Xl Japan Kaga Beniya Mukayu Entrance
Kaga Onsen, Japan

Beniya Mukayu

Autentisk ryokan, gastronomi og varme kilder i bjergene

Med exceptionel japansk gastronomi, varme kilder på værelserne og storslået natur uden for vinduerne er her tale om meget mere end overnatning – Beniya Mukayu er en helhedsoplevelse, der ikke tåler sammenligning.

Slap af i private, varme kilder

Fra lobbyens åbne plan ledes I videre hen til værelserne, der ligesom resten af hotellet er rummeligt indrettet med den japanske minimalisme og traditionelle materialer, der er kendetegnende for Beniya Mukayu. Slå dørene op ud til balkonen, lyt til skovens lyde og nyd jeres helt eget open-air spabad med varmt, naturligt kildevand fra Yamashiro Onsen. 

Bo i den smukkeste natur

Når I bor på Beniya Mukayu, bor I midt af noget af den smukkeste natur, Japan har at byde på. Det står klart, når I går tur i den tætte, vildtvoksende skov, som hotellet ligger omgivet af. Uanset årstiden er hotellets egen have også et smuk syn, og fra jeres balkon kan I betragte ahorntræernes gyldne efterårsløv eller kirsebærtræernes lyserøde forårsdragt. 

I befinder jer ti minutter i taxa fra Kaga Onsen og 30 minutter i tog fra Kanazawa. Hotellets personale er yderst imødekommende og hjælper gerne med forslag til oplevelser i naturen og den nærliggende Kaga Onsen-by. Hotellet har desuden sit eget bibliotek, hvor I kan låne bøger og dvd’er.

Vær opmærksom på

Det er ikke muligt at medbringe børn under syv år på Beniya Mukayu.

Xl Japan Kaga Beniya Mukayu Light And Shade
Xl Japan Kaga Beniya Mukayu Private Hot Spring Bath Winter View
Xl Japan Kaga Beniya Mukayu Autum
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Velvære med onsen og yoga

Træk i yukata-kåberne og de japanske tøfler, I har fået udleveret, og tøf hen i hotellets smukke spaområde. Beniya Mukayu er bygget omkring en stor onsen med dampende, varmt kildevand fra Yamashiro Onsen, hvis velgørende egenskaber blev nedskrevet første gang af munke for 1300 år siden. Hotellets onsen er kun tilgængelig for overnattende gæster og består af et stort område med varme kilder og saunaer indenfor såvel som udenfor i den vildtvoksende, japanske have.

For de morgenfriske typer er der desuden fælles-yoga hver morgen kl. 7. 

Onsen-området er opdelt i en mande- og kvindeafdeling, som det er kutyme i Japan. Læs mere om, hvad I kan forvente af uskrevne regler og onsen-etikette i vores guide til ryokan og onsen

Exceptionel gastronomi

Uforglemmelige, kulinariske oplevelser står i kø, når I tjekker ind på Beniya Mukayu. Halvpension er inkluderet, og måltiderne, I får hotellets restaurant Horin, vil uden tvivl være nogle af de bedste på hele rejsen.

Her får I mulighed for at smage noget af den fineste kogekunst fra Kaga, tilberedt med råvarer fra Kaga Onsen-regionen og Noto-halvøen. Glæd jer især til kaiseki-måltidet, hvor 10-15 hovedsageligt fiske- og skaldyrsretter tilberedes med største omhu og serveres på lokal keramik – med sake til, naturligvis. 

Vestlige og japanske værelser

De i alt 16 værelser på Beniya Mukayu er fra 60 til 110 kvm store med plads til op til seks gæster. Heraf er nogle i japansk ryokan-stil med futoner på gulvet, mens andre er med vestlige senge. Herudover to store signatur-suiter med vestlige senge. 

Balkon med privat open-air bad og i forlængelse af hvert værelse eller suite også ensuite badeværelse. Til hvert værelse hører desuden ubegrænset wi-fi, luksuriøse badeartikler med lokale urter og japanske bomuldskåber.   

HÅNDPLUKKET TIL JER

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Xl Japan Kaga Beniya Mukayu Dining Room Food Prawns
Kyoto, Japan, Asien

Luksus og gourmet i Japan

13 dage fra

71.500 kr.

Glæd jer til

Luksusliv og Michelin mellem skyerne i Tokyo

Streetfood-tour i Tokyo med lokalguide

Luksuriøs ryokan med varme kilder og ypperlig kokkekunst

Kyotos sidegader på cykel

Håndplukkede 5* hoteller i Kyoto og Osaka

Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til Japan

Alt på denne rejse til Japan kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til Japan.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.