XL Canada Rocky Mountaineer Banff, Alberta
Oplevelse i Canada

Med Rocky Mountaineer fra Banff til Vancouver

To dage ombord på Canadas mest luksuriøse tog

En rejse med Rocky Mountaineer er ikke blot et spørgsmål om transport. Togturen er et studie i intens forkælelse med gastronomi, design og eminent service, mens I blot læner jer tilbage og ser Canadas smukkeste natur passere forbi.

Imponerende Ingeniørbedrift

Luksustoget Rocky Mountaineer følger First Passage to the West – den sidste del af den oprindelige togrute Canadian Pacific Railway, der krydser tværs igennem det canadiske indland og forbinder vestkyst med østkyst. Jernbanen gennem the Canadian Rockies er en imponerende ingeniørbedrift, og der måtte da også indhentes eksperter hele vejen fra Schweiz, da den skulle anlægges tilbage i 1880’erne.

I kører over dybe kløfter og gennem urgamle bjerge, over floder og langs bugtende kyster i nogle af Canadas mest øde og utilgængelige områder.

Rullende forkælelse

Der venter jer en naturoplevelse i absolut særklasse, og I skal ikke gøre noget som helst for at få den. Tværtimod skal I blot sætte jer til rette og lade jer forkæle, et nøgleord for Rocky Mountaineer. Fra den opmærksomme og imødekommende service til den fortræffelige gastronomi og den gennemtænkte indretning er alt bragt i spil for, at I får en gennemført og utroligt afstressende oplevelse.

Xl Canada Rocky Mountaineer Train Gold Leaf Wagon Last Lake Nature
XL Canada Rocky Mountaineer Gold Leaf Eating
Xl Canada Rocky Mountaineer Train Gold Leaf Outdoor Vestibule

Gold Leaf

I rejser på Gold Leaf, Rocky Mounaineer’s luksusklasse. Togvognens sider og loft er af glas, så I har fuldt panoramaudsyn over bjergene, og I har adgang til en friluftsplatform, hvor I kan fordybe jer i omgivelserne, når toget indimellem må holde stille for at lade godstogene passere forbi.

Togets professionelle stewarder og stewardesser opvarter jer efter alle kunstens regler og fortæller undervejs om historie, natur og dyreliv i de områder, I passerer igennem.

Gastronomi non-stop

I sidder i togvognens øverste etage. Under jer finder I spisevognen, hvor der serveres morgenmad og frokost. Køkkenet på Rocky Mountaineer styres af højtkvalificerede kokke, og den delikate menu er inspireret af lokale råvarer og fransk kogekunst. Frugt, snacks, drikkevarer og kaffe tilbydes dagen igennem ved jeres plads.

Xl Canada Rocky Mountaineer Train Bridge
Det kan i se frem til

Program

Dag 1: Fra Banff til Kamloops

På togstationen i Banff er den røde løber rullet ud for at tage imod jer, og en steward eller stewardesse tager sig af jeres bagage og viser jer til jeres plads. Omkring kl. 8.00 er der afgang efterfulgt af morgenmad, der serveres i spisevognen. Jeres togvogn deles op i to hold, der spiser forskudt af hinanden. Er I på det andet hold, tilbydes I en forfriskning, mens I venter. 

Panoramaudsigt i roligt tempo

I kører af sted langs Bow River og op imod Lake Louise i roligt tempo, så I kan nå at få det hele med. Glaskuplen, der udgør kupeens sider og loft, giver jer et fantastisk udsyn. Her er udsigt til vandfald, gletsjere og nogle af områdets ikoniske bjerge og toppe, for eksempel Castle Mountain. Og I kan være heldige at spotte bjørne, elge eller ørne i forbifarten.

Bjerge, gletsjere, kløfter og vandfald

Det er naturoplevelserne, der dominerer. Kigget til den turkisblå Lake Louise. Turen over dramatiske kløfter, hvor I holder vejret, til I er i sikkerhed på den anden side. Zigzag-bevægelserne op ad ned og igennem bjergene via avancerede tunneller. Og overalt grønt, blåt og hvidt.

Først på aftenen ankommer I til Kamloops, hvor I checker ind på et turistklassehotel for natten. Middag indtages på egen hånd på en af byens restauranter.

Dag 2: Fra Kamloops Til Vancouver

I er nu ude af the Canadian Rockies, og i morgensolen ligner det ørkenlignende lavland omkring Kamloops en helt anden verden end den, I netop kommer fra. De tørrer sletter i rødt og gyldenbrunt brydes kun af grå klipper, der hist og her titter frem af undergrunden, og af Kamloops Lake, hvor fiskeørnene ynder at holde taffel.

Meget mere end et tog

Tiden flyver af sted. I har for længst glemt alt om, at I rent faktisk sidder i noget så trivielt som et tog. Al fokus er på den uendelige naturfilm, som I på forunderligste vis er blevet en del af. Som dagen skrider frem, begynder landskabet at skifte karakter, og I passerer gennem kløfter med snoede floder. Landet viser spæde tegn på den frodighed, der venter jer ude ved kysten.

Ud mod kysten

I krydser den 50 millioner år gamle Thompson River og senere Hell’s Gates vilde strømme ved Fraser Canyon. Herefter foregår resten af turen gennem frodig, tempereret regnskov og langs med den skærgårdslignende kyst ved Desolate Sound, inden I sidst på dagen når frem til Vancouver.

Inkluderet i togrejsen

  • 2 dage/1 nat med det legendariske tog Rocky Mountaineer på GoldLeaf Class
  • morgenmad og frokost i spisevognen
  • Frugt, snacks, drikkevarer og kaffe tilbydes dagen igennem ved jeres plads
  • 1 nat på 3* hotel i Kamloops

Vælg selv rute og serviceniveau

Der kan vælges mellem flere forskellige ruter med Rocky Mountaineer, ligesom I kan nedgradere til Silver Leaf-klassen. Vi anbefaler dog GoldLeaf-klassen og ruten Banff-Vancouver, hvis I vil have den allerbedste oplevelse.

Håndplukkede rejser

Oplevelserne indgår i disse rejseforslag

Canada Food Oister Gourmet
Banff, Alberta, Canada, Nordamerika

Canada Deluxe

14 dage fra

102.000 kr.

Glæd jer til

Bjørne, hvaler og fantastisk natur med kompromisløs komfort

Helikoptertur i Yoho Nationalpark

Gourmetoplevelser og håndplukkede 5* hoteller

To dage i den eksklusive Gold Leaf-vogn på luksustoget Rocky Mountaineer

God tid og mageligt tempo, så I kan få sjælen med

Small Canada Sundance Guest Ranch Horses
Banff, Alberta, Canada, Nordamerika

Canada fra øst til vest

18 dage fra

75.500 kr.

Glæd jer til

Sightseeing og storbyliv i Toronto og Vancouver

Niagara Falls enorme, brusende vandfald

Togrejse på tværs af Canadas storslåede landskaber

Isbjørne i Winnipeg og Issafari på Athabasca Glacier

Smukke nationalparker med vilde bjørne og elge

Xl Canada Rocky Mountaineer Train Gold Leaf Wagon Last Lake Nature
Krydstogt, Vancouver, British Columbia, Canada, Nordamerika

Glæd jer til

Førsteklasses krydstogt i udvendig kahyt gennem Alaskas smukke Inside Passage

To dage i den eksklusive Gold Leaf-vogn på luksustoget Rocky Mountaineer

Sightseeing i Banff med bl.a. Lake Louise og Moraine Lake

Tre nætter i Vancouver på 5-stjernet hotel inkl. gastronomisk byvandring

Juneau i Alaska, pukkelhvalernes spisekammer

Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til Canada

Alt på denne rejse til Canada kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til Canada.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.