• Europa 2 fra Hapag-Lloyd Cruises ved San Blas-øerne i Panama
 • Morgenmad nydes på suitens balkon om bord på Europa 2, Hapag-Lloyd Cruises
 • Pooldækket på krydstogtskibet Europa 2, Hapag-Lloyd
 • Der er mange oplevelser i vente, når du sejler med Europa 2 fra Hapag-Lloyd Cruises
 • Collins Bar på Europa 2, Hapag-Lloyd Cruises
 • Dyrk yoga om bord på Europa 2, Hapag-Lloyd Cruises

Hapag-Lloyd Cruises

Eksklusivt krydstogt med ruter verden over på flagskibet Europa 2

Et krydstogt med Hapag-Lloyd Cruises’ nye flagskib Europa 2 byder på afslappet luksus i skandinaviske og stilfulde omgivelser. Glæd jer til gourmetrestauranter, service og underholdning i verdensklasse på spændende ruter i hele verden.

Ocean Spa om bord på Europa 2, Hapag-Lloyd CruisesDet bedste af det bedste

Rederiet Hapag-Lloyd Cruises har seks krydstogtskibe, hvoraf det nyeste skud på stammen er flagskibet Europa 2. Med 251 suiter (alle med egen balkon) har Europa 2 plads til 516 krydstogtgæster og hele 370 ansatte, som er klar til at gøre jeres krydstogtophold til en uforglemmelig oplevelse.

Om bord på Europa 2 kan I udforske en perlerække af underholdningsmuligheder, syv gourmetrestauranter og et design så gennemført, at det føles som om, I er på et femstjernet hotel. Det er derfor heller ikke uden grund, at Berlitz Cruise Guide har kåret Europa 2 som den bedste krydstogtoplevelse fra 2013 til 2018!

Europa 2 fra Hapag-Lloyd Cruises i Sydney, AustralienKrydstogtruter i hele verden

Krydstogtskibet sejler ad forskellige fastlagte ruter i hele verden baseret på sæson, vind og vejr, så I altid kan nyde skibets faciliteter under lune himmelstrøg. Samtidig gør skibets mindre størrelse, at I kan komme til hjørner af verden, hvor de større krydstogtskibe ikke kan ligge til kaj.

Skibet stiller desuden cykler til rådighed, når I går i land, og det er muligt at tage på forskellige udflugter med privat guide (mod ekstra tillæg).

Nyd livet i eller ved poolen om bord på Europa 2, Hapag-Lloyd CruisesLivet om bord på Europa 2

I bliver budt velkommen med champagne i jeres suite – findes der bedre måder at starte et luksuskrydstogt på? Herfra er tiden helt jeres egen. Slap af ved poolen på dæk 9 i de bløde loungemøbler, tag en skøn svømmetur eller besøg spaen, hvor I frit kan benytte saunaer, dampbade og boblebade. I spaen kan massage og andre himmelske behandlinger tilkøbes.

Dyrk yoga om bord på Europa 2, Hapag-Lloyd CruisesFitness, golf, kokkeskole og meget mere

Europa 2 har desuden et 210 m2 fitnessområde, og I kan deltage i alt fra yoga- til pilates- og spinningtimer til golf i golfsimulatorer og madlavningskurser. De mindste kan frit benytte børne- og teenageklubben.

Nyd koncerter, cabaret og comedy shows i Club 2 om bord på Europa 2, Hapag-Lloyd CruisesMusik, dans og underholdning

Om aftenen er der et stort udvalg af musik, dans og underholdning, hvis program ændres dagligt, så I hver aften kan bliver underholdt på ny. I den atmosfærefulde jazzklub kan I nyde live-musik og udsøgte cocktails, mens teatret inviterer til imponerende shows og større koncerter med nogle af de dygtigste performere. 3D biografen viser nogle af de nyeste film.

Nyd sushi i restauranten Sakura om bord på Europa 2, Hapag-Lloyd Cruises7 gourmetrestauranter

De syv gourmetrestauranter på Europa 2 er et helt kapitel for sig, og alle middage er inkluderet i jeres ophold. Hertil har alle restauranterne et stort udvalg af udsøgte vine, soft-drinks og cocktails, som I kan købe til priser langt under de danske.

Alle restauranterne har en helt enestående indretning med et moderne, skandinavisk udtryk, der matcher det kulinarisk høje niveau såvel som det høje serviceniveau. Alle retter tilberedes af de bedste og friskeste råvarer, og I kan glæde jer til forkælelse fra morgen til aften.

Kaviar- og champagneaftener

En gang om ugen er der desuden champagne-aften og kaviar-aften (forskellige dage). Champagnen serveres ad libitum ved loungeområdet ved poolen, og den ægte kaviar serveres i alle restauranterne på aftenen.

Middag i jeres suite?

Vil I hellere spise i jeres suite, er der 24 timers room-service, hvor I kan bestille jeres middag fra et separat menukort. 

Serenissima - italiensk restaurant om bord på Europa 2, Hapag-Lloyd CruisesKulinariske oplevelser

Restaurant Weltmeere serverer internationale a la carte-retter. I Sakura kan I nyde japanske retter og udsøgt sushi. Yacht Clubben byder på buffet med gourmetretter, mens Tarragon serverer franske specialiteter og Serenissima italienske. Har I lyst til asiatiske retter, anbefaler vi Elements.

Atrium på Europa 2, Hapag-Lloyd Cruises6 enestående barer og lounges

Europa 2 har ligeledes seks forskellige lounges og barer, der alle er indrettet med en helt unik atmosfære, stil og stemning.

Belvedere Lounge har et mindre bibliotek og serverer en god kop kaffe eller te med panoramaudsigt ud over havet. Collins har en imponerende gin-samling og serverer skønne drinks i atmosfærefulde omgivelser med bløde sofamøbler, dæmpet belysning og moderne kunst på væggene. I Club 2 er der live-musik, comedy og cabaret, mens Piano Bar byder på førsteklasses drinks i stilfulde omgivelser akkompagneret af klassisk live-musik.

Om dagen kan I nyde en sen brunch og lette snacks i Sansibar, der om aftenen forvandles til en fest med de hotteste toner. Og så er der naturligvis en bar ved poolen, hvor I kan få stillet den lille såvel som den store sult eller tørst dagen igennem.

Fik vi nævnt, at Europa 2 har verdens største ginsamling om bord på noget krydstogtskib?

Veranda Suite om bord på Europa 2, Hapag-Lloyd CruisesStilfulde suiter i et skandinavisk design

På Europa 2 kan I glæde jer til at bo i en stilfuld suite med et moderne, skandinavisk design i lyse farver med komfortable møbler og rummelighed. I får også egen balkon, så I kan nyde udsigten og den friske havluft under hele jeres krydstogt. 

Suiterne varierer i størrelsen fra 35 til 114 m2 og har alle de faciliteter, der gør, at I kan føle jer hjemme. Minibaren fyldes op dagligt og her er alt fra Nespresso-maskine til internet, aircondition og TV.

Family Apartment om bord på Europa 2, Hapag-Lloyd CruisesRejser I med børn?

Ud af skibets 516 suiter er seks af dem familievenlige med to rum, så børnene kan få deres helt eget værelse. En oplagt mulighed for jer, der ønsker at tage børnene med på en uforglemmelige krydstogtoplevelse.

Kontakt jeres rejserådgiver og få et skræddersyet tilbud på et krydstogt med Europa 2!

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.