• Rejs med Rocky Mountaineer toget i Canada og nyd det fra luksusklassen Gold Leaf
 • Den hyggelige spisevogn om bord på "Rocky Mountaineer"
 • I Rocky Mountaineers Gold Leaf-klasse er der panoramaudsigt til Canadas smukke natur
 • Nyd gastronomi om bord på Rocky Mountaineers Gold Leaf-klasse

Med Rocky Mountaineer fra Banff til Vancouver

To dage om bord Canadas mest luksuriøse tog

Verdens smukkeste togture gennem The Canadian Rockies med The Rocky Mountaineer
Læs mere

En rejse med Rocky Mountaineer er ikke blot et spørgsmål om transport. Togturen er et studie i intens forkælelse med gastronomi, design og eminent service, mens I blot læner jer tilbage og ser Canadas smukkeste natur passere forbi.

Verdens smukkeste togture gennem The Canadian Rockies med The Rocky MountaineerImponerende ingeniørbedrift

Luksustoget Rocky Mountaineer følger First Passage to the West – den sidste del af den oprindelige togrute Canadian Pacific Railway, der krydser tværs igennem det canadiske indland og forbinder vestkyst med østkyst. Jernbanen gennem the Canadian Rockies er en imponerende ingeniørbedrift, og der måtte da også indhentes eksperter hele vejen fra Schweiz, da den skulle anlægges tilbage i 1880’erne.

I kører over dybe kløfter og gennem urgamle bjerge, over floder og langs bugtende kyster i nogle af Canadas mest øde og utilgængelige områder.

Nyd snacks og drikkevarer serveret af Gold Leaf-stewarden i den eksklusive Gold Leaf-vogn. Rullende forkælelse

Der venter jer en naturoplevelse i absolut særklasse, og I skal ikke gøre noget som helst for at få den. Tværtimod skal I blot sætte jer til rette og lade jer forkæle, et nøgleord for Rocky Mountaineer. Fra den opmærksomme og imødekommende service til den fortræffelige gastronomi og den gennemtænkte indretning er alt bragt i spil for, at I får en gennemført og utroligt afstressende oplevelse.

I Rocky Mountaineers Gold Leaf-klasse er der panoramaudsigt til Canadas smukke naturGold Leaf

I rejser på Gold Leaf, Rocky Mounaineer’s luksusklasse. Togvognens sider og loft er af glas, så I har fuldt panoramaudsyn over bjergene, og I har adgang til en friluftsplatform, hvor I kan fordybe jer i omgivelserne, når toget indimellem må holde stille for at lade godstogene passere forbi.

Togets professionelle stewarder og stewardesser opvarter jer efter alle kunstens regler og fortæller undervejs om historie, natur og dyreliv i de områder, I passerer igennem.

God mad på luksustoget "The Rocky Mountaineer”Gastronomi non-stop

I sidder i togvognens øverste etage. Under jer finder I spisevognen, hvor der serveres morgenmad og frokost. Køkkenet på Rocky Mountaineer styres af højtkvalificerede kokke, og den delikate menu er inspireret af lokale råvarer og fransk kogekunst. Frugt, snacks, drikkevarer og kaffe tilbydes dagen igennem ved jeres plads.

The Rocky Mountaineer toget snoer sig gennem The Spiral Tunnels i Yoho National Park og over Rogers Pass i Glacier National ParkDag 1: Fra Banff til Kamloops

På togstationen i Banff er den røde løber rullet ud for at tage imod jer, og en steward eller stewardesse tager sig af jeres bagage og viser jer til jeres plads. Omkring kl. 8.00 er der afgang efterfulgt af morgenmad, der serveres i spisevognen. Jeres togvogn deles op i to hold, der spiser forskudt af hinanden. Er I på det andet hold, tilbydes I en forfriskning, mens I venter. 

Nyd gastronomi om bord på Rocky Mountaineers Gold Leaf-klassePanoramaudsigt i roligt tempo

I kører af sted langs Bow River og op imod Lake Louise i roligt tempo, så I kan nå at få det hele med. Glaskuplen, der udgør kupeens sider og loft, giver jer et fantastisk udsyn. Her er udsigt til vandfald, gletsjere og nogle af områdets ikoniske bjerge og toppe, for eksempel Castle Mountain. Og I kan være heldige at spotte bjørne, elge eller ørne i forbifarten.

Bjerge, gletsjere, kløfter og vandfald

Det er naturoplevelserne, der dominerer. Kigget til den turkisblå Lake Louise. Turen over dramatiske kløfter, hvor I holder vejret, til I er i sikkerhed på den anden side. Zigzag-bevægelserne op ad ned og igennem bjergene via avancerede tunneller. Og overalt grønt, blåt og hvidt.

Først på aftenen ankommer I til Kamloops, hvor I checker ind på et turistklassehotel for natten. Middag indtages på egen hånd på en af byens restauranter.

Som Gold Leaf-passager har I adgang til den udendørs platform, på "The Rocky Mountaineer"Dag 2: Fra Kamloops til Vancouver

I er nu ude af the Canadian Rockies, og i morgensolen ligner det ørkenlignende lavland omkring Kamloops en helt anden verden end den, I netop kommer fra. De tørrer sletter i rødt og gyldenbrunt brydes kun af grå klipper, der hist og her titter frem af undergrunden, og af Kamloops Lake, hvor fiskeørnene ynder at holde taffel.

Meget mere end et tog

Tiden flyver af sted. I har for længst glemt alt om, at I rent faktisk sidder i noget så trivielt som et tog. Al fokus er på den uendelige naturfilm, som I på forunderligste vis er blevet en del af. Som dagen skrider frem, begynder landskabet at skifte karakter, og I passerer gennem kløfter med snoede floder. Landet viser spæde tegn på den frodighed, der venter jer ude ved kysten.

Ud mod kysten

I krydser den 50 millioner år gamle Thompson River og senere Hell’s Gates vilde strømme ved Fraser Canyon. Herefter foregår resten af turen gennem frodig, tempereret regnskov og langs med den skærgårdslignende kyst ved Desolate Sound, inden I sidst på dagen når frem til Vancouver.

"The Rocky Mountaineer" snor sig igennem den mest fantastiske naturVælg selv rute og serviceniveau

Der kan vælges mellem flere forskellige ruter med Rocky Mountaineer, ligesom I kan nedgradere til Silver Leaf-klassen. Vi anbefaler dog Gold Leaf-klassen og ruten Banff-Vancouver, hvis I vil have den allerbedste oplevelse.

Inkluderet i togrejsen

 • 2 dage/1 nat med det legendariske tog Rocky Mountaineer på Gold Leaf Class
 • morgenmad og frokost i spisevognen
 • Frugt, snacks, drikkevarer og kaffe tilbydes dagen igennem ved jeres plads
 • 1 nat på 3* hotel i Kamloops
David Rosborg Larsen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.