om I vil indtage morgenmaden i restauranten eller i jeres suite iført den lækre Silversea-morgenkåbe.

Poolområde på Silver Whisper, SilverseaSilversea Cruises' krydstogtskibe

Silversea Cruises har 5 luksuskrydstogtskibe: Silver Muse, Silver Shadow, Silver Spirit, Silver Whisper og Silver Wind. Om bord finder I bl.a. 4-8 restauranter, lounges, spa, casino, pool, cognac- og cigarbar m.m.

Silver Cloud Expedition fra Silversea Cruises i AntarktisSilversea Cruises' ekspeditionskrydstogtskibe

Silversea Cruises har desuden 4 luksuriøse ekspeditionskrydstogtskibe: Silver Explorer (144 gæster), Silver Discoverer (116 gæster), Silver Cloud (254 gæster) og Silver Galapagos (100 gæster). Skibene er specialdesignet til at navigere i små farvande, hvor de kan komme ind i små bugter og havne. Skibene lever fuldt ud op til Silverseas normale høje standard.

Det er også værd at bemærke, at eksperter om bord på ekspeditionsskibene arrangerer udflugter - lige fra snorkelture til vandreture og sejlture med zodiacs. Dette er naturligvis inkluderet i prisen.

Silversea Cruises krydstogtskibe

Læs mere om Silver Muse >>

Læs mere om Silver Cloud >>

Læs mere om Silver Shadow >>

Læs mere om Silver Spirit >>

Læs mere om Silver Whisper >>

Læs mere om Silver Wind >>

Læs mere om Silver Galapagos >>

Kontakt os og hør mere om krydstogt med ekspeditonsskibene.

Relaterede krydstogter

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.