Xl Thailand Koh Kood Soneva Kiri Family Villa

Rejs med tre generationer til Thailand

PÅ TVÆRS AF GENERATIONER

Oplev Thailand med hele familien

Guldbryllup med børn og børnebørn, rund fødselsdag eller sommerferie med bedstefar og bedstemor? Der er mange gode anledninger for en familierejse til Thailand, men målet er altid det samme: Kvalitetstid med familien med plads til forskellige interesser.

XL Koh Chang Beach White Sand Tree Island Blue Thailand
Xl Thailand Turtle Animal
Xl Thailand Boys Under Bananaleaf In Rain People Children

Med sine kridhvide strande, skønne naturområder, pulserende byer, templer, markeder, hjertevarme kultur og trygge rammer – for ikke at nævne vidunderlige køkken – har Thailand oplevelser for alle aldre, interesser og aktivitetsniveauer. 

Thailand er med andre ord perfekt til den store familierejse, hvor familiens generationer kan samles, uden at det bliver på én generations præmisser, alene. Men en vellykket generationsrejse kræver også lidt afstemning og planlægning – og så er der et par ting, I med fordel kan overveje inden I tager afsted.

Vores rejserådgivere har samlet nogle gode råd og forslag til jeres store familierejse til Thailand.

Xl Thailand Phuket COMO Point Yamu Ice Cream Stand Family

Sammen og hver for sig 

En generationsrejse, hvor I f.eks. rejser tre generationer sammen, betyder mange forskellige individer med mange forskellige interesser. Måske ønsker forældrene at udforske de lokale templer og museer, mens børnene og teenagerne hellere vil lege ved poolen eller slikke sol på stranden. Og måske har hele familien næste dag lyst til at tage på safari i junglen eller besøge et beskyttelsesprojekt for truede dyr.  

Xl Thailand Phuket COMO Point Yamu Couple On Longtail Boat Snorkelling

Et godt råd er derfor at planlægge en rejse, hvor der både er mulighed for at gøre ting sammen og hver for sig – en rejse med dage, hvor familien kan dele sig op i grupper og igen samles om middagsbordet og dele dagens oplevelser. Men også med dage, hvor I tager på en fælles udflugt eller bare slapper af sammen på hotellet. 

På den måde kan kvalitetstid være mere end et spørgsmål om det antal timer, I tilbringer sammen. For når alle i familien bliver tilgodeset, vil den tid I deler sammen måske være endnu bedre og rejsen vil leve videre som et godt og værdifuldt minde hos alle i familien.  

Xl Thailand Koh Lipe Beach Longtail Boats

Hvad bør i overveje, når i planægger jeres tur?

Forventnings-afstemning

En god familierejse begynder gerne med forventnings-afstemning hjemmefra. Overvej at tage alle med på råd og gem luft i programmet til spontane oplevelser og dage, hvor I ikke skal noget særligt. 

Få stop og fast base

Vi anbefaler også, at I vælger en rejse med få stop og en god base, som kan danne udgangs- og samlingspunkt for hele familien. 

Styr på dataljerne

Når flere generationer rejser sammen kræver det også, at der er styr på de små detaljer, så alle får en god oplevelse - for der kan være mange hensyn at tage. Hvilken størrelse bil henter i lufthavnen og er der børnesæde? Og plads til alt bagagen?

Xl Thailand Natai Beach Elite Havens The Pines Villa Pool Day

Hvordan vil i bo?

Vil I bo på hotel og tæt på hinanden? Eller er en villa måske bedre? Måske vil bedsteforældrene have mere ro, mens teenagerene vil have mulighed for ”at komme lidt ud” uden at forstyrre resten af familien for meget. 

Vi hjælper jer med bl.a. at sikre, at I bor på de rigtigt placerede værelser, bungalows og suiter, så I får den rigtige blanding af privatliv i den lille familie, men samtidig ”bor sammen” med hele den store familie. 

Xl Thailand Phuket COMO Point Yamu COMO Shambhala Yoga
Xl Thailand Phuket COMO Point Yamu Bicycle Tour
Xl Thailand Phuket COMO Point Yamu Girl Ready To Snorkel

Oplevelser sammen og hver for sig

Meget afhænger også af, om I rejser med små eller store børn - eller om I blot er flere par afsted? Vi hjælper med alt fra at vælge den rigtige destination – med de rigtige oplevelser – til noget så elementært, som at I kan sidde sammen og spise til måltiderne på de tidspunkter, der er bedst for jer.

Vi lytter til jeres rejsedrømme og skræddersyer en familierejse, som er helt rigtig for jer.

XL Thailand Soneva Kiri Junior Beach Retreat

Forslag til familierejser i Thailand

 

  • Oplev ultimativ barfodsluksus for hele familien på Soneva Kiri 5+*, hvor I kan bo i villaer med helt op til 6 soveværelser. 
  •  Six Senses Yao Noi 5+*, kan I bo i villaer med op til 4 soveværelser med adgang til strand og en bred vifte af aktiviteter på resortet og oplevelser på Yai Noi-øen.
  • Bo med enestående udsigt på fredfyldte Pimalai Resort & Spa 5*, hvor der venter jer skønne strande, gastronomi og et væld af aktiviteter for alle aldre. 
  • I kan også kombinere to strandresorts, f.eks. Krabi med Phuket eller Koh Lanta – og gøre turen mellem dem til en oplevelse for såvel de store som de små. Se f.eks. vores rejse På Eventyr fra Phuket til Krabi til inspiration. Husk, at vi altid skræddersyer rejsen efter jeres ønsker og behov.
  • Thailand er også mere end vidunderlige øer og strandferie. I kan f.eks. kombinere en berigende tur til det nordlige Thailand med strandliv i Krabi – en rejse med blot to baser og rige muligheder for udflugter såvel som leg og afslapning ved poolen og stranden. Se f.eks. vores rejse Chiang Mais harmoni og Krabis strande til inspiration.  
Xl Thailand Phuket COMO Point Yamu Kayaking Beach Dad Kid

Vi har mange flere idéer til jeres store familierejse til Thailand og kan arrangere villaer med helt op til 10 soveværelser - og egen kok - ved nogle af Thailands bedste strande. Hør mere med vores rejserådgivere, som vil hjælpe jer med at skræddersy jeres personlige drømmerejse til Thailand.

Klar til Thailand? Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Thailand

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.