Xl Kenya &Beyond Bateleur Camp Masai Mara National Park Romantic Dinner Sunset

Safari lodges i Afrika

af Gæsteblogger
HÅNDPLUKKEDE LODGES OG PRIVATE RESERVATER

Helt tæt på dyrerne

Safari i Afrika er måske en livsdrøm for jer. Derfor skal I også have de største chancer for at alle jeres drømme bliver opfyldt på en unik safari i et privat reservat med eksklusiv safari lodge.

Nyhavn Rejser anbefaler safarier i Afrika på eksklusive lodges i private reservater, hvor I har den største chance for at komme helt tæt på de vilde dyr. Andre lodges kan også have mange stjerner, men vi anbefaler dem ikke, hvis safarien omkring dem ikke er på samme niveau.

At være på safari i Afrika er for de fleste en drøm, vi har båret i os helt fra barndommen. Tænk at se og dufte de vilde dyr i deres naturlige miljø. At se leoparden jage. At se bøflerne vandre i flok mod vandhullet. At stoppe på en vej, fordi et næsehorn lidt længere fremme er fuldstændig ligeglad med, at I forventer at kunne køre her.

Hjertet banker, og I er i nærkontakt med en natur, der er så helt anderledes end det, I er vant til derhjemme

Safari i Afrika - Spænding og forventning

Når I rejser på safari i Afrika, har I aldrig garanti for at se alle de dyr, I drømmer om. Det er faktisk en fascinerende del af oplevelsen. Spændingen. Forventningen. Og forløsningen, når I for alvor mærker duften af vildt og pludselig ser en løve i øjnene.

Hos Nyhavn Rejser har I dog garanti for, at I har de bedste chancer for at komme helt tæt på The Big Five. Vi har nemlig håndplukket samarbejdspartner og lodges i de bedste private reservater i Afrika.

Mange af de private reservater i Sydafrika ligger omkring Kruger National Park. Der er intet hegn ind til nationalparken, så dyrene færdes frit, og vegetationen i de private reservater tiltrækker ofte flere dyr. I bliver kørt i åbne 4x4 jeeps af specialuddannede rangers, og hvor bilerne altid skal holde sig på vejen inde i Kruger, så bevæger de sig frit ude i bushen i de private reservate, og dermed kommer I helt tæt på dyrene. Og er der en løve, bliver området ikke straks omdannet til en parkeringsplads.

Der er som regel kun tre biler ude at køre på samme tid. Det er nok endnu en grund til, at dyrene ofte trækker ind i de private reservater. De foretrækker også fred og ro.

Håndplukket lodges og private reservater - på safari i Afrika

Når bøfler og antiloper vandrer mod nye græsningsområder, vandrer løverne med. Man må jage, hvor byttet er. Det er filosofien for en anden dimension af Nyhavn Rejsers safari rejser. Vi anbefaler altid, at I kun er få dage hvert sted, hvorefter I kører til nye "jagtmarker" med nye dyr og andre arter.

Private reservater, eksklusive lodges og de bedste beliggenheder … Det kan selvfølgelig godt ende med at koste lidt ekstra, men vi ville aldrig selv gå på kompromis med så essentielle dele af en safari.

Derfor kunne vi heller ikke drømme om at anbefale mindre til jer.

Bæredygtig turisme

Nyhavn Rejser arbejder sammen med Conservation Corporation Africa, kendt for bæredygtig turisme og involvering af lokalsamfund og –miljø. CC Africas professionelle og etisk funderede koncept har bragt firmaet flere prestigebetonede priser indenfor økoturisme og hotelvirksomhed.

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer. Læs mere her.