• Geisha i Gion-distriktet i Kyoto, Japan
 • Pedaleventyret begynder nær Kyotos banegård
 • Cykelturen strækker sig bl.a. langs floden Shirakawa

Kyoto fra en cykelsadel

Oplev Kyotos historiske bydele ad bagvejen

Pedaleventyret begynder nær Kyotos banegård
Læs mere

Thehuse, geishaer og gamle, japanske skikke åbenbarer sig, når I cykler gennem Kyotos historiske kvarterer med fortællende lokalguide.

Geisha i Gion-distriktet i Kyoto, JapanEn geisha med opsat hår og sin obi foldet stramt om kimonoen træder ud fra et thehus på Hanami-koji. Hun løfter sit hvidpudrede ansigt for at kaste et kort blik ned ad gaden og haster så videre mod sin næste aftale. 

Det er glimt som disse, I kan være heldige at fange i løbet af de tre timer, I cykler rundt i Kyoto. Med jer har I en lokalguide, som kender de mest interessante smøger og sidegader, hvor hverdagslivet leves.

Pedaleventyret begynder nær Kyotos banegårdGeisha-distriktet med thehuse

Pedaleventyret begynder nær Kyotos banegård, hvor I mødes om formiddagen med jeres guide og får udleveret cykler, inden I kører sammen ind mod centrum af den gamle by. I starter med en cykeltur gennem geisha-distriktet Gion og kører ned ad det smalle stræde, Miyagawa-cho, hvor traditionelle byhuse ligger tæt. 

Her er det oplagt med et fotostop, så I kan tage jer god tid til at beundre de velbevarede, historiske træhuse, mens guiden fortæller om, hvordan livet inde bag dørene foregår nu og før i tiden.  

Cykelturen strækker sig bl.a. langs floden ShirakawaFortællinger fra Kyoto 

Cykelturen fortsætter langs Shirakawa-kanalen med piletræer på begge sider, før I drejer ned ad sidegaden Hanami-koji. Her ligger thehusene tæt, og chancen for at få et glimt af en geisha og hendes maiko (lærling) er god. 

I cykler videre gennem Imperial Palace Park, mens guiden fortæller historier fra Kyotos fortid som kejserby. Jeres tre timer lange cykeltur er ved at være slut, men pak ikke kameraerne væk. I cykler langs med Kamogawa-floden tilbage til mødestedet, og denne sidste del af ruten er særligt fotogen med kirsebærtræer på den ene side af gaden og travle madboder på den anden. 

Fortsæt cykelturen på egen hånd

Når cykelturen slutter ca. kl. 13:00 kan I glæde jer over, at I har jeres cykel til rådighed helt frem til kl. 18:00. I kan derfor fortsætte jeres oplevelse på egen hånd og komme godt rundt i Kyoto. Cyklerne afleveres senest kl. 18:00 på samme sted, hvor I startede til morgen.

Turen er privat, så der vil kun være jer på turen.

Kim Carlsson

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.