• Zuiderdam fra Holland America Line
 • Fra restauranten Canaletto, Holland America Line
 • Hydro Pool om bord på et Holland America Line krydstogtskib
 • Spa suite, Holland America Line
 • Soldæk på et Holland America Line skib

Holland America Line

4-stjernet rederi med mere end 140 års historie!

Tidløs elegance, enestående service, nyskabende sejlruter – og kulinariske retter. Hos Holland America Line får I spændende og anderledes krydstogter, der ikke lægger sig i kølvandet på alle de andre rederier.

Soldæk på et Holland America Line skibPerfekt krydstogt med mellemstore skibe

Holland America Line består af 15 mellemstore krydstogtskibe, som er lige præcis tilpas store til, at I kan nyde godt af et bredt udvalg af spisesteder, barer osv. – alt det, der er med til at krydre krydstogtrejsen. 

Men samtidig er skibene så små, at I som gæster ikke føler, at I forsvinder i mængden – at lige netop I er i centrum.

M/S Zuiderdam fra Holland America Line i Glacier Bay, AlaskaKvalitet koster som bekendt, og derfor er et krydstogt med Holland America Line heller ikke blandt de billigste, vi kan tilbyde. Men både gæster, krydstogtfagfolk og anmeldere er enige i, at det er det hele værd. 

Holland America Line henvender sig primært mod det voksne publikum, men har også flere børnefaciliteter.

Tamarind Bar om bord på M/S Eurodam, Holland America Linebliv forkælet om bord

For de ansatte om bord på Holland America Lines skibe handler det kun om én ting: I skal som gæster have jeres livs bedste krydstogtoplevelse. Både første gang I sejler med Holland America Line. Og når I kommer tilbage.

Bliv forkælet med afternoon tea hver dag under krydstogtet med Holland America LineMed én ansat til næsten hver anden gæst sikrer det, at I fuldt ud kan nyde jeres krydstogt. Serviceniveauet er professionelt – og samtidig meget personligt. Bartenderne husker jeres yndlingsdrinks. Kahytsstewarden gør det lille ekstra der skal til, for at I skal føle jer hjemme i kahytten. Og sommelieren anbefaler de bedste vine til maden.

Nyd de lækreste retter i Pinnacle Restaurant om bord på Holland America Line

Kulinariske oplevelser om bord på Holland America Line

Netop maden er i sig selv grund nok til at vælge Holland America Line. De smagfulde og kreative anretninger er lavet af kvalitetsråvarer, og mange af retterne er udviklet af internationale kokke, der er tilknyttet som gastronomiske rådgivere.

Specialrestauranten Pinnacle Grill om bord på M/S Zuiderdam fra Holland America LineHelpension er altid inkluderet i prisen, og I har adgang til a la carte- og buffetrestaurant. Desuden findes lækre specialrestauranter, som kan benyttes mod et tillæg.

Velbekomme!

Balkonkahyt om bord på M/S Prinsendam fra Holland America LineElegante kahytter

De elegante kahytter bliver klargjort både morgen og aften, hvor der også bliver sørget for isterninger. Som en ekstra service tilbydes der gratis skopudsning om bord.

Alle kahytter har som minimum fladskærms-tv og dvd-afspiller. De bekvemme senge med kvalitetsmadrasser er redt op med lækkert bomuldslinned, og på badeværelset er der velduftende badeprodukter fra det udsøgte, engelske spamærke Elemis Aromapure.

Spa suite, Holland American Cruise Line

Vælger I en suite, kan I nyde livet på jeres egen rummelige balkon og forsyne jer frit fra minibaren. Suiten bliver pyntet med friske blomster, og I har tilknyttet en concierge, der ikke er længere væk end et enkelt tryk på telefonen.

Som et ekstra plus kan I frit vælge mellem flere typer af hovedpuder, så I sover mindst lige så godt som derhjemme. Måske endda endnu bedre …?

Bliv underholdt i Bilboard Onboard på Holland America Lines krydstogtskibeUdsøgt underholdning og aktiviteter om bord

Underholdningen og aktiviteterne om bord på Holland America Lines krydstogtskibe matcher til fulde det 4-stjernede niveau.

Afslapning i spaen, Holland America LineGlæd jer til storslåede teatershows, spændende lokale kulturindslag, et showkøkken, hvor I også selv kan komme til gryderne og få udvidet jeres køkkentalenter, samt et fitnesscenter med bl.a. yoga- og pilatestimer. Og meget, meget mere. Trænger I til ro og fordybelse, kan I fx nyde en stille stund i spaen.

Relaterede krydstogter

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.