Xl Botswana Beyound Expeditions Chobe Elephants Couple

Kompromisløs ekspedition i Botswana

Kompromisløs ekspedition i Botswana

12 dage fra 53.000 kr.

Kontakt Mathias

Tlf. 33 320 320

Ultimativ safari med luksustelte i mobile camps

Oplev drømmen om den vildeste safari i Afrika på en ekspedition til det uberørte vildnis i Botswana. Mød kæmpe dyreflokke på safari i bil, båd og kano og overnat på mobile camps med maks. 3 telte, der stilles op, lige før I kommer. Og fjernes igen, når I rejser.

En mangfoldighed af oplevelser

I skal bo i 4 mobile luksuscamps i Botswana undervejs. Områderne er udvalgt for at give jer et så mangfoldigt indtryk af Botswanas dyreliv som overhovedet muligt. Transporten fra sted til sted er en oplevelse i sig selv. I flyver i et lille fly over savannen eller kører i en 4WD på forlænget safari gennem de smukke landskaber og forbi det utrolige dyreliv.

Glæd jer til

 • Safari i Botswanas vildnis - til fods og i båd, bil og kano
 • Mobile luksuscamps med kun 2 andre telte ud over jeres
 • De mest erfarne naturguider man kan få
 • Spektakulær lodge ved Victoria Falls
 • All inclusive på alle camps og lodges

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Victoria Falls. Zimbabwe 2 nætter på Victoria Falls. Zimbabwe 2 Højdepunkter Imponerende Victoria Falls og lodge på kanten af Batoka-kløften. Imponerende Victoria Falls og lodge på kanten af Batoka-kløften.
Chobe National Park, Botswana 2 nætter på Chobe National Park, Botswana 2 Højdepunkter Morgensafari og bådsafari med fantastisk dyreliv. Morgensafari og bådsafari med fantastisk dyreliv.
Moremi Game Reserve, Botswana 2 nætter på Moremi Game Reserve, Botswana 2 Højdepunkter Unikke safarioplevelser i et enestående flodsystem med permanente sumpområder. Unikke safarioplevelser i et enestående flodsystem med permanente sumpområder.
Okavango-deltaet, Botswana 2 nætter på Okavango-deltaet, Botswana 2 Højdepunkter Flyvetur over savannen og verdensklasse safari med jeeps og kanoture. Flyvetur over savannen og verdensklasse safari med jeeps og kanoture.
Xl Botswana Lion
Det kan I se frem til

Oplevelserne står i kø

De allerbedste naturguides

For en naturguide er denne type safari det ypperste, karrieren kan ende i. Et mål, som mange sætter sig, men kun få får lov til at nå. I kan derfor se frem til at møde de allerbedste naturguides med mange års erfaring.

Camps opstillet for jer. Maks. 3 luksustelte!

I rejser i en lille gruppe på maks. 6 personer. Det betyder, at jeres camps maksimalt vil have 3 luksustelte, og de stilles op, lige før I ankommer. Alligevel kan I nyde stor komfort. Det store telt har en stor dobbeltseng, separat badeværelse med brusebad og toilet med skyl.

Når I har været i en camp og kører eller flyver af sted mod naturoplevelser et nyt sted, er en karavane af ansatte taget af sted før jer for at stille den nye lejr op. Når I kommer frem, er alt klart. I bliver budt velkommen med kølige håndklæder og en velkomstdrink, og bagefter er jeres naturguide klar til at gå en tur omkring campen og fortælle om området.

Når I tager af sted igen, pilles lejren ned, alt ryddes op, og naturen efterlades, som den blev fundet. At der kun er maks. 3 luksustelte i lejren – plus de fælles områder og personalets telte, selvfølgelig – betyder, at I får 100 % opmærksomhed fra de ansatte, og I har dyrelivet for jer selv. Her er det dyrene, der er i store flokke, ikke turisterne! Det er ultimativ safari.

En dag i campen

I har safari i bil, båd eller kano tidlig morgen og sen eftermiddag. Indimellem kan I slappe af, nyde fortrinlig mad tilberedt over bålet, gå ture omkring campen med jeres naturguide og bare nyde udsigten mod dyrelivet, som I bor midt i. Morgen og aften samles man om bålet, og når mørket falder på, tændes petroleumslamper i træer og buske for at supplere lyset fra de millioner af stjerner.

Alle måltider og drikkevarer i jeres camps er inkluderet bortset fra luksusbrands spiritus.

Essensen af safari i Afrika

Denne rejse til Botswana er essensen af safari. Det er ekspeditionen, som den var i sin sjæl, da Karen Blixen og Livingstone tog på eventyr. At drage ud for at opsøge vildtet og naturscenerierne. At flytte sig fra sted til sted med telte og folk. Og at blive serviceret fra morgen til aften.

Målet med jeres ekspedition er selvfølgelig hverken at tilrane sig naturens rigdomme eller nedlægge vildt. De fløj heller ikke i små fly over savannen. Og forholdet mellem jer og de ansatte er ligeværdigt i forhold til den gang. Men den intense oplevelse, spændingen og fascinationen, er den samme.

Xl Botswana Chobe National Park Chobe River
XL Botswana Okavango Delta Safari Canoo
XL Botswana Okavango Delta Safari Saddle Billed Stork
Det skal I opleve

Dagsprogram

XL Botswana Giraffes Elephants Lake

I rejser fra Danmark mod Botswana, hvor I lander dag 2. Hele vejen kan I glæde jer til en ekspedition med fantastiske dyreoplevelser, de bedste naturguides og mobile camps, der stilles op kun for jeres gruppe på maks. 6 personer.

I kommer i nærkontakt med naturen og forkæles i luksustelte i nogle af verdens mest uberørte og fascinerende safariområder. Men først venter de spektakulære Victoria Falls i Zimbabwe og en lodge med en ikke mindre spektakulær beliggenhed.

Xl Zimbabwe Lodge Gorges Lodge Victoria Falls Panorama Location

I ankommer til lufthavnen ved Victoria Falls, hvor I bliver budt velkommen. Nyhavn Rejsers lokale samarbejdspartner kører jer til Gorges Lodge 3*, hvor I skal bo.

Gorges Lodge ligger helt ude på kanten af Batoka-kløften med Zambezi-floden brusende flere hundrede meter under jer. Glæd jer til spektakulære udsigter som start på en fantastisk safari i Afrika.

2 nætter på Gorges Lodge 3* med all inclusive.

Xl Zimbabwe Lodge Gorges Lodge Victoria Falls Waterfall

Victoria Falls er et af verdens mest fascinerende vandfald. Det er 1,6 kilometer bredt, og dets direkte fald er på op til 128 meter.

Hvert minut døgnet igennem falder der i gennemsnit 550.000 kubikmeter vand ud over vandfaldets kant. I perioden fra marts til maj falder der hele fem millioner kubikmeter i minuttet. Det er et enestående syn, når man oplever vandfaldet omgivet af smukke regnbuer.

Victoria Falls er UNESCO World Heritage Site. Længe før David Livingstone opdagede vandfaldene i 1855, havde det lokale Batonga-folk døbt dem Mosi-oa-Tunya, "tågen, der tordner". I virkeligheden nok et mere dækkende navn end Victoria Falls, som Livingstone døbte vandfaldene efter dronning Victoria.

Jeres lokale guide vil ledsage jer på en gåtur til de buldrende vandfald.

Xl Botswana Beyound Expeditions Savute Camp Tent Camapfire

I forlader nu spektakulære Gorges Lodge og Victoria Falls for at køre mod safari i Chobe i Botswana. Turen tager 3-4 timer plus den tid, det tager at krydse grænsen og få visum.

Målet er den nordlige del af Chobe National Park, hvor Chobe-flodens store vandmasser sikrer et fantastisk dyreliv. Her er jeres lejr ved at blive sat op, mens I kører.

Jeres køretur ender i første omgang i Kasane lufthavn. I skal ikke ud at flyve, men her bliver I modtaget af jeres safariguide, der vil følge jer på resten af turen. Når I er fremme, er der tid til at slappe lidt af og nyde en drink, før I tager på en sen eftermiddagssafari.

2 overnatninger inkl. alle måltider og drikkevarer i camp i det nordlige Chobe National Park.

Xl Botswana Beyound Expeditions Chobe Elephants Couple

Chobe har Afrikas største flok af vilde elefanter på over 35.000 dyr. Her er også store flokke bøfler, flodheste, gigantiske nilkrokodiller, antiloper, løver, leoparder, giraffer, hyæner, aber, vilde hunde og zebraer.

I skal på safari i åben jeep om morgenen, og om eftermiddagen kombineres safari i åben jeep med en mageløs sejltur på Chobe-floden.

Sunset cruise på Chobe-floden

En sejltur i en lille båd på Chobe-floden, mens solen langsomt går ned, er en af de helt store oplevelser på safari i Botswana. Om dagen gemmer mange af dyrene sig i skyggen, men om aftenen samles de for at drikke ved flodbredderne.

I glider stille af sted, stopper måske for at se nærmere på en flodhestefamilie, nyder dyrelivet på bredderne – og en kølig øl eller et glas vin imens.

Xl Botswana Chobe National Park Her Of Hippopotamus Animal

Jeres rejse til Botswana bevæger sig nu mod nye oplevelser i Savute i Chobe National Park, hvor en ny lejr er ved at blive sat op.

Selve safarien hertil tager 4-5 timer. Savute er et afsides og vildt hjørne af Chobe National Park. Området strækker sig fra nationalparkens nordlige grænse til Linyanti-floden.

Her flyder vandet i Savute-kanalen, der ellers lå udtørret hen i næsten 30 år. De senere år har vandet flydt igen uden nogen egentlig forklaring, men det har skabt en dramatisk ændring af landskaberne, hvor frodigheden igen har indfundet sig. Store dyreflokke er igen trukket hertil.

2 overnatninger i luksustelt, inkl. alle måltider og drikkevarer.

Xl Botswana Safari Lion And Lioness Animal (1)

I dag skal I på safari tidlig morgen og igen om eftermiddagen evt. kombineret med et sunset cruise, hvor I sidder i en lille båd og glider forbi flodhestene og dyr, der drikker fra floden.

Her er løver og hyæner, som absolut ikke er venner. Tusindvis af zebraer vandrer fra det nordlige Botswana i regntiden. Elefanterne har en stor mængde meget store hanner. Og fugleelskere vil være travlt beskæftiget det meste af dagen.

Igen bor I midt i dyrelivet, og bliv ikke overrasket, hvis en elefant finder vej gennem lejren.

Botswana Chobe Game Lodge Gamedrive Safari Giraffe

Næste stop på jeres ekspedition i Botswana er den nordlige del af Moremi Wildlife Reserve, Botswana. Her er jeres næste camp bygget op og venter på at byde jer velkommen. Selve turen hertil tager 5-6 timer og former sig som én lang safari over savannen.

Moremi Wildlife Reserve er det første reservat, som er blevet beskyttet af de lokale afrikanere på initiativ fra den lokale stamme Batawana. I dag trives giraffer, løver, geparder, chimpanser, leoparder, elefanter, vilde hunde, zebraer, antiloper og meget mere i bedste velgående.

Moremi udgør en tredjedel af Okavango-deltaet og danner et enestående flodsystem med permanente sumpområder. Området indbyder til bådture, kanoture og fisketure, men naturligvis også store safari-oplevelser på de vældige sletter.

Der er safari om eftermiddagen på dag 8 og både morgen og eftermiddag dag 9.

2 overnatninger i luksustelt, inkl. alle måltider og drikkevarer.

Xl Botswana Beyound Expeditions Okavango Boat River

Indtil nu har mange af jeres transporter været safari til lands. Nu skal I opleve at se savannen fra luften. Efter morgenmaden kører til Khwai og flyver et kort stykke til Nxabega Airstrip. Turen over savannen med dyreflokkene under jer får forventningen til at stige.

I kører videre med det samme i en åben safarijeep til jeres camp. Den er opstillet i et privat område af Okavango-deltaet på grænsen til Moremi Wildlife Reserve, som I kommer fra. Campen er slået op, hvor land møder vand – for det er her, I møder det mest spændene dyreliv.

(Ekspeditionens personale står klar til at byde jer velkommen og til at sørge for jer, så I føler jer hjemme og får de oplevelser, I drømmer om. I skal udforske savannen i jeeps og på deltaets kanaler og vådområder i kano, hvor I også sætter foden på land for at komme helt tæt på dyrelivet på nogle af de mange øer).

I har tid til eftermiddagssafari, hvor I får de første store oplevelser.

2 nætter i mobil luksuscamp inkl. alle måltider og drikkevarer i Okavango-deltaet.

XL Botswana Herd Elefants Okavango Delta Africa

Okavango-deltaet er et gigantisk floddelta, der begynder helt oppe i Angolas bjerge og vokser sig kilometerbredt for sidenhen at tørre ud i Kalahari-ørkenen. Med vandet følger frodighed, og med den følger dyr. Først dem, der nyder saftigt græs, og så dem, der nyder saftigt kød!

Okavango-deltaet har derfor en af Afrikas største koncentrationer af elefanter og bøfler. Den røde lechwe-antilope og den sky sitatunga-antilope lever her, lige som sabelantiloper kommer ud til vandstederne fra deres skjul. Med antiloper følger de store katte – løver og leoparder.

Ude i kanalerne og i de dybere vandhuller lever flodhestene. Okavango er også hjemsted for vilde hunde og et kendt rejsemål for fugleentusiaster. Fiskeørnens skrig lyder ofte over kanalerne.

Xl Botswana Beyound Expeditions Savute Trees Guide Couple

Jeres ekspedition i Botswana er nået til vejs ende. Vi håber, at I har haft plads nok i kameraets hukommelse til alle de oplevelser, I har fået. Når I senere ser fotos fra jeres mobile camps, er det en fascinerende tanke, at de var stillet op for jer. Og at de blev flyttet til et nyt sted, da I var draget videre.

I har dog ikke set de sidste dyr endnu. I bliver nemlig kørt over savannen til Nxabega Airstrip. Igen har I dyreflokkene under jer som et betagende farvel. Flyveturen bringer jer på et kvarters tid til Maun, hvorfra turen går videre mod Danmark, hvor I lander næste dags morgen eller eftermiddag.

Håndplukket til jer

Her skal i bo på jeres rejse

Spektakulær lodge ved Victoria Falls i Zimbabwe

Jeres safari i Afrika starter med en ekstra eventyrlig oplevelse, nemlig Victoria Falls i Zimbabwe. Eller rettere 2 eventyrlige oplevelser, for I skal bo på en lodge helt ude på kanten af en dyb kløft, hvor Zambesi-floden bruser flere hundrede meter under jer. Glæd jer til at nyde udsigten og de enorme vandmasser i Victoria Falls.

Vil I opleve luksus i Okavango-deltaet?

Skal jeres ekspedition i Botswana krydres med en luksuriøs camp eller lodge, når I er på safari i Okavango-deltaet? 

På &Beyond Xaranna Okavango Delta Camp 5* kan I bo i et luksustelt med plungepool på en ø i hjertet af Okavango-deltaet. På &Beyond Xudum Okavango Delta Lodge 5* har I en luksuriøs bungalow i vildnisset med privat udkigstårn og plungepool! Tal med jeres rejserådgiver om mulighederne. 

Vil I bo i luksus de sidste 2 nætter?

Afslut rejsen med manér - opgradér til luksuscamp på &Beyond Xaranna Okavango Delta Camp 5*. Tal med jeres rejserådgiver om mulighederne.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Victoria Falls / Maun-København
 • Lufthavnsskatter
 • Transport fra lufthavnen i Victoria Falls til lodge
 • 2 nætter på Gorges Lodge 3*, Victoria Falls. Inklusiv alle måltider, drikkevarer og udflugter
 • Transport fra Gorges Lodge til Camp i Chobe Botswana
 • 2 nætter &Beyond Camp 5*, Chobe National Park. Inklusiv alle måltider, drikkevarer og safari
 • Overland safari fra nordlige Chobe til Savute
 • 2 nætter på &Beyond Camp 5*, Chobe National Park. Inklusiv alle måltider, drikkevarer og safari
 • Overland safari til fra Savute til Moremi Game Reserve
 • 2 nætter på &Beyond Camp 5*, Moremi Game Reserve. Inklusiv alle måltider, drikkevarer og safari
 • Indenrigsfly fra Moremi Game Reserve til camp i Nxabega (Okavango-deltaet)
 • 2 nætter på &Beyond Camp 5*, Okavango-deltaet. Inklusiv alle måltider, drikkevarer og safari
 • Indenrigsfly fra camp i Okavango-deltaet til Maun
 • Alle gebyrer til nationalparkerne

Voksenpris

Pris per person ved 2 voksne
Kompromisløs ekspedition i Botswana, 12 dage
RejseperiodeDobbeltEnkelt
31.05.2352.000‑54.00069.000‑71.000
01.06.23 ‑ 31.10.2379.000‑83.000111.000‑114.000
01.11.23 ‑ 31.12.2352.000‑56.00070.000‑74.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Voksenpris + 2 dages ekstra lodge

Pris per person ved 2 voksne
Kompromisløs ekspedition i Botswana, 12 dage + 2dages lodge
RejseperiodeDobbeltEnkelt
31.05.2355.000‑57.00075.000‑77.000
01.06.23 ‑ 31.10.2386.000‑89.000120.000‑124.000
01.11.23 ‑ 31.12.2356.000‑60.00076.000‑79.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikirng, vi anbefaler Gouda.
 • Drikkepenge
 • Premium brands spiritus
 • Visum til Zimbabwe fås ved indrejse – USD 55, som betales kontant på stedet

Bemærk

 • Antal deltagere: min. 2 og max. 6 personer
 • Aldersgrænse: max. 70 år, (70-75 år kræver lægeerklæring) min. 12 år
 • Teltturen til rimeligt friske og rørige personer, da der vil være flere safariture til fods
   
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Botswana

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Botswana. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer. Læs mere her.