XL Borneo Kinabatangan River Proboscis Monkey

Ultimative Borneo og poolvilla på tropeø

Ultimative Borneo og poolvilla på tropeø

17 dage fra 46.500 kr.

Kontakt Pernille

Tlf. 33 320 320

Rendyrket regnskovseventyr med unik strandferie og luksusophold i Singapore

På denne rejse til Borneos regnskov oplever I en af verdens mest artsrige og eventyrlige naturområder i eget tempo og med rigtig god tid. Herfra går turen videre til en unik strandferie på en privat ø, afbrudt af et kort luksusophold i Singapore.

Glæd jer til

 • Fortryllende flodsafari på Kinabatangan-floden
 • At møde Borneos orangutanger
 • Skøn junglelodge i hjertet af Danum Valley
 • Singapore med skønne The Warehouse 5*
 • Unikke poolvillaer på Cempedak Private Island 4*

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Kota Kinabalu, Borneo 2 nætter på Kota Kinabalu, Borneo 2 Højdepunkter Cykeltur igennem Kiulu Valley, besøg i Dusun-landsby og frokost ved flodbredden Cykeltur igennem Kiulu Valley, besøg i Dusun-landsby og frokost ved flodbredden
Sepilok, Borneo 2 nætter på Sepilok, Borneo 2 Højdepunkter Besøg på rehabiliteringscentrer for orangutanger og malajbjørne Besøg på rehabiliteringscentrer for orangutanger og malajbjørne
Danum Valley, Borneo 3 nætter på Danum Valley, Borneo 3 Højdepunkter Fantastiske naturoplevelser dybt inde i den store regnskov Fantastiske naturoplevelser dybt inde i den store regnskov
Kota Kinabalu, Borneo 1 nat på Kota Kinabalu, Borneo 1 Højdepunkter Afslapning og strandliv på store åbne vidder Afslapning og strandliv på store åbne vidder
Singapore 2 nætter på Singapore 2 Højdepunkter Singapores mangfoldige og historiske kvarterer byder på Chinatown, Little India og det arabiske kvarter. En vidunderlig kontrast til den mondæne og moderne storby Singapore også er Singapores mangfoldige og historiske kvarterer byder på Chinatown, Little India og det arabiske kvarter. En vidunderlig kontrast til den mondæne og moderne storby Singapore også er
Cempedak Private Island, Indonesien 4 nætter på Cempedak Private Island, Indonesien 4 Højdepunkter Strandferie på unik resort med fokus på velvære, bæredygtighed og enkelhed Strandferie på unik resort med fokus på velvære, bæredygtighed og enkelhed
Xl Borneo Sarawak Kuching Sarawak River Aerial

Det ultimative Borneo og strandferie i pagt med naturen

Borneos jungle er uden tvivl en af verdens mest fortryllende og enestående naturområder. Der er så meget liv at se. Så mange dyrearter at opleve. Og mere end noget andet, er det summen af det hele. En urgammel regnskov. En bid af verden, hvor ægte, vild natur stadig findes og folder sig ud i al sin pragt og rigdom. 

Glæd jer til at opleve en verden, hvor regnskoven synger dag og nat – og hvor livets og naturens kræfter strømmer konstant. Ufortrødent, udholdende, barskt og i fuldkommen harmoni med sig selv. Det er en ubeskrivelig bevægende og berigende oplevelse, at overgive sig til junglens liv. At lukke naturen ind. At finde og styrke forbindelsen igen. 

Det handler denne rejse i høj grad om. Her har I tid. Tid til at udforske regnskoven til fods og til vands. Og til bare at være i junglen. Vi har sørget for private transfers og udflugter, så I selv kan bestemme, hvor tæt på – og hvor længe – I ønsker at være i dyrerens rige. 

XL Bintan Cempedak Aerial
XL Bintan Cempedak Yoga
Xl Borneo Danum Valley Borneo Rainforest Lodge Pygmy Elephant
Det skal I opleve

Dagsprogram

I flyver fra København med kurs mod byen Kota Kinabalu det nordlige Borneo, hvor I lander på dag 2. I lufthavnen venter jeres private chauffør, som kører jer til Shangri-La´s Rasa Ria Resort & Spa 4+*, hvor I bor de næste 2 nætter i et Deluxe Sea View værelse.

Shangri-La Rasa Ria Resort & Spa er et skønt strandresort, omkranset af et frodigt bakkedrag, der indbyder til dejlige aftenture med udsigt ud over bølgerne og Borneos regnskov og ikoniske Mt. Kinabalu inde i landet.

Xl Borneo Shangri Las Rasa Ria Aerial Overview

Resortet har et væld af tilbud og aktiviteter, som I kan glæde jer til - ikke mindst resortets ”Breakfast with a View”, hvor I sammen med en naturguide vandrer op i bakkerne – og mellem trætoppene - med en madkurv, som I nyder alt i mens solen rejser sig op over regnskov og Mt. Kinabalu i horisonten. Det er en fortryllende start på dagen. Denne udflugt er ikke inkluderet i jeres ophold, men kan tilkøbes.

Xl Borneo Shangri Las Rasa Ria Lookout Sunrise

I dag skal I møde Borneo rigtigt for første gang – på to hjul. Det er en skøn start på jeres eventyr, hvor I både får rystet (og svedt) dagligdagens rytmer og flyveturen til Borneo ud af krop og sind. Forude venter jer nu en vidunderlig cykeltur gennem den skønne Kiulu Valley, hvor I kommer tæt på det lokale landliv, svæver gennem rismarker og krydser billedskønne hængebroer over Kiulu-flodens brusende vand.    

 

Xl Borneo Kiulu Valley Bike Tour Wood Bridge

Undervejs skal I bl.a. besøge en Dusun-landsby og så slutter I turen af på ægte Borneo manér med en frokost ved flodbredden, inden I vender hjem til jeres resort, hvor I har resten af dagen på egen hånd.

Xl Borneo Kiulu Valley Bike Tour Bikers Village Local Man

Mystisk, uvejsom, lunefuld og forførende. I går kunne I ane regnskovens på jeres cykeltur og fra resortets bakkedrag har I kunne skue over en horisont, der for det blotte øje kan forekomme som et uendeligt grønt hav. I dag begiver I jer ind i dybet. Ind i dyrerens og planternes rige. Der, hvor mennesker kun er en brik i naturens store mangfoldighed.   

Det er muligt at efterlade en del af jeres bagage gratis på Shangri-La Rasa Ria Resort & Spa, således at I kun tager det mest nødvendige med til jeres ophold i junglen.

Orangutanger, malabjørne og jungleliv

I står tidligt op og flyver cirka kl. 7.00 om morgenen til byen Sandakan på den østlige side af Borneo. Fra lufthavnen i Sandakan, går turen direkte til et rehabiliteringscenter for orangutanger i Sepilok, der er det største af de omkring ti orangutang-rehabiliteringscentre på Borneo og Sumatra. Nu er det tid til et første med møde Borneos fantastiske ”skovmennesker” – menneskets nære slægtning, orangutangen.  

XL Borneo Kinabatangan River White Handed Gibbon
XL Borneo Kinabatangan River Proboscis Monkey
Xl Borneo Abai Jungle Lodge River View

Senere på formiddagen besøger I også et center for malajbjørne – verdens mindste bjørne – Inden I kører til havnen i Sandakan for at hoppe på en lille båd, som sejler jer ind i junglen til den charmerende lodge, Abai Jungle Lodge, hvor I bor de næste 2 nætter ved flodbredden.

Det er skøn sejltur og faktisk allerede en slags flodsafari, for I bevæger jer ind I Borneos jungle nu, hvor alt er muligt. Om det er en krokodille, der tager sig en middagslur i vandkanten eller en familie af næseaber højt oppe i træerne. Hold øjnene åbne, for Borneos regnskov holder aldrig op med at overraske. 

Efter stop med frokost ved en flodrestaurant og ankomst med check-in på Abai Jungle Lodge, skal I for alvor på flodsafari i skumringen og ind i aftenen. Efter aftensmad, slutter I dagen af med en kort nattevandring på lodgens gangbroer – nu gælder det nattens dyr, ikke mindst insekter, fugle og slanger, som jeres kyndige naturguide vil jer fortælle om i nattens mulm.

I dag kommer I rundt om alle sider af lokalområdet – først med en flodsafari til den enesstående Pitas-sø, og efter morgenmad med et spændende besøg til et lokalt skovbevaringsprojekt ved landsbyen Abai, hvor I også har mulighed for at plante et træ i regnskoven.

 

Xlborneo Abai Jungle Lodge Sejltur Mod Abai Lodge

Senere bliver I vist rundt i landsbyen og spiser frokost med de lokale, inden I igen vender tilbage til Abai Jungle Lodge, hvor I har eftermiddagen til bare at nyde junglelivet og slappe af i skovens favn. I kan f.eks. gå på opdagelser på gangbroerne – husk en kikkert – hvor I kan være heldige at se alt fra orangutanger og sjældne fugle til sølvlangurer og meget meget mere! 

Sidst på eftermiddagen, er det igen tid til en flodcruise – jeres sidste i denne del af Borneos regnskov. Men langt fra jeres sidste dag i junglen. Så langt fra.

Xl Borneo Cruise Orangutang Baby Kalimantan Animal

Det 436 kvadratkilometer store reservat Danum Valley og Borneo Rainforest Lodge 3+* har en helt særlig kultstatus både blandt forskere og de få turister, som finder vej hertil. 

Danum Valley er uden sidestykke Borneos smukkeste, mest uberørte og mest artsrige regnskovsområde –med cirka 140 millioner år på bagen, hører regnskoven til de ældste i verden og den huser alt fra det sjældne Sumatranæsehorn, til pygmæelefanter, træleoparder, orangutanger og de mindst 275 fuglearter, som indtil videre er blevet registreret. 

Xl Borneo Danum Valley Borneo Rainforest Lodge Aerial River

Det er lidt af en tur derhen, først 1 time i båd, så et par timer i bil til byen Lahad Datu og til sidst 83 km i 4WD på ujævne jordveje – men belønningen er enorm, når I ankommer til hjertet af Danum Valley og Borneo Rainforest Lodge, hvor I skal bo de næste 3 nætter i et Premium Deluxe værelse - det er vigtigt at bo i de rigtige værelser, der vender ud mod floden og det sørger vi selvfølgelig for.

XL Borneo Danum Valley Borneo Rainforest Lodge Canopy View

Efter ankomst og en dejlig frokost, vil lodgens naturguides holde et oplæg med en introduktion af området for jer – I vil også få udleveret iglesokker - og senere på eftermiddagen, skal I ud og gå en første tur på lodgens naturstier og fantastiske hængebroer på taget af skoven.

Efter aftensmad, er der også mulighed for en natsafari – til fods eller i bil.

De næste to dage skal I dybere ind i et af verdens mest enestående naturområder. Meget dybere. Det er en oplevelse for livet, at være i Danum Valley - såvel i regnskoven som i lodgen. På dag 7 begynder I tidligt med et morgentrek kl 5.00, så I kan nå at se solen stå op og disen rejse sig over regnskoven, der vågner. 

Det er en fortryllende start på en dag, som står i junglens og dyrelivets tegn – undervejs vil I også slå vejen forbi det fascinerende gravsted, Coffin Cliff, og så venter der jer også vandfald og naturlige pools, I kan bade i. 

Om eftermiddagen har I også mulighed for en afslappende gang tubing ned ad Danum-floden, men måske I hellere vil bruge tiden på endnu et trek ind i regnskoven. Det er helt op til jer.    

XL Borneo Danum Valley Borneo Rainforest Lodge

På dag 8 venter der jer en skøn vandretur, som bl.a. bringer forbi flere vandfald dybt inde i junglen og efter frokost hjemme i lodgen, har I resten af dagen på egen hånd til at slappe af og nyde de skønne omgivelser – og en velfortjent 60 min. spabehandling med det passende tema ”Hikers Foot Therapy”, som er inkluderet i jeres ophold.   

Ønsker I at gøre et ekstra bidrag til naturen, er det mod et beløb muligt at plante endnu et træ på jeres rejse her i Danum Valley - og hvert år derefter vil I modtage en hilsen fra Danum Valley, som fortæller hvor højt jeres træ er vokset. Det er et smukt punktum på jeres til Borneo. Hør nærmere om dette med jeres rejserådgiver.

XL Borneo Dense Forest. Tropical Dense

I dag kan I sove længe, hvis I har lyst. I har hele formiddagen til at slappe af i lodgen og først efter frokost, kører I til Lahad Datu, hvorfra I flyver til Kota Kinabalu og en enkelt overnatning på Hyatt Centric, før turen går til Singapore

Xl Malaysia Borneo Food Court

I dag siger I farvel til Borneo og til regnskoven og alle dens fortællinger. Nu venter Asiens store verdensby Singapore på jer og to nætter på smukk eog stemningsfulde The Warehouse 5*, der er et designhotel indrettet i et gammelt pakhus på kajen ved Singapore River. I bor i et lækker Loft Room. 

 

XL Singapore The Warehouse Hotel Waterfront View

The Warehouse er indrettet i en inspirerende og levende stil, hvor industrihistorie møder moderne design og møbelkunst med en masse spændende og overraskende detaljer. Glæd jer til at nyde maden i restauranten!

XL Singapore The Warehouse Hotel Lobby And Bar Panorama

I dag har I hele dagen til at forvilde jer ud i Singapores farverige mylder – og nyde jeres skønne hotel.

Singapores store mangfoldighed viser sig ikke mindst i dens mange historiske kvarterer - fra Chinatowns autentiske restauranter og Little Indias farverige facader til Haji Lane i det arabiske kvarter, hvor vintage butikker, kebabhuse, vandpibecafeer og gallerier skaber rammerne for en hyggelig aften.

Singapore har vitterligt noget for enhver smag. Fra traditionsrige engelske sportsklubber, enorme shoppingcentre til Universal Studios temapark på Sentosa Island. Ved Marina Bay finder I et også væld af teatre, museer, parker, promenader, foruden Singapores ikoniske pariserhjul og restaurantområdet Makansutra Gluttons Bay. 

Xl Singapore Gardens By The Bay Walkway
Xl Singapore Cable Cars Aerial View Of Sentosa Island
Xl Singapore Chinatown Financial District Skyline

Og på den anden side af havneløbet kan I bl.a. opleve lys- og vandshowet Spectra, de fortryllende Gardens by the Bay og det banebrydende ArtScience Museum, mens midtbyens historiske Bras Basah Road fører jer op til den fashionable butiksgade Orchard Road. En rute, som også bringer jer forbi Singapores nationalmuseum og landets nationale kunstmuseum SAM.

Xl Singapore Artscience Museum Singapore Marina B

I dag sætter i kurs mod den sidste destination på jeres rejse. Og hvilken afslutning, der venter jer. I bliver hentet på jeres hotel og kører til Singapores færgeterminal, hvorfra I sejler til naboøen Bintan i Indonesien. Her bliver I hentet og kørt til en lille speedbåd, som sejler jer til Cempedak Private Island 4*, hvor I skal bo de næste 4 nætter i en vidunderlig Seaview Villa. 

Cempedak Private Island er på alle måder et unikt resort, bygget på bæredygtige principper og en klar filosofi om enkelhed og essentiel afslapning. Det vil I hurtigt mærke, når I lander, hvor I bliver budt velkommen med en skøn frokost, inden I vises hen til jeres boomerangformede bungalow på stranden.       

XL Bintan Cempedak Seaview Villa Private Pool
XL Bintan Cempedak Aerial Watersports
XL Bintan Cempedak Seaview Villas View From The Sea

De næste dage står den på rendyrket strandliv i skyggen af rig tropeskov. Det hele er omkranset af indbydende, stille vand i turkise og blågrønne nuancer – perfekte forhold til fredfyldte svømmeture, SUP-boarding og sejlture i kajak. I skal ikke tænke på så meget. Der en lille spa og en bar på øen, men selv maden er allerede fastlagt på forhånd.

Køkkenet følger den lokale sæson og dagens fangst – grillet fisk og skaldyr, lokale retter, og friske urter og frugt er i centrum. Og maden er ganske enkelt vidunderlig. Dagens menu skrives på en tavle i restauranten og I kan selvfølgelig altid bede køkkenet om at justere maden, f.eks. efter allergener eller smag – dog beder resortet om, at I gør dette i god tid, både af hensyn til forberedelse og madspild.

XL Bintan Cempedak Food Pasta Crayfish

Jeres eventyr er ved vejs ende og i dag kører og sejler I til Singapore, hvorfra I flyver hjem til Danmark. I lander i Danmark på dag 17.

XL Bintan Cempedak Pool
Håndplukket til jer

Det skal I opleve på jeres rejse

Når I er i Borneo, skal I også opleve lokallivet. Det gør I bl.a. på en skøn cykeltur til Kiulu Valley. Og efter 6 dage i regnskoven, flyver I til Singapore, hvor I nyder et lille og velfortjent afbræk med storbyens komfort og fristelser, inden turen går videre til ren strandferie på øen Cempedak få timer fra Singapore. 

Håndplukkede lodges og resorts

Her skal I bo på jeres rejse

På denne rundrejse har vi udvalgt nogle af de bedste hoteller og lodges i Borneo, Singapore og Indonesien ud fra stemning, komfort og beliggenhed. I Borneo bor 2 nætter ved stranden på skønne Shangri-La´s Rasa Ria Resort & Spa 4+* og i junglen bor I først 2 nætter på Abai Jungle Lodge og derefter på det ikoniske Borneo Rainforest Lodge 3+*.


Efter mange dage i regnskoven, bliver det ekstra dejligt med 2 nætter på fabelagtige The Warehouse 5*i Singapore, inden turen går videre til et helt unikt og på alle måder vidunderligt strandresort, nemlig Cempedak Private Island 4*, som kun ligger tre timer fra Singapore og alligevel føles verdener væk.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Kota Kinabalu / Singapore-København
 • Lufthavnsskatter
 • Al transport mellem lufthavne, hoteller og oplevelser - private med egne chauffører og guides. Transporten til og fra Abai Jungle Lodge, er dog fælles med andre rejsende.
 • 2 nætter på Shangri-La´s Rasa Ria Resort & Spa 4+*, Kota Kinabalu. Deluxe Sea View værelse i Garden Wing, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Kiulu Valley på cykel
 • Indenrigsfly Kota Kinabalu-Sandakan 
 • Besøg på rehabiliteringscenter for orangutanger i Sepilok
 • Besøg på rebaliliteringscenter for malajbjørne i Sepilok
 • 2 nætter på Abai Jungle Lodge 2+*, Sepilok. Standard værelse, inkl. alle udflugter, måltider samt vand, te & kaffe
 • 3 nætter på Borneo Rainforest Lodge 4*, Danum Valley. Premium Deluxe værelse m. minibar (ikke-alkoholiske drikke), inkl. alle udflugter, måltider samt vand, te & kaffe, samt 1 x 60 min. spabehandling per person.
 • Indenrigsfly Lahad Datu-Kota Kinabalu
 • 1 nat på Hyatt Centric, Kotakinabalu, standard city view room, inkl. morgenmad 
 • Fly Kota Kinabalu-Singapore
 • 2 nætter på The Warehouse 5*, Singapore. Loft Room, inkl. morgenmad 
 • 4 nætter på Cempedak Private Island 4*, Bintan. Seaview Villa inkl. morgenmad, vand, te & kaffe samt flere aktiviteter
Pris per person ved 2 voksne
Ultimative Borneo og poolvilla på tropeø
RejseperiodeDobbelt
03.05.24 ‑ 07.09.2546.000‑54.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda Rejseforsikring
 • Turistskat 10 MYR pr. værelse pr. overnatning betales ved check-ud

Bemærk

 • Læs Udenrigsministeriets rejsevejledning for Borneo. Kontakt vores rejserådgivere for uddybende råd og anbefalinger
 • Den ene Canopy Walk i Danum Valley er midlertidigt lukket. Den anden er åben, så I kan komme op i trætoppene
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Malaysia og Borneo

Vi skræddersyer alle rejser til Malaysia, Borneo og Singapore efter jeres ønsker og behov. Måske I vil have flere dage i Singapore eller tilføje flere eventyr I Malaysia eller Indonesien? Tal med vores rejserådgivere om en skræddersyet rejse, der opfylder jeres drømme.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.