Xl Cruise Hapag Lloyd Europa 2 Yachtclub Gourmet Buffet Restaurant

Hapag-Lloyd Cruises

Eksklusivt krydstogt med ruter verden over

Et krydstogt med Hapag-Lloyd Cruises’ nye flagskib Europa 2 byder på afslappet luksus i skandinaviske og stilfulde omgivelser. Glæd jer til gourmetrestauranter, service og underholdning i verdensklasse på spændende ruter i hele verden.

5* krydstogtskibe

Rederiet Hapag-Lloyd Cruises har seks krydstogtskibe, hvoraf det nyeste skud på stammen er flagskibet Europa 2. Med 251 suiter, som alle med egen balkon, har Europa 2 plads til 516 krydstogtgæster og hele 370 ansatte, som er klar til at gøre jeres krydstogtophold til en uforglemmelig oplevelse.

Om bord på Europa 2 kan I udforske en perlerække af underholdningsmuligheder, syv gourmetrestauranter og et design så gennemført, at det føles som om, I er på et femstjernet hotel. Det er derfor heller ikke uden grund, at Berlitz Cruise Guide har kåret Europa 2 som den bedste krydstogtoplevelse fra 2013 til 2018!

Krydstogtruter i hele verden

Krydstogtskibet sejler ad forskellige fastlagte ruter i hele verden baseret på sæson, vind og vejr, så I altid kan nyde skibets faciliteter under lune himmelstrøg. Samtidig gør skibets mindre størrelse, at I kan komme til hjørner af verden, hvor de større krydstogtskibe ikke kan ligge til kaj.

Skibet stiller desuden cykler til rådighed, når I går i land, og det er muligt at tage på forskellige udflugter med privat guide (mod ekstra tillæg).

Xl Cruise Hapag Lloyd Europa 2 Ocean Spa Outside
Xl Cruise Hapag Lloyd Europa 2 Beach Couple Snorkeling
Xl Cruise Hapag Lloyd Europa 2 Yachtclub Gourmet Buffet Restaurant

Livet ombord

I bliver budt velkommen med champagne i jeres suite – findes der bedre måder at starte et luksuskrydstogt på? Herfra er tiden helt jeres egen. Slap af ved poolen på dæk 9 i de bløde loungemøbler, tag en skøn svømmetur eller besøg spaen, hvor I frit kan benytte saunaer, dampbade og boblebade. I spaen kan massage og andre himmelske behandlinger tilkøbes.

Europa 2 har desuden et 210 m2 fitnessområde, og I kan deltage i alt fra yoga- til pilates- og spinningtimer til golf i golfsimulatorer og madlavningskurser. De mindste kan frit benytte børne- og teenageklubben.

Om aftenen er der et stort udvalg af musik, dans og underholdning, hvis program ændres dagligt, så I hver aften kan blive underholdt på ny. I den stemningsfulde jazzklub kan I nyde live-musik og udsøgte cocktails, mens teatret inviterer til imponerende shows og større koncerter med nogle af de dygtigste performere. 3D biografen viser nogle af de nyeste film.

Xl Cruise Hapag Lloyd Europa 2 Suite Balcony Breakfast Couple
Small Cruise Hapag Lloyd Europa 2 Elements Asian Restaurant
Xl Cruise Hapag Lloyd Europa 2 Collins Bar
Mad og drikke

Kulinariske højdepunkter om bord

Syv gourmetrestauranter

De syv gourmetrestauranter på Europa 2 er et helt kapitel for sig, og alle middage er inkluderet i jeres ophold. Hertil har alle restauranterne et stort udvalg af udsøgte vine, soft-drinks og cocktails, som I kan købe til priser langt under de danske.

Alle restauranterne har en helt enestående indretning med et moderne, skandinavisk udtryk, der matcher det kulinarisk høje niveau såvel som det høje serviceniveau. Alle retter tilberedes af de bedste og friskeste råvarer, og I kan glæde jer til forkælelse fra morgen til aften.

Kaviar- og champagneaftener

En gang om ugen er der desuden champagne-aften og kaviar-aften (forskellige dage). Champagnen serveres ad libitum ved loungeområdet ved poolen, og den ægte kaviar serveres i alle restauranterne på aftenen.

Middag i jeres suite?

Vil I hellere spise i jeres suite, er der 24-timers room-service, hvor I kan bestille jeres middag fra et separat menukort. 

Alsidige restauranter

Restaurant Weltmeere serverer internationale a la carte-retter. I Sakura kan I nyde japanske retter og udsøgt sushi. Yacht Clubben byder på buffet med gourmetretter, mens Tarragon serverer franske specialiteter og Serenissima italienske. Har I lyst til asiatiske retter, anbefaler vi Elements.

Seks enestående barer og lounges

Belvedere Lounge har et mindre bibliotek og serverer en god kop kaffe eller te med panoramaudsigt ud over havet. Collins har en imponerende gin-samling og serverer skønne drinks i atmosfærefulde omgivelser med bløde sofamøbler, dæmpet belysning og moderne kunst på væggene. I Club 2 er der live-musik, comedy og cabaret, mens Piano Bar byder på førsteklasses drinks i stilfulde omgivelser akkompagneret af klassisk live-musik.

Om dagen kan I nyde en sen brunch og lette snacks i Sansibar, der om aftenen forvandles til en fest med de hotteste toner. Og så er der naturligvis en bar ved poolen, hvor I kan få stillet den lille såvel som den store sult eller tørst dagen igennem.

Fik vi nævnt, at Europa 2 har verdens største ginsamling om bord på noget krydstogtskib?

Small Cruise Hapag Lloyd Europa 2 Owner Suite

Stilfulde suiter i skandinavisk design

På Europa 2 kan I glæde jer til at bo i en stilfuld suite med et moderne, skandinavisk design i lyse farver med komfortable møbler og rummelighed. I får også egen balkon, så I kan nyde udsigten og den friske havluft under hele jeres krydstogt. 

Suiterne varierer i størrelsen fra 35 til 114 m2 og har alle de faciliteter, der gør, at I kan føle jer hjemme. Minibaren fyldes op dagligt og her er alt fra Nespresso-maskine til internet, aircondition og TV.

Rejser I med børn?

Ud af skibets 516 suiter er seks af dem familievenlige med to rum, så børnene kan få deres helt eget værelse. En oplagt mulighed for jer, der ønsker at tage børnene med på en uforglemmelige krydstogtoplevelse.

Kontakt jeres rejserådgiver og få et skræddersyet tilbud på et krydstogt med Europa 2!

Alle rederiets krydstogtrejser

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres krydstogt

Tal med Nyhavn Rejsers krydstogteksperter om jeres ønsker til et krydstogt. Om den komfort, stemning og de oplevelser i land, I drømmer om. Hør om jeres muligheder på det tidspunkt, I gerne vil af sted - der er meget mere end de krydstogtrejser, I kan se her.

Vores rejserådgivere kender rederier, ruter og udflugter. De kender de enkelte skibe til mindste detalje. Og de kender aktuelle tilbud!

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.