Xl Japan Hida Bamboo Forest

Storbyerne i Japan

Vi guider dig

De skønneste byer i Japan

Der er mange gode grunde til, at I skal booke rejsen til Japan med lige netop Nyhavn Rejser. Så er I sikret en rejse med et autentisk indhold, der hæver sig over det ordinære. En rejse, der samtidig altid kan tilpasses jeres ønsker.

De rigtige oplevelser

I vil ikke opleve hvad som helst, og det synes vi heller ikke, at I skal. Derfor tilbyder vi den slags oplevelser, der ikke er tilgængelige for alle. For selvfølgelig skal I cykle i Kyotos baggyder med vores absolutte favorit-guide, som kender alle hemmelighederne og snakker perfekt engelsk. Og selvfølgelig skal jeres the-ceremoni være privat, så I kommer helt tæt på detaljerne.

Ofte gør en privat guide hele forskellen, men vi hjælper også med at planlægge de oplevelser, hvor I er jeres egen guide – som for eksempel på vandretur ad den gamle Nakasendo-postrute fra Magome til Tsumago eller i Kamikochis gudesmukke natur.    

Spørg os, før I vælger rejsetidspunkt

Kirsebærtræer i blomst og det smukke efterårsløv er ikke de eneste begivenheder i Japan, der trækker turister til – japanske såvel som udenlandske. Over de næste par år ligger værtskabet for bl.a. VM i Rugby og OL også i Japan.

Det betyder, at toge, ryokans og hoteller i de pågældende perioder kan være fuldt bookede eller dyrere end normalt. Tjek rejsetidspunkter med os - vi tager også højde for, hvornår japanerne selv holder ferie. På den måde undgår I pladsmangel og udsolgte billetter.  

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Japan

Tag en snak med os om hvilken rejsestil I er til, og hvilke former for oplevelser I går efter. Udover at have rejst rigtigt, rigtigt meget i Japan, er vores rejserådgivere også gode lyttere, for kun sådan sammensætter vi det helt rigtige rejseforslag til jer. Og husk, at det bare er forslag – den endelige rejse er først på plads, når I er tilfredse.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.