XL Argentina Patagonia Mount Fitz Roy, Los Glaciares National Park

Beretning

Langt fra alfarvej

Hvornår har du sidst været alene? Sådan rigtig alene? Hvor stilheden bruser, og hovedet tømmes komplet for tanker, og alting kun eksisterer i nuet? Tag med på en eventyrlig rejse langt fra alfarvej. Helt derude, hvor kragerne for længst er vendt om. Hvor du er helt alene med dine sanser.

Bruny Island, Australien

Sollyset flimrer i alfeagtige guldtråde akkompagneret af en enlig ørns hårrejsende skrig. Du skuer ud over det uendelige Southern Ocean. Svømmer du langt nok, havner du i Antarktis.

Men for nu bliver du i vandkanten. Hos en koloni af verdens bedste østers, der er glatte og saftige mellem dine hænder og skylles ned med perlende bobler. Det er livet på Bruny Island. Og det er ikke dårligt.

Patagonien, Argentina

Patagoniens endeløse vidder er grønne og gule og røde og blå med is på toppen som kransekageglasur på en nytårsmorgen.

Og midt i det hele er du, det eneste, der bevæger sig under solen. Skridt for skridt og hyl for hyl.

“Her hyler vinden i ørerne, og civilisationen er kun et svagt minde. Bjergenes forrevne tinder kæmper en ulige kamp mod himlens enevældige kongedømme, fangarmene frosset fast i tid og rum.”
Anny Stensvig, Rejserådgivere

Milford Sound, New Zealand

Spøgelsestynde skyer og ren havluft er klemt inde mellem de stejle klippesider, hvor vildfarne vandfald hist og her bryder de grågrønne flader som sølvstrenge på en harpe.

Saltet river i kinderne, og lungerne udvider sig, som er det første gang i årevis, de rigtig får lov at folde sig ud. Det er ren renselse. For krop og sjæl. Så trækker skyerne sig sammen, og I vender ansigtet mod himlen.

Tænk, at støvregn kan føles så godt på Milford Sound, Sydøen i New Zealand.

Amazonas, Peru

Kanoens åre bryder vandspejlet med en klukkende plasken. Lyden klemmes fast mellem de meterhøje træer i verdens største regnskov. Amazonas smager af naturkraft og vildskab.

“Men det er så meget mere end det. Det er duften af mos og plantesaft og ubesmittet vand, der hæver og sænker sig i sin helt egen rytme.”
Anny Stensvig, Rejserådgivere

Det er mørket mellem træstammerne og under overfladen og det lille gys ved tanken om alle de fremmedartede skabninger, der gemmer sig der. Og så er det dig. Helt alene. Med åren og kanoen og regnskovens tyste lyde.

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, kig forbi Folke Bernadottes Allé 7 i København eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.