XL Cruise Hollandamericaline Noordam Landscape

Holland America Line

Tidløs elegance og enestående service

4-stjernet rederi med mere end 140 års historie! Hos Holland America Line får I spændende og anderledes krydstogter, der ikke lægger sig i kølvandet på alle de andre rederier.

Holland America Lines skibsklasser

Holland America Line er indbegrebet af et skønt 4-stjernet luksuskrydstogt. Rederiet lægger stor vægt på at tilbyde en ensartet oplevelse fra skib til skib og laver ikke revolutionerende ændringer med hver ny klasse af skibe, de introducerer. Den store forskel mellem rederiets skibsklasser er størrelsen på skibene i hver klasse. Antallet af restauranter skaleres herefter. Vista-klassen repræsenterer de mindre, mere intime skibe, men hvis I ønsker endnu flere specialrestauranter eller det størst mulige underholdningsprogram, så vil I sandsynligvis foretrække skibene på Signature- og den nye Pinnacle-klasse.

I kan læse mere om de to skibsklasser nedenfor.

Charmerende krydstogt på

mellemstore skibe

Holland America Line består af 15 mellemstore krydstogtskibe, som er tilpas store til, at I kan nyde godt af et bredt udvalg af spisesteder, barer og underholdning – alt det, der er med til at krydre krydstogtrejsen. Men samtidig er skibene så små, at I som gæster ikke føler, at I forsvinder i mængden – at lige netop I er i centrum. Holland America Line henvender sig primært mod det voksne publikum, men har også flere børnefaciliteter.

Kvalitet koster som bekendt, og derfor er et krydstogt med Holland America Line heller ikke blandt de billigste, vi kan tilbyde. Men både gæster, krydstogtfagfolk og anmeldere er enige i, at det er det hele værd. 

Xl Holland America Koningsdam The Retreat
Xl Holland American Line Afternoon Tea
Xl Holland America Lido Pool

Bliv forkælet ombord

For de ansatte ombord på Holland America Lines skibe handler det kun om én ting, at I som gæster skal have jeres livs bedste krydstogtoplevelse. Både første gang I sejler med Holland America Line - og når I kommer tilbage.

Med én ansat til næsten hver anden gæst sikrer det, at I fuldt ud kan nyde jeres krydstogt. Serviceniveauet er professionelt og samtidig meget personligt. Bartenderne husker jeres yndlingsdrinks. Kahytstewarden gør det lille ekstra der skal til, for at I skal føle jer hjemme i kahytten. Og sommelieren anbefaler de bedste vine til maden.

Xl Holland America Cocktailbar
Xl Holland America Koningsdam Rudis Sel De Mer Special Restaurant
Xl Holland America Koningsdam Panorama Bar

Kulinariske oplevelser ombord

Netop maden er i sig selv grund nok til at vælge Holland America Line. De smagfulde og kreative anretninger er lavet af kvalitetsråvarer, og mange af retterne er udviklet af internationale kokke, der er tilknyttet som gastronomiske rådgivere.

Helpension er altid inkluderet i prisen, og I har adgang til a la carte- og buffetrestaurant. Desuden findes lækre specialrestauranter, som kan benyttes mod et tillæg.

Velbekomme!

Xl Holland America Pinnacle Restaurant Caviar Food

Underholdning og aktiviteter ombord

Underholdningen og aktiviteterne om bord på Holland America Lines krydstogtskibe matcher til fulde det 4-stjernede niveau.

Glæd jer til storslåede teatershows, masser af livemusik, spændende lokale kulturindslag, et showkøkken, hvor I også selv kan komme til gryderne og få udvidet jeres køkkentalenter, samt et fitnesscenter med bl.a. yoga- og pilatestimer. Og meget, meget mere. Trænger I til ro og fordybelse, kan I f.eks. nyde en stille stund i spaen.

Elegante kahytter

De elegante kahytter bliver klargjort både morgen og aften, hvor der også bliver sørget for isterninger. Som en ekstra service tilbydes der gratis skopudsning ombord.

Alle kahytter har som minimum fladskærms-TV og DVD-afspiller. De bekvemme senge med kvalitetsmadrasser er redt op med lækkert bomuldslinned, og på badeværelset er der velduftende badeprodukter fra det udsøgte, engelske spamærke Elemis Aromapure.

Vælger I en suite, kan I nyde livet på jeres egen rummelige balkon og forsyne jer frit fra minibaren. Suiten bliver pyntet med friske blomster, og I har tilknyttet en concierge, der ikke er længere væk end et enkelt tryk på telefonen.

Som et ekstra plus kan I frit vælge mellem flere typer af hovedpuder, så I sover mindst lige så godt som derhjemme. Måske endda endnu bedre …?

Xl Holland America Spa Suite Stateroom
Håndplukket til jer

Udvalgte krydstogter
med Holland America Line

XL New England Usa Canoe River Sunset
Krydstogt, Canada, Nordamerika

Glæd jer til

Storbyerne Boston, Toronto og Montréal

Krydstogt i smuk natur mellem Canada og USA

Idylliske Québec, Halifax og Nova Scotia

Imponerende Niagara Falls og smagsoplevelser i Montréal

4-stjernet krydstogtskib med alle måltider inkluderet

Alle rederiets krydstogtrejser

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres krydstogt

Tal med Nyhavn Rejsers krydstogteksperter om jeres ønsker til et krydstogt. Om den komfort, stemning og de oplevelser i land, I drømmer om. Hør om jeres muligheder på det tidspunkt, I gerne vil af sted - der er meget mere end de krydstogtrejser, I kan se her.

Vores rejserådgivere kender rederier, ruter og udflugter. De kender de enkelte skibe til mindste detalje. Og de kender aktuelle tilbud!

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.