Xl Bhutan Paro Chele La Highest Pass Sunrise

Guide

Sådan får I den bedste rejse til Bhutan

En rejse til Bhutan er en sjælden rejse for livet. Derfor gælder det også om, at få så meget ud af eventyret som muligt - det sørger vi selvfølgelig for, men læs med her, så vi sammen kan skræddersy den helt rigtige rejse for netop jer.

Xl Bhutan Paro Taktsang Palphug Monastery Monk Gong
Xl Bhutan Phobjikha Valley Black Necked Crane Couple Flying
Xl Bhutan Six Senses Paro Prayer Wheel With Prayer Flags

Vi skræddersyr jeres rejse til Bhutan

En rejse til Bhutan er en rejse til et på alle måder enestående, mystisk og gudesmukt land. Det er også en rejse til et relativt uberørt land, der har valgt at begrænse antallet af besøgende af hensyn til både naturen og landets unikke kultur.

Det betyder bl.a. at det ikke er muligt at rejse individuelt til Bhutan. Og at alt det praktiske skal være aftalt på forhånd, ikke mindst hoteller, guide, transport, visum og andet. Det sørger vi selvfølgelig for.

Xl Bhutan Gangtey Lodge Breakfast Terrace View Waiter Kenspence

Alt er inkluderet

Vi inkluderer altid det hele på jeres rejse til Bhutan. Alle overnatninger, oplevelser, kyndig engelsktalende guide, privat transport på hele rejsen, entrébilletter samt de obligatoriske skatter og dagsgebyrer, som Bhutans regering opkræver.

På de mest eksklusive lodges som Six Senses er jeres overnatninger helpension - inklusiv madpakker til udflugter - mens alkohol kan tilkøbes.

Xl Bhutan Six Senses Thimpu Archery

Privat guide med stor frihed

Når I ankommer til Bhutan, bliver I mødt af jeres private guide og chauffør, som vil være med jer på hele rejsen, dvs. transport og udflugter - hotellerne har I for jer selv!

I kan glæde jer til dygtige og venlige guides, som forstår at være nærværende og samtidig giver den plads, I har brug for. Og selvom I har arrangeret dagsudflugter hjemmefra, er programmet fleksibelt og I har altid mulighed for løbende at aftale med jeres guides, hvad I gerne vil lave og hvornår.

Xl Bhutan Gangtey Valley Landscape
Xl Bhutan Paro Monastery Interior Monk
Xl Bhutan Monk Prayer Wheel

Få mest muligt ud af jeres rejse

Bhutan hører langt fra til de billigste rejsemål og derfor hjælper vi jer med at lave det bedste program til netop jer, så I får mest muligt ud af turen, uanset om I er mest til kultur, naturoplevelser eller begge dele.

De fleste rejser til Bhutan er bygget op omkring de fem dale: Thimphu, Paro, Punakha, Gangtey og Bumthang. Vi hjælper jer med vælge den rigtige rute og den længde på jeres rejse, som opfylder lige præcis jeres ønsker.

Xl Bhutan Punakha Valley Overview River
Xl Bhutan Bumthang Six Senses Prayer Flags
Xl Bhutan Six Senses Gangtey Main Building Terrace View

Vil I besøge få eller flere dale?

Måske er to dale nok eller måske I vil opleve fire. Måske er det jer, der vil opleve alle fem og skal hele vejen til den fjerne Bumthang-dal langt væk fra alfarvej?

Distancerne i Bhutan er ikke så store, men de krøllede bjergveje kan gøre en 50 km tur til en to timers fornøjelse - og så vil man jo gerne stoppe for udsigten undervejs.

En rejse til Bhutan kræver mindst en mellemlanding og det er også en chance for at koble en ekstra oplevelse eller flere til rejsen. Læs mere om den bedste rute til Bhutan her

Xl Bhutan Paro Taktshang Goemba Tigers Nest Monestary

Vi tager højde for højderne!

Bhutan er et bjergrigt land med skiftende højder og vejr - det er værd at tage med i planlægningen af jeres rejse. Hvilket slags tøj bør I medbringe i årstiden? Og hvad med rækkefølgen i programmet? Vi anbefaler f.eks. altid at tage vandreturen til Tiger’s Nest til allersidst – både så I slutter på toppen, men mest fordi I til den tid er bedst akklimatiseret til højderne og dermed kan nyde vandreturen mest muligt.

Small Bhutan Punakah Wild Camping Camp Riverside View Guidesofbhutan

Unikke og skræddersyede oplevelser

Vælg de rigtig oplevelser, som opfylder jeres ønsker og drømme - uanset om I vandreture, rafting, camping, cykelture, bueskydning, heli-flights, museer, templer eller skræddersyede oplevelser til  specifikke interesser som arkitektur, buddhisme eller politik, så finder vi det rigtige mix til jer, så I kan komme et spadestik dybere. Hør mere med jeres rejserådgiver.

Xl Bhutan Punakha Camp Hammock Man Riverside Guidesofbhutan

Ansvarlig og nytænkende partner

Vores samarbejdspartner i Bhutan tager ansvar, de har hjertet med, arbejder tæt med lokalsamfundet og donerer f.eks. penge til velgørende formål i de lokale klostre ligesom de arrangerer alle deres oplevelser med afsæt i en bæredygtig filosofi, hvor fokus er på at fjerne alle negative aftryk på naturen og bidrage positivt til samfundets udvikling.

Og så er de også ægte pionærer, når det kommer til autentiske, intime naturoplevelser og actioneventyr som mountainbiking, wild camps, rafting og meget mere.

Xl Bhutan Six Senses Thimpu Praying Pavilion View Pond
Xl Bhutan Six Senses Gangtey Arrival Courtyard With Host
Xl Bhutan Six Senses Thimphu Courtyard Pool Dinner Setup

Vi har håndplukket de bedste hoteller og lodges

Vi har boet på alle de bedste lodges i Bhutan og ved, hvor det kan betale sig at holde lidt igen og hvor den opvarmede pool f.eks. er alle pengene værd og gør underværker efter dagens oplevelser. Vi ved hvilke lodges, der gemmer sig i skoven og hvilke, der giver jer den bedste udsigt ud over bjergene.

Xl Bhutan Six Senses Thimphu Private Dining Room Wallpaper

Bhutan med børn

Kan man rejse til Bhutan med børn? Det korte svar er ja. Vores lokale partner har ofte familier med på tur, og de små elsker at riste skumfiduser over åbent ild, skyde med bue og pil eller finde røde drager og vilde løver i de mange tempel-malerier. Hør mere om mulighederne for familierejser til Bhutan.

Rejser til Bhutan

Xl Bhutan Himalaya Mountain White Yak
Bhutan, Asien

Bhutan - kort og godt

10 dage fra

56.000 kr.

Glæd jer til

Bhutan sjælefulde hovedstad Thimphu

Vandretur i gudesmukke Punakha

Historiske Paro og Tiger’s Nest

Mellemstop i Kathmandu med skønt hotel, templer og stupaer

Frihed med privat guide og chauffør hele vejen

Xl Bhutan Six Senses Paro Main Building Terrace Setup
Bhutan, Asien

Glæd jer til

Et ultimativt luksuseventyr med privat chauffør og guide

Mødet med Bhutans sprudlende kultur og lokalbefolkningen

Bhutans uberørte bjerge, magiske templer og Tiger's Nest

Sublime 5* lodges og wellness med Six Senses i Bhutan

Taj Mahal og Old Delhi med ophold på Oberoi Delhi 5* og overdådige Oberoi Amarvilas 5*+

Xl Bhutan Paro Taktsang Palphug Monastery Monk Gong
Bhutan, Asien

Kompromisløs rejse til Bhutan

13 dage fra

80.500 kr.

Glæd jer til

Thimphu by og ikoniske Tiger’s Nest

Punakha, Paro og den mytiske Phobjikha-dal

Vandreture, camping og rafting

Kathmandus stupaer, kongepaladser og kulinariske arv

Håndplukkede hoteller, privat chauffør og guide hele vejen

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Bhutan

Tigersafari i Indien og Bhutans fjerne dale? Alt er fleksibelt, og I kan sagtens forlænge jeres rejse med f.eks. en safari i Indien eller en tur til de mere afsidesliggende dale I Bhutan, Gangtey og Bumthang, hvor Six Senses også har små, intime lodges.

Hos Nyhavn Rejser skræddersyer vi altid jeres rejse til Bhutan og Indien efter jeres ønsker. Hør mere hos jeres rejserådgiver, som står klar til at lave den helt rigtige rejse for jer. 

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.