Xl Vanuatu Efate Island Port Vila The Blue Lagoon

Eventyrlige Sydney og krydstogt til øer i Stillehavet

Eventyrlige Sydney og krydstogt til øer i Stillehavet

17 dage

Kontakt Søren

Tlf. 33 320 320

Nyd Sydney og krydstogt i Stillehavet, 14-22 dage

Et Stillehavseventyr med store oplevelser i Sydney efterfulgt af krydstogt til paradisøer i Stillehavet. Glæd jer til at opleve Fiji, Vanuatu, Ny Kaledonien og Sydney med to udflugter og base på skønt hotel i centrum.

Glæd jer til

 • Fire nætter på skønt hotel i Sydney
 • Udflugt til Operahuset og sightseeing i bydelen The Rocks
 • Krydstogt til bountyøer i Stillehavet
 • Oplev bl.a. Ny Kaledonien, Fiji og Vanuatu
 • Masser af underholdning og aktiviteter på krydstogtskibet

På dette krydstogt sejler I med:

Rederi: Royal Caribbean
Skibsklasse: Quantum-Klassen

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Sydney, Australien 4 nætter på Sydney, Australien 4 Højdepunkter Bo på det centralt beliggende Vibe Hotel i gåafstand fra byens mange attraktioner. Kom tæt på det imponerende Sydney Opera House og gå på opdagelse i The Rocks - bydelen, som er det moderne Australiens vugge. Bo på det centralt beliggende Vibe Hotel i gåafstand fra byens mange attraktioner. Kom tæt på det imponerende Sydney Opera House og gå på opdagelse i The Rocks - bydelen, som er det moderne Australiens vugge.
Krydstogt 8-14 nætter på Krydstogt 8-14 Højdepunkter Luksuskrydstogt med Ovation of the Seas i jeres valgte kahyttype. Slap af ved skibenes mange poolområder, bliv underholdt med musik og dans og nyd eksklusive restauranter om bord. Luksuskrydstogt med Ovation of the Seas i jeres valgte kahyttype. Slap af ved skibenes mange poolområder, bliv underholdt med musik og dans og nyd eksklusive restauranter om bord.
XL Australia New South Wales Sydney Opera House City Skyline Close
Xl Vanuatu Efate Island Evergreen Cascades Waterfall Port Vila
Xl Fiji Woman In Hammock Beach Straw Hat
Storby og stillehavsparadis

Få det bedste af to verdener

Spændende dage i Sydney

I rejser til Australien fra Danmark den ene dag og lander i Sydney dagen efter lokal tid. Her står Nyhavn Rejsers lokale repræsentant klar til at byde velkommen og køre jer til hotellet.

To udflugter i Sydney

Vi inkluderer to spændende udflugter under jeres ferie i Sydney. På Sightseeing i The Rocks besøger I The Rocks, en bydel i Sydney, som betragtes som det moderne Australiens vugge. Her blev de første straffefanger landsat, og byen voksede op her på havnen. Tag på guidet gåtur blandt de restaurerede pakhuse og få alle de mest spændende fortællinger. 

I skal også på rundvisning i Sydney Opera House. Ud over de to udflugter, har I også dage på egen hånd til at udforske en af verdens smukkeste storbyer.

8-14 dages krydstogt i Stillehavet

I kan også glæde jer til en række dage til søs om bord på skibet med mange aktiviteter og restauranter. I finder hurtigt ud af, at det faktisk er en stor fordel, at Stillehavsøerne ligger med en pæn afstand!

Efter Sydney venter krydstogt til Paradis med Ovation of the Seas fra Royal Caribbean International. Nyhavn Rejser anbefaler, at I tager en balkonkahyt, for med egen balkon oplever man Stillehavet bedst.

Dejlige dage til søs

I skal nyde udsigten til de smukke øer, og på dage til søs skal I kunne sidde på jeres balkon og slappe af, når I ikke gør brug af skibets mange tilbud. Den anden mulghed er en indvendig kahyt, hvor udsigten så venter på soldækket.

Ile Des Pins, Nouméa, Maré og Lifou i Ny Kaledonien

I Ny Kaledonien, der er under fransk herredømme, ligger Ile des Pins. Øens navn skyldes de markante, slanke pinjetræer, som dækker øen, der ellers omkranses af smukke laguner. Maré og Lifou har færre pinjetræer, færre turister, flere klipper, vild natur og samme smukke strande som Ile de Pins. Nouméa er hovedstaden på Ny Kaledoniens tredjestørste ø, som i øvrigt også har verdens største lagune, næststørste koralrev og et fabelagtigt køkken. 

Loutoka og Suva på Fiji

Fiji er selve drømmen om en Stillehavsø. Palmerne læner sig dovent ud over det hvide sand, og koralrev i fantastiske farver byder på en farvestrålende verden under vandet. I lægger til både i Lautoka og Suva. Glæd jer!

Vila og Mystery Island i Vanuatu

I den eksotiske øgruppe Vanuatu finder I fantastiske koralrev, frodig jungle, vulkanske landskaber, smukke laguner og eksotisk livsstil. I bliver ganske enkelt omringet af naturens skønhed på øerne Vila og Mystery Island.

Afstikker til Brisbane eller New Zealand

På enkelte ruter med Ovation of the Seas lægger skibet til i Brisbane i Australien og Auckland og/eller Bay of Islands i New Zealand.

Håndplukket til jer

Det skal I opleve på jeres rejse

Fra de største højdepunkter til de små øjeblikke og autentiske oplevelser, der gør ofte mest indtryk. På jeres præmisser og med kyndige guider. Oplevelser, der knytter jer til et landskab, et sted, en historie. Det er krydstogter med Nyhavn Rejser.

Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Et krydstogt er ikke bare et krydstogt. Det er en rejse. Et eventyr. Derfor har vi nøje udvalgt hoteller, der fuldender eventyret, uanset om I overnatter på land før, efter eller undervejs på jeres krydstogtsrejse.

Forslag på hvordan rejsen kan bygges op

Kontakt vores krydstogt-eksperter for datoer og priser.
For at kunne give jer den bedste vejledning og et retvisende tilbud, har vi brug for at tale med jer om jeres ønsker til rejsen.

Inkluderet

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Måltider, transporter, udflugter og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet
 • Mulighed for forlængelse i Australien

Bemærk

 • Vi tager forbehold for udsolgte afgange og kahytter.
 • Ofte er det muligt at flyve fra provinsen til samme pris eller mod et mindre tillæg.
 • Hvor ligger kahytten?
  Nogle udvendige kahytter og balkonkahytter kan være med begrænset udsigt.
 • Rejser du alene på krydstogt?
  Prisen for at bo alene i en kahyt er normalt 50 – 80 % højere end de priser, du kan se på vores rejseforslag. Nogle skibe har dog deciderede singlekahytter.
 • Mere information om krydstogter
  Find mere information, som er vigtig for jer at vide, når I har bestilt et krydstogt hos Nyhavn Rejser her.
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres krydstogt

Tal med Nyhavn Rejsers krydstogteksperter om jeres ønsker til et krydstogt. Om den komfort, stemning og de oplevelser i land, I drømmer om. Hør om jeres muligheder på det tidspunkt, I gerne vil af sted - der er meget mere end de krydstogtrejser, I kan se her.

Vores rejserådgivere kender rederier, ruter og udflugter. De kender de enkelte skibe til mindste detalje. Og de kender aktuelle tilbud!

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer. Læs mere her.