Xl Borneo Danum Valley Borneo Rainforest Lodge Aerial Clouds
Danum Valley

Borneo Rainforest Lodge

Det ægte regnskovseventyr på Borneo

Det 436 kvadratkilometer store reservat Danum Valley og den sublime Borneo Rainforest Lodge har for længe siden opnået kultstatus både blandt forskere og de få turister, som har været heldige nok til at finde derind.

Hjertet af uberørt regnskov på Borneo

Jeres rejse til Danum Valley starter typisk på lodgens kontor i Lahad Datu, hvor I tjekker ind og sætter jer i en firehjulstrækker. Køreturen herfra tager 3-4 timer og kan være en lidt strabadserende tur ad ujævne veje - til gengæld er belønningen så rigelig, når I kommer frem!

Danum Valley er uden sammenligning Borneos flotteste, mest uberørte og mest artsrige regnskovsområde. Det her er virkelig den ægte vare, hvor følelsen af at være i hjertet af regnskoven kryber helt ind under huden på en. De fleste overvældes af frodigheden og dyrelivet, der blandt andet tæller de sjældne orangutanger og pygmæelefanter. Der hersker en helt særlig ro i regnskoven, og I vil blive overraskede over skovens summen og lyde fra cikader, frøer og fugle, der ændrer sig dagen i gennem.

Om morgenen kan I rulle gardinerne fra, kravle tilbage i sengen og se, hvordan junglen vågner. Fugle letter fra trækronerne, og aber kigger nysgerrigt ned til floden på jagt efter dagens morgenmad. En gæst fortalte en gang, at hun tidlig morgen åbnede sit vindue, hvor en orangutang hilste på!

Xl Borneo Danum Valley Borneo Rainforest Lodge Deluxe Jungle View Room Tub
Xl Borneo Danum Valley Borneo Rainforest Lodge River Tubing
Xl Borneo Danum Valley Borneo Rainforest Lodge Pygmy Elephant

Pakketips til Danum Valley

 

  • Iglesokker - dem bliver du glad for!
  • Godt kamera med linse
  • Praktisk tøj til at vandre i
  • Regntøj eller regnslag
  • Vandresko eller vandrestøvler

 

Læs alt om safarioplevelserne på Borneo på vores blog. Her finder du også en pakkeliste til Borneo.

Bemærk, at den ene Canopy Walk i trætoppene midlertidigt er lukket. Den anden er åben, så oplevelsen er uberørt.

Xl Borneo Danum Valley Borneo Rainforest Lodge Double And Single Storey Villa Exterior Evening
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Nyd forkælelse mellem de mange oplevelser

Lodgens restaurant serverer buffet morgen, frokost og aften, og den er på alle måder værd at glæde sig til. Morgenbuffetten byder på alt fra æg tilberedt efter jeres ønsker til pandekager, frugt og friskpresset juice, mens frokost og aften byder på retter fra asiatiske og europæiske køkkener. 

Gå tur i trætoppene og bad i vandfald

I kan udforske de mange stisystemer, som fører ind i junglen til udkigsposter og gangbroer bygget 25 meter oppe i træerne. Gør det på egen hånd eller lad en af de super erfarne guides vise jer vej, så I er sikre på ikke at fare vild og sikre på at få de mange informationer og sjove historier om alt fra dyreliv til naturen med. I kan bl.a. vandre til en udkigspost, der giver panoramaudsyn over lodgen og skovens grønne trætoppe, så langt øjet rækker. I kan opleve træer så høje som rundetårn, viklet ind i blomster og lianer, der gror på alle mulige og umulige måder.

Se rindende vandfald og meget mere, alt i mens I leder efter aber, elefanter og finurlige væsner. Sæt jer eksempelvis til rette i en stor badering og flyd ad floden hele vejen til lodgen - en sjov måde at opleve nye sider af regnskoven!

På Borneo Rainforest Lodge oplever I regnskoven og dyrelivet i dagslys og om natten, og I vil blive overraskede over, hvor forskellige oplevelser I får. Her handler det 90 % om at gøre en indsats for at være der, hvor dyrene er. De sidste 10 % er held.

Om morgenen er trækronerne indhyllet af en tæt, tyk, næsten magisk tåge. Står I tidligt nok op, kan I køre ud til et udkigstårn for at opleve tågen lette, mens solen står op. 

Spa i regnskoven

I er her naturligvis for at opleve en af verdens ældste regnskove, men det gør vel intet, at I mellem vandreture og oplevelser kan sætte forkælelse og afslapning i højsædet? Lodgen har derfor også en spa til at løsne ømme muskler og give jer en velfortjent pause.

Skal I bo med pool på terrassen?

Borneo Rainforest Lodge er både kvalitetsmæssigt, servicemæssigt og kulinarisk i særklasse på Borneo. Flere af villaerne har eksempelvis plunge pool på terrassen med udsigt til floden, der bruser lige nedenfor, mens regnskoven står som et massivt, uigennemtrængeligt lærred.

HÅNDPLUKKET TIL JER

Hotellet indgår i disse rejseforslag

XL Borneo Danum Valley Borneo Rainforest Lodge Canopy View
Borneo, Asien

Kompromisløst eventyr på Borneo

15 dage fra

36.500 kr.

Glæd jer til

Kuala Lumpurs gadekøkkener og skyskrabere

Et magisk møde med Borneos orangutanger

Flodsafari, vandreture og vandfald i regnskoven

Junglelodges blandt næseaber og tropefugle

5 dages badeferie på Gaya Island Resort 4+*

XL Borneo Kinabatangan River Proboscis Monkey
Borneo, Asien

Glæd jer til

Fortryllende flodsafari på Kinabatangan-floden

At møde Borneos orangutanger

Skøn junglelodge i hjertet af Danum Valley

Singapore med skønne The Warehouse 5*

Unikke poolvillaer på Cempedak Private Island 4*

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Borneo

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Borneo. De elsker øen og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer. Læs mere her.