Xl Meeting Nyhavn Rejser Inspiration
Kom til arrangementer hos Nyhavn Rejser

Events

NYE REJSEFOREDRAG PÅ VEJ

Events og rejseforedrag

Vi planlægger flere nye datoer for rejseforedrag fra forskellige rejsemål. Datoerne bliver løbende publiceret her på siden.

Hvilke rejseforedrag og hvornår?

Se oversigt over foredrag nederst på siden

Hvad sker der på et rejseforedrag?

Hvad er de bedste ruter på rundrejser? Hvor ligger de bedste hoteller? Hvordan er man sikker på at komme på de bedste udflugter? Er der sæsoner, man skal holde sig fra? Hvordan undgår man de store turiststrømme?

Det er bare nogle af de emner, vi kommer ind på, når I er med på et af Nyhavn Rejsers rejseforedrag, hvor vores rejserådgivere deler ud af deres viden og personlige erfaringer over et glas god vin og lidt snacks.

Foredragene afholdes i vores lokaler på Folke Bernadottes Allé 7, 2100 København Ø. Det koster kr. 50,- pr. person at deltage.

Begrænset parkering, men tog til døren

Der er et begrænset antal parkeringspladser langs selve kontorbygningen. Kommer I med toget, er nærmeste nabo dog Østerport Station med gangbro fra perronerne lige til Nyhavn Rejser og den indgang, der benyttes ved rejseforedrag. Nemmere bliver det ikke. 

Spændende for voksne. Nok kedeligt for børn

Vi har mange rejser, der vil skabe jubel hos de mindste, men rejseforedragene om dem kan for mange være lidt for lange, hvis man er vant til lidt mere action. I kender jeres børn bedst, men vi fraråder generelt børn under 14 år at deltage.

Sådan tilmelder I jer

Se nedenfor, hvornår der er rejseforedrag om de rejsemål, der interesserer jer. Under hvert enkelt foredrag kan I se, om der er plads, og i givet fald tilmelde jer online. Alternativt kan I ringe på tlf. 33 320 320. Vi glæder os til at se jer!

Hvis der er optaget

Vi har desværre ikke mulighed for at sætte jer på venteliste. Kommer der afbud, frigives pladserne her på siden. Tjek det foredrag, I gerne vil med til, et par dage inden det afholdes.  

Bemærk:

Betaling for rejseforedraget er bindende og kan ikke refunderes. Bliver I forhindret, har I mulighed for at overdrage pladsen til andre.


ZEN Luxury Travels

Nu kan I også tilmelde jer rejseforedrag med ZEN Luxury Travels, som er et søsterselskab til Nyhavn Rejser. ZEN Luxury Travels er førende indenfor sundheds- og wellness-rejser. De tilbyder retreats med kropsterapeuter samt individuelle wellness-rejser.

Læs mere om ZEN Luxury Travels. For tilmelding til rejseforedrag med ZEN Luxury Travels - klik her.

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer. Læs mere her.