Xl Seychelles Boy & Toutoise

Guide

Seychellerne i børnehøjde

OPLEVELSER FOR ALLE ALDRE

At være tæt sammen med sine børn langt fra hverdagens jag er en luksus i sig selv. At man så kan være det i paradisiske omgivelser, gør absolut ikke oplevelsen mindre.

I kan sagtens tage børnene med til Seychellerne. Når I ser den første kæmpe landskildpadde, vil vi faktisk anbefale, at I ser på ungerne og ikke på padden. Lige i det øjeblik giver I dem en oplevelse for livet.

Netop dyrelivet er enestående i børnehøjde. At komme til en strand, hvor det myldrer med fugle. At snorkle med havskildpadder og farvestrålende fisk. At se fiskerne komme ind med dagens fangst. Eller måske endnu bedre: Selv at være med ude på en båd med dybhavsfiskeri. Det giver grundlaget for adskillige lystfiskerhistorier i skolen, når ferien er slut, også selv om det måske er mor eller far, der hiver fangsten ind.

Oplevelserne afhænger jo selvfølgelig af børnenes alder. Men omvendt: Jo mindre man er, jo større er landskildpadden og coco de mer-nødderne.

Bare tanken om, at hele gruppen i børnehaven kunne stå på et enkelt af de kæmpe palmeblade i Valle de Mai Nationalparken, er fascinerende …

Vandreture og cykelture

Vandreture og cykelture er oplagt, hvis man har børn med. Der er både korte og lange ture. Nemme og mere krævende. Vores rejsekonsulenter kan hjælpe med at finde de bedste for jer, og vores lokale agent kan anbefale mere, når I er derude.

Fare, fare krigsmand!

Der er mange skønne udflugter for hele familien, og tager I til en anden ø, er sejlturen i sig selv altid en oplevelse. Her er også mange gratis glæder.

Er I på La Digue, vil de nyde en tur i oksekærre. Og de voksne vil nyde, at det ikke myldrer med biler omkring de små.

Hvor der er en strand, kan man bygge et sandslot. Tag skovl og spand med hjemmefra, eller nyd at bygge i det fine sand med hænderne. For selvfølgelig er I med til at skabe det hvideste sandslot, ungerne har set. Så hvidt, som et kridt … Hvem, der skal i den sorte gryde, må den efterfølgende leg så afgøre.

Familievenlig indkvatering

Tal med vores rejsekonsulenter om overnatningsmuligheder for hele familien. Nyd f.eks. livet på et af Seychellernes mest børnevenlige resorts, Constance Ephelia 4+*. I bor i en luksuriøs senior suite ud til en marinepark med farverige fisk. Her er flere pools, 2 paradisstrande, Kid's Club og skildpaddefarm.

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer. Læs mere her.