Xl Japan Hakone Kai Sengokuhara Kaiseki Dinner
Hakone, Kanagawa, Japan

Kai Sengokuhara

Boutique-ryokan med onsen og gourmet

Eksklusiv ryokan i naturskønne omgivelser i Hakones skovrige nationalpark. Kai Sengokuhara er moderne arkitektur, varme kilder og stor gastronomi med udsigt til Mount Fuji.

Xl Japan Hakone Kai Sengokuhara Guest Room With Hot Spring Terrace
Xl Japan Hakone Kai Sengokuhara Public Hot Spring
Xl Japan Hakone Kai Sengokuhara Exterior Forest

Ryokan med udsigt til Fuji-bjerget

Som kontrast til Tokyos hektiske storbymylder er der intet, der forstyrrer den ophøjede ro, I finder på Kai Sengokuhara. Skovklædte bjerge i miles omkreds omgiver denne eksklusive ryokan, der ligger afsides fra de mere turistede områder af Hakones enorme nationalpark. Arkitektonisk adskiller Kai Sengokuhara sig fra en traditionel ryokan med tre moderne bygninger forbundet af smukke passager i træ og glas, så I altid har udsigt til Mount Fujis tinde.

Kreativt retreat i Hakone Nationalpark

Lad nationalparkens fantastiske natur inspirere jer til kreativitet. Kai Sengokuhara er noget så sjældent som en ryokan med kunst-tema, udsmykket med værker af japanske kunstnere og komplet med workshops i japansk kunst og et atelier, som gæsterne er velkomne til at bruge.

I nationalparken ligger desuden flere kunstmuseer, heriblandt det anerkendte Pola Museum of Art, der ligger bare få minutters kørsel fra hotellet. 

Onsen med varme kilder i skoven

Fællesbadning i varme kilder - onsen - er en stor del af oplevelsen ved at bo på ryokan. Med en overflod af varme, underjordiske kilder er Hakone et populært onsen-område, men få steder har så eksklusive og indbydende onsen-faciliteter som Kai Sengokuhara. De store indendørs- og udendørs badeområder er opdelt i en mande- og kvindeafdeling, adskilt af den luksuriøse Yuagari Lounge, hvor I bydes på forfriskninger. Her kan I også bestille afslappende shiatsu-massager.

Læs mere om varme kilder og japanske kurbade i vores guide til ryokan og onsen.

Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Værelser med varme kilder

Tjek ind på smukke, lyse værelser midt i nationalparken, stil skoene ved døren og træk i bløde, traditionelle kimonoer, også kaldet yukata.

Som en hybrid mellem traditionel ryokan og moderne boutiquehotel er de i alt 15 værelser og en enkelt suite på Kai Sengokuhara indrettet efter både japanske og vestlige forskrifter. Skydedøre af rispapir og tatami-måtter er traditionelt japansk, men I sover i vestlige senge fremfor på futon.

Alle værelser har desuden privat balkon eller terrasse med open air-bad, så I kan slappe af udendørs i jeres egen varme kilde.

Japansk velsmag

Forvent en overflod af overdådige anretninger og japansk velsmag på Kai Sengokuhara. I sand ryokan-stil serveres I op til 15 udsøgte kaiseki-retter i løbet af ét enkelt måltid. Retterne er ligeså kreativt og æstetisk anrettede, som de er velsmagende, og råvarerne, der bruges, er de bedste for årstiden og regionen. Morgenmad og aftensmad er inkluderet i opholdet, og det er ikke muligt at få vestlig mad.

Kom dertil

Kai Sengokuhara ligger i uforstyrrede omgivelser midt inde i nationalparken, hvorfor det kan tage lidt tid at komme frem. Nærmeste større togstation er Odawara (ca. 30 min fra Tokyo), hvorfra det tager ca. 60-75 min med lokaltog og taxa.

HÅNDPLUKKET TIL JER

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Xl Japan Woman Japanese Kimono Temple Garden Bridge Fall Autumn
Tokyo, Japan, Asien

Japan kort og godt

11 dage fra

37.500 kr.

Glæd jer til

Tokyos skyskrabere og japansk streetfood

Mt. Fuji og ryokan-ophold i Hakones bjerge

Cykeltur og kejserlige historier i Kyoto

Te-ceremoni, templer og geishaer

Håndplukkede 4-4+* hoteller og ryokan

Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til Japan

Alt på denne rejse til Japan kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til Japan.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.