XL Japan HOSHINOYA Tokyo Exterior 02
Tokyo, Japan

Hoshinoya Tokyo Hotel

Fremtidens ryokan med onsen-bad

Hoshinoya Tokyo bringer den traditionelle ryokan ind i fremtiden, hvor gæstfrihed, gastronomi, komfort og ikonisk arkitektur forenes i skøn harmoni. Glæd jer til at bo i rummelige værelser, der emmer af æstetik og godt håndværk, midt i Japans storby, Tokyo.

 

Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Et af verdens bedste hoteller

Hoshinoya Tokyo blev anerkendt som et af verdens 50 bedste hoteller i 2023. Og det er ikke uden grund. Se frem til et ophold i fremtidens bud på en ryokan. Her venter jer masser af forkælelse både i hotellets onsen-bad og restaurant.

Tæt på attraktioner

Det luksuriøse hotel er centralt beliggende i Tokyos finansielle område, Otemachi, blandt skyskrabere og hippe spisesteder. Der er blot 1 km til Tokyos togstation, 2 km til Tokyos berømte kejserpalads og 4 km til Tokyo Tower.

En levende kulinarisk legende

Hoshinoya Tokyos restaurant Nippon Cuisine serverer fine dining på højt niveau. Baseret på franske og japanske gourmetteknikker forædles de fineste råvarer til mesterlige kompositioner. I kan se frem til smukt anrettede flerretters middage, I ikke glemmer foreløbigt.

Til morgenmad kan I vælge mellem autentisk japansk morgenmad eller en mere Vesten-inspireret menu, begge serveres som en fin kollage af små retter. Hen mod eftermiddagen frister Nippon Cuisine med Green Afternoon Tea bestående af delikate, sirligt skabte kager og friskbrygget te inspireret af sæsonens frugt.

Luksuriøse, rummelige værelser

Håndværk. Kvalitet. Og design. Glæd jer til at tjekke ind på et skønt helle i Japans travle storby. Hoshinoyas smukke strømlinede værelser afspejler visionen om en arkitekttegnet ryokan med tatamimåtter, kingsize seng eller twin senge, et sofaområde og badeværelse med separat bruser og badekar. De større værelser byder også på et spiseområde. Værelserne er desuden udstyret med TV, elkedel, minibar, bluetooth højtaler, værdiboks, pyjamas, kimono lounge wear, føntørrer og lækre spa badeprodukter m.m. 

Onsen-bad

Roen indfinder sig i det øjeblik I træder ind i spaen. Se frem til raffineret æstetik, skønne behandlinger og onsen-bade, som fyldes op af en naturlig varm kilde, der udspringer 1500 meter nedenunder Tokyos skyskrabere.

Kenjutsu, rickshaws og pardag

Hotellet byder på flere helt unikke oplevelser. Bliv kørt rundt i Tokyos forskellige bydele i en rickshaw, book en pardag, hvor I forkæles med lækkerier og champagne eller træn den mentale styrke og musklerne med sværdtræning i 160 meters højde i Tokyos morgendis med udsigt til Tokyo Skytree og Tokyo Tower. Hotellet har naturligvis også et veludstyret fitnesscenter med pool, som man kan få adgang til mod gebyr.

XL Japan HOSHINOYA Tokyo Tea Ceremony 01
Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til Japan

Alt på denne rejse til Japan kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til Japan.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.