XL Cambodia Siem Reap Hotel Phum Baitang Pool At Night
Siem Reap, Cambodja

Phum Baitang

Sofistikeret luksusresort

Phum Baitang ligger omgivet af rismarker lidt uden for Siem Reap. Forklædt som en cambodjansk landsby for enden af en grusvej, hvor det rustikke look passer perfekt ind i omgivelserne. Velkommen til en unik hoteloplevelse ved Angkor wat.

Luksuriøst med lokal forankring

Direkte oversat betyder Phum Baitang ”grøn landsby”. Det grønne, det landsbyagtige og ikke mindst den tydelige lokale forankring er da også hjørnestenene i ejernes filosofi. 

Området er enormt, og villaerne ligger atmosfærefuldt placeret mellem marker med ris og citrongræs. Det ligger blot 10 minutters kørsel fra hjertet af Siem Reap, men er på mange måder den ultimative modsætning til byens pulserende liv. Besøg Angkor, smag på Siem Reap og returner så til denne vidunderlige oase af fred og frodighed. 

Det enorme område huser blot 45 villaer, ca. halvdelen har privat pool. Udvendigt minder de om husene i en khmer-landsby, bygget i lokalt træ og dækket af et enkelt stråtag. Men så hører ligheden også op. Indenfor bliver I budt velkommen af lækre materialer og masser af atmosfære. 

Her er hverken mærkevarer eller badekar i guld. Design og indretning bærer tværtimod præg af en virkelig elegant form for sofistikeret enkelthed. Her er kræset for detaljerne på den subtile måde frem for den glamourøse. 

Vælg mellem terrace villa på 80m2 og poolvillaer på 130 m2. Begge typer er store nok til at huse familier med op til 2-3 børn. Familier er i øvrigt meget velkomne. Der er en charmerende kids club med fantastisk personale, og den 50 m lange infinity pool er et stensikkert hit. 

XL Cambodia Siem Reap Hotel Phum Baitang Spa Temple
XL Cambodia Siem Reap Hotel Phum Baitang Chef
XL Cambodia Siem Reap Hotel Phum Baitang Drink
Det kan i se frem til

Faciliteter og services

Innovativt køkken

Phum Baitangs signaturrestaurant, Bay Psar, er en replikation af et traditionelt marked med små gadekøkkener. Her vælger I en forret og dessert fra menukortet, mens hovedretten kreeres i interaktion med kokkene. I vælger kød, fisk samt hjemmedyrkede, økologiske grøntsager, urter og krydderier, og så tilbereder kokkene det efter jeres smag i wokken, på grillen eller som suppe med nudler eller ris fra hotellets egen mark som tilbehør. Det smager himmelsk, og omgivelserne kan næppe være smukkere.

På Phum Baitangs anden restaurant, Hang Bay, bliver der budt på fusionskøkken, hvor både klassiske lokale og internationale retter udsættes for en let fortolkning.

Spa-templet

Phum Baitangs spa er en lille oase af fred og velvære gemt af vejen i den ene ende af hotellet. Det er bygget af massive sten som en hyldest til Angkor, deraf navnet ”The Spa Temple”. Behandlingerne er baseret på oldgamle teknikker og ritualer, der bl.a. gør brug af varme urter, knuste krydderier, rosenvand, økologisk kokosmælk og Moringa-olie.

100 år gammel cigar- og cocktaillounge

Når dagen går på hæld, skaber små olielamper en charmerende atmosfære omkring Phum Baitangs bygninger og langs stierne. Lad lysene føre jer til Phum Baitangs ældste bygning, et over 100 år gammel bondehus, der i dag fungerer som cigar- og cocktaillounge.

Her bør I nyde solnedgangen og den vidunderlige atmosfære i de tidlige aftentimer. Fordøj dagens oplevelser med en kølig drink fra det omfangsrige vin- og drinkkort og suppler evt. med en premium cigar på terrassen. Ikke rygere vil nyde stedet lige så meget! Lad jer forføre af stemningen, omgivelserne og selskabet, mens blid loungemusik, frøernes kvækken i markerne og cikadernes sang i trætoppene spiller solen ned.

HÅNDPLUKKET TIL JER

Hotellet indgår i disse rejseforslag

XL Zannier Hotels Bãi San Hô Hill Pool Villa Exterior 1 ©Frederik Wissink
Hoi An, Vietnam, Asien

Indokina for livsnydere

14 dage fra

48.000 kr.

Glæd jer til:

Angkor Wats templer med lokal guide

Sofistikeret luksus på Phum Baitang 5* i Siem Reap, Cambodja

Smukke Hoi An og kolonitidsstemning på Anantara Hoi An Resort 4*

At rejse til Sydvietnam med luksustoget The Vietage

Poolvilla og eventyrlig strandferie på Zannier Hotels Bai San Ho 5*

XL Cambodia Siem Reap Hotel Phum Baitang Spa Temple
Saigon, Vietnam, Asien

Glæd jer til

Angkor Wat, Cambodjas sagnomspundne tempelby

En uges luksus-flodkrydstogt med guidede lokaloplevelser

Det farverige liv på Mekongfloden og Tonle Sap-søen

Pulserende Saigon og Cu Chi-tunnellerne

Luksuriøse hoteller med lokal charme i Siem Reap og Saigon

Xl Cambodja Six Senses Krabey Island Main Pool
Siem Reap og Angkor Wat, Cambodja, Asien

Cambodja på første klasse

15 dage fra

44.000 kr.

Glæd jer til

Håndplukkede luksushoteller inkl. Six Senses Krabey Island 5*

Angkor Wat ved solopgang og solnedgang

Markeder, munke og lokal magi ved Tonle Sap-søen

Glamping i Kardemommebjergene på Shinta Mani Wild 5*

Phnom Penh bag facaden

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Cambodja

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Cambodja. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.