Xl Japan Tokyo Sumo Tournament Competition

Krydstogt med Princess Cruises fra Australien til Japan

Krydstogt med Princess Cruises fra Australien til Japan

29 dage

Kontakt Margit

Tlf. 33 320 320

Balkonkahyt og all-inclusive fra Australien til Japan, inkl. fly, 29 dage

Glæd jer til

 • Krydstogt med Royal Princess fra Princess Cruises
 • Tre nætter i Sydney og Tokyo
 • Storbyer og storslået natur i Australien
 • Det japanske ørige, Fuji-bjerget og Kobe
 • Alle måltider og underholdning om bord

På dette krydstogt sejler i med:

Rederi: Princess Cruises
Skib og skibsklasse: Royal Princess, Royal-Klassen

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Sydney, Australien 3 nætter på Sydney, Australien 3 Højdepunkter I skal bo tre nætter på Vibe Hotel Sydney, et dejligt uformelt og moderne 4-stjernet hotel nær Surrey Hills i midten af Sydney. Herfra kan I let udforske Sydney Opera House, Darling Harbour, smukke Hyde Park, shopping og restauranter. I skal bo tre nætter på Vibe Hotel Sydney, et dejligt uformelt og moderne 4-stjernet hotel nær Surrey Hills i midten af Sydney. Herfra kan I let udforske Sydney Opera House, Darling Harbour, smukke Hyde Park, shopping og restauranter.
Krydstogt 21 nætter på Krydstogt 21 Højdepunkter I stiger om bord på Royal Princess fra Princess Cruises's Royal-klasse, som er den nyeste og største klasse hos rederiet. I kan se frem til komfortable kahytter, et imponerende atrium og et bredt udvalg af underholdning og restauranter. I stiger om bord på Royal Princess fra Princess Cruises's Royal-klasse, som er den nyeste og største klasse hos rederiet. I kan se frem til komfortable kahytter, et imponerende atrium og et bredt udvalg af underholdning og restauranter.
Tokyo, Japan 3 nætter på Tokyo, Japan 3 Højdepunkter I bor på The Gate Hotel Tokyo by Hulic lige midt i Tokyos ikoniske butikskvarter, Ginza, med tre metrostationer lige uden for døren. Oplev kontrasterne i Tokyo, fra de imponerende templer og haver til moderne Shibuya. I bor på The Gate Hotel Tokyo by Hulic lige midt i Tokyos ikoniske butikskvarter, Ginza, med tre metrostationer lige uden for døren. Oplev kontrasterne i Tokyo, fra de imponerende templer og haver til moderne Shibuya.
Xl Japan Tokyo Imperial Palace Skyline Trees Lake
Xl Japan Kyoto Gion District Geisha And Maikos
Xl Australia NSW Sydney The Rocks Promenade Garden Foto Hamilton Lund
Det kan I se frem til

Storbyer, historie og kultur

Krydstogt med Royal Princess

I sejler med et af Princess Cruises's nyeste og mest moderne skibe, Royal Princess. Skibene adskiller sig fra de øvrige skibe hos Princess Cruises ved at byde på et imponerende atrium, som strækker sig over tre dæk. Her skaber de store svungne trapper, glaselevatorerne og de smukke glaskupler tilsammen med butikker, cafémiljø, barer og restauranter en særlig stemning.

På eventyr i Australien

Krydstogtet starter eller slutter i Sydney, en af verdens smukkeste storbyer omgivet af vand og med et klima, der er behageligt året rundt. At her samtidigt er et væld af spændende steder og en ualmindelig god og afslappet stemning, gør ikke oplevelsen mindre. Oplev Sydney Opera House samt  museer, historie og gastronomi. 

I besøger også Brisbane, hvor kultur og natur går op i en højere enhed. Slap af ved de smukke strande eller besøg South Bank, Brisbanes kulturelle center.

Inden I forlader Australien, lægger I til i Darwin. Her kan I opleve aboriginalkultur og en afslappet stemning. Rundt omkring Darwin finder I derudover flere nationalparker, som bestemt er et besøg værd.

Hong Kong og Taiwan

I Hong Kong bliver I mødt af kontraster. Store, futuristiske skyskrabere og moderne shoppingcentre blandet med traditionelle tehuse. Travle dimsum kantiner og nogle af verdens mest eksklusive restauranter. Gå ikke glip af en tur til Victoria Peak, hvorfra I kan se det hele på afstand.

I sejler videre til Keelung i Taiwan. Besøg natmarkedet og smag på kulinariske delikatesser som stinky tofu og nuddelsuppe med braiseret okse, eller slå et smut forbi Ershawan Fort.

På rundtur i Japan

Kobe ligger på øen Honshu, og er en af Japans største havnebyer. Kobe har lagt navn til verdens dyreste kød, men er også kendt for de berømte varme kilder, Arima Onsen. Oplev Chinatown, Ikuta templet og den smukke Nunobiki Herb Garden.

Shimizu er indgangsporten til Fuji-bjerget. "Fujiyama" ligger i Hakone National Park, med søer, kirsebærtræer, utallige varme kilder, templer, græssletter, skulptur park og meget mere. I kommer nemt rundt i parken med bus, tog og svævebaner.

Tokyo

Tokyo byder på et enormt udvalg af museer, ældgamle templer, der oser af fred, ro og værdighed, især et besøg i Asakusa Kannon templet og Meiji Shrine kan anbefales. Centrum domineres af det store kejserpalads, og ikke langt herfra ligger Ginza bydelen med eksklusive butikker, stormagasiner, gallerier og små caféer og restauranter.

Vest for Kejserpaladset finder I bydelen Shibuya/Harajuku, med niche butikker, gågader, caféliv og piger, der er farverigt udklædt efter japanske mangategneserie figurer.

Forlæng rejsen

Krydstogtet med Royal Princess starter i Sydney og slutter i Tokyo, eller omvendt. I har tre overnatninger i hver by inden og efter rejsen, men ønsker I at forlænge eller opleve andre destinationer i Australien eller Japan, kan det sagtens lade sig gøre. Ring til vores rejseeksperter og hør nærmere.

Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Et krydstogt er ikke bare et krydstogt. Det er en rejse. Et eventyr. Derfor har vi nøje udvalgt hoteller, der fuldender eventyret, uanset om I overnatter på land før, efter eller undervejs på jeres krydstogtsrejse.

Forslag på hvordan rejsen kan bygges op

Kontakt vores krydstogt-eksperter for datoer og priser.
For at kunne give jer den bedste vejledning og et retvisende tilbud, har vi brug for at tale med jer om jeres ønsker til rejsen.

Inkluderet

 • Fly København- Sydney /Fly Tokyo– København
 • 23 kg bagage per person t/r
 • Lufthavnsskatter
 • 3 nætter på Vibe Hotel Sydney 4* i Sydney
 • 21 nætters krydstogt i balkonkahyt med Royal Princess
 • Alle måltider om bord
 • Ubegrænset iste, vand, kaffe og te (ved selvbetjeningsstationerne i buffetrestauranten)
 • Underholdning og aktiviteter om bord
 • 24-timers roomservice
 • 3 nætter på The Gate Hotel Tokyo by Hulic

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Spabehandlinger om bord
 • Måltider, udflugter, aktiviteter mm., der ikke er nævnt under inkluderet
 • Gebyr for ESTA registrering for gennemrejse i USA

Bemærk

 • Vi tager forbehold for udsolgte afgange og kahytter.
 • Ofte er det muligt at flyve fra provinsen til samme pris eller mod et mindre tillæg.
 • Hvor ligger kahytten?
  Nogle udvendige kahytter og balkonkahytter kan være med begrænset udsigt.
 • Rejser du alene på krydstogt?
  Prisen for at bo alene i en kahyt er normalt 50 – 80 % højere end de priser, du kan se på vores rejseforslag. Nogle skibe har dog deciderede singlekahytter.
 • Mere information om krydstogter
  Find mere information, som er vigtig for jer at vide, når I har bestilt et krydstogt hos Nyhavn Rejser her.
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres krydstogt

Tal med Nyhavn Rejsers krydstogteksperter om jeres ønsker til et krydstogt. Om den komfort, stemning og de oplevelser i land, I drømmer om. Hør om jeres muligheder på det tidspunkt, I gerne vil af sted - der er meget mere end de krydstogtrejser, I kan se her.

Vores rejserådgivere kender rederier, ruter og udflugter. De kender de enkelte skibe til mindste detalje. Og de kender aktuelle tilbud!

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer. Læs mere her.