Xl Botswana Okavango Delta Kadizora Camp Guest Area View
Okavango-deltaet, Botswana

Kadizora Camp

En luksus-oase

Store luksustelte, super service, all inclusive, et dejligt poolområde og total ro tilsat det nordlige Okavango-deltas ualmindeligt, tropiske frodighed og mangfoldige dyreliv. Det er, hvad I kan glæde jer til på Kadizora Camp! 

En tropisk safarioplevelse

Fra Kadizora Camp kan I få nogle af Afrikas største safarioplevelser. Her er ingen golde sletter. I stedet vokser grønt græs, så langt øjet rækker mellem deltaets mange flodveje, der prydes med alt fra palmetræer til figentræer. De fleste blinker en ekstra gang med øjnene, når de ankommer. Kan det virkelig passe, at et safarilandskab kan være så tropisk? Ja, det kan det. Og frodigheden tiltrækker vilde dyr i alskens størrelser fra Botswanas mange hjørner. I højsæsonen migrerer zebraer eksempelvis fra Chobe til Okavango-deltaets floder.

Kom let hertil med mindre fly

Oplevelsen starter allerede på vejen hertil, hvor I flyver i et mindre fly over det grønne landskab med mulighed for at spotte dyrene som små prikker i græsset. Fra Maun tager flyveturen 40 minutter, men I kan også flyve fra Kasane, hvorfra turen tager knap 1,5 time.

Safari til vands og fra luften

I kan naturligvis også forvente en perlerække af safarioplevelser fra Kadizora Camp. Sæt jer eksempelvis om bord i en traditionel kano, mokoro, og glid lydløst gennem deltaets kanaler og flodveje mellem åkander og siv på udkig efter dyrene. Eller tag på safari i jeep og til fods. I kan også stige til vejrs en luftballon i solopgangens skær, mens deltaet vågner. En på alle måder magisk færd!

Xl Botswana Okavango Delta Kadizora Camp Dining Campfire Evening
Xl Botswana Okavango Delta Kadizora Camp Dining Campfire
Xl Botswana Okavango Delta Kadizora Camp Pool
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

En oase i Okavango-deltaet

I hjertet af Kadizora Camp finder I et indbydende bar- og loungeområde, hvorfra I kan nyde den fantastiske udsigt ud over Okavango-deltaet. Men måske I hellere vil nyde udsigten fra poolen? 

I har all inclusive inkluderet i jeres ophold, middage serveres under åben himmel, og om aftenen kan I rykke sammen om campens hyggelige bål. 

Store, komfortable luksustelte

I kan vælge mellem to luksustelt-typer på Kadizora Camp. Luxury Tents på 60 m2 og Standard Tents på 40 m2, der alle har en sofistikeret afrikansk-inspireret indretning samt komfortable senge, badeværelse med badekar og veranda med udsigt ud over det grønne delta. Luksusteltene ligger med afstand til hinanden, så I uforstyrret kan dyrke tosomheden og nyde hinandens selskab. 

Bemærk, at børn skal være fyldt 8 år for at bo på Kadizora Camp.

Håndplukket til jer

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Xl Botswana Okavango Delta Balloon Safari River
Botswana, Afrika

Glæd jer til

Stemningsfuld lodge og all inclusive ved Chobe-floden

Safari med The Big Five i Chobe National Park

Luksustelt og all inclusive i Okavango-deltaet

Ballonsafari i solopgangens skær, Okavango-deltaet

Cykeltur og besøg i Cape Towns townships

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Botswana

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Botswana. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.