• Nyd en forfriskende juice lavet af sukkerrør i Rio de Janeiro
 • Frisk tropisk frugt på marked i Rio de Janeiro
 • Nyd musik overalt i Rio de Janeiro - på markeder, musiksteder og på gaden
 • Bunuelos de bacalao - friterede snacks lavet af saltet torsk

Smag på Rio de Janeiro

Bugnende markeder og et bombardement af skønne indtryk

Friturestegte pastels, en yndet sød eller saltet snack i Brasilien
Læs mere

Tag med guide på en farverig og spændende markedstur i Rio de Janeiro. Kom tæt på de lokale og på madkulturen og nyd alle de skønne resultater af Brasiliens uendelige frodighed.

Frisk tropisk frugt på marked i Rio de JaneiroRio de Janeiros markeder bugner i en eksplosion af sanseindtryk. Bjerge af frugt i et forrygende farveorgie. Blomster i lige så mange farver supplerer med skønne dufte. Og tørret, saltet fisk sniger sig ind i næseborene med deres bud på autentiske dufte. 

Et herligt stormvejr af indtryk

Midt i dette vidunderlige stormvejr af indtryk går I med jeres guide, der fortæller om alt fra eksotiske frugter til lokale traditioner i det brasilianske køkken. De lokale samles omkring langbordene for at nyde snacks og delikatesser, der smager som en drøm. 

Mon ikke et par handlende rækker jer lidt smagsprøver på vejen? Der er altid overskud til gæstfrihed i Brasilien. 

Nyd en forfriskende juice lavet af sukkerrør i Rio de JaneiroJuices og sprøde tærter i Rio de Janeiro

Turen starter med et besøg på et af de mange markeder i den sydlige del af Rio de Janeiro, hvor lokale bønder sælger deres varer. Her er eksotiske frugter og masser af lokale snacks som caldo de cana (frisk juice af sukkerrør) og pastel (sprød pie med sødt eller salt fyld).  

Friturestegte pastels, en yndet sød eller saltet snack i BrasilienCADEG- eller Feira de São Cristóvão-markedet

Næste stop er enten CADEG-markedet eller Feira de São Cristóvão-markedet alt efter jeres guides vurdering af, hvor I får den største oplevelse på dagen. 

CADEG står for Centro de Abastecimento do Estado da Guanabara, der er et kæmpe indendørs marked med flere end 700 stande i den nordlige del af Rio de Janeiro. 

Det enorme udbud af frugt og grønt suppleres af utallige restauranter og barer, hvor I kan prøve delikatesser som buñelos de bacalao (torskecroquetter) med en lokal øl til frokost (ikke inkluderet). Her er også mange madsouvenirs, så I kan tage den gode stemning med videre på rejsen eller med hjem.

Nyd musik overalt i Rio de Janeiro - på markeder, musiksteder og på gadenFeira de São Cristóvão-markedet deler navn med en af Brasiliens ældste byer i det nordøstlige Brasilien. Og hele stemning er da også hentet her, så I er ikke bare på et 32.000 m2 stort marked med 600 stande, men rives med af inciterende kultur og folklore. Nyd rytmerne fra den lokale musik.

Bare spørg!

Når I går med jeres guide, er det også en oplagt chance for at høre om Brasiliens hverdag og udfordringer. Bare spørg løs. Der er ikke noget som rejser, hvor man kommer lidt klogere hjem.

Mathias Møller Årestrup

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.