Gentoo Penguins, Antarctic Peninsula, Antarctica

Luksuskrydstogt med Celebrity i Sydamerika og Antarktis

Luksuskrydstogt med Celebrity i Sydamerika og Antarktis

Kontakt Mathias

Tlf. 33 320 320

Krydstogt i Sydamerika og Antarktis med Celebrity,
17-19 dage

Fantastiske krydstogtrejser i Sydamerika og Antarktis. Fra oplevelser i det livlige Buenos Aires og barske Kap Horn til isbjerge, hvaler og pingviner i Antarktis, Falklandsøerne og nationalparker på Valdés-halvøen i Patagonien.

Glæd jer til

  • Tre nætter i Buenos Aires og spændende udflugter
  • Nyd livet om bord på nogle af Celebritys bedste skibe
  • Dyrelivet i Argentinas nationalparker
  • Rundt om Kap Horn og besøg på Falklandsøerne
  • Gerlache-strædet og Paradise Bay: isbjerge, sæler, pingviner og hvaler
XL Chile Patagonia Flowers And Lake During Cruce De Lagos Trip
Xl Antarctica Baby Seal Close To Mom
XL Argentina Buenos Aires National Congress Building

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Buenos Aires, Argentina 3 nætter på Buenos Aires, Argentina 3 Højdepunkter I tjekker ind på Patos de San Telmo blot 500 m fra metro, Plaza Mayo og Museum of Modern Art. I millionbyen er der brede boulevarder, grønne parker og et moderniseret havneområde, Puerto Madero, hvor gamle lagerhuse er blevet til hippe barer og natklubber. I tjekker ind på Patos de San Telmo blot 500 m fra metro, Plaza Mayo og Museum of Modern Art. I millionbyen er der brede boulevarder, grønne parker og et moderniseret havneområde, Puerto Madero, hvor gamle lagerhuse er blevet til hippe barer og natklubber.
Krydstogt 14 nætter på Krydstogt 14 Højdepunkter I stiger om bord på Celebrity Eclipse eller Infinity og sætter kursen syd langs den sydamerikanske kyst mod Patagonien og Antarktis. Skibene hører til den elegante Solstice-klasse hos Celebrity Cruises, og om bord kan I nyde lækre faciliteter og topservice. I stiger om bord på Celebrity Eclipse eller Infinity og sætter kursen syd langs den sydamerikanske kyst mod Patagonien og Antarktis. Skibene hører til den elegante Solstice-klasse hos Celebrity Cruises, og om bord kan I nyde lækre faciliteter og topservice.
Argentina, Chile og Antarktis

Store oplevelser venter

Tango, storbypuls og røde bøffer

Buenos Aires er mødet med tango, arkitektur og kunst, fodbold og store bøffer. Byen lokker med sin charmerende blanding af sydeuropæisk elegance og sydamerikansk temperament. Buenos Aires er med sine godt 13 mio. indbyggere blandt Sydamerikas største byer. Her er brede boulevarder, grønne parker og et moderniseret havneområde, Puerto Madero, hvor gamle lagerhuse er blevet til hippe barer og natklubber.

Vi har inkluderet tre spændende udflugter. I besøger en autentisk tangosalon (milonga), hvor I kan danse tango med de lokale. I skal på en privat byrundtur i Buenos Aires og på udflugt til kolonibyen Colonia.

Dejlige dage til søs

I kan glæde jer til en række dage til søs om bord på Celebrity Eclipse eller Infinity fra Celebrity Cruises. Det er et krydstogt skib med en overflod af aktiviteter, faciliteter og mange restauranter. I finder hurtigt ud af, at det faktisk er en stor fordel, at sejladsen mod Antarktis tager lidt tid.

Krydstogt med kurs mod Antarktis

Turen går mod argentinske Ushuaia og runder Kap Horn. Dernæst går turen gennem Drakestrædet ned mod Antarktis, hvor I fra skibet kan følge de kæmpestore havfugle. Er I heldige, ser I også hvaler.

I sejler mellem Den Antarktiske Halvø og South Shetland Islands gennem Schollart Kanalen, før I når frem til Gerlache-strædet og de enorme isbjerge. I Paradise Bay åbenbares den ene spektakulære udsigt efter den anden. Kig efter sæler, hvaler, pingviner og store havfugle. I sejler dernæst rundt ved den ugæstfrie, men smukke Elephant Island. 

Kursen er sat mod Falklandsøerne, hvor skibet lægger til i Port Stanley. Udforsk selv området, eller deltag i skibets arrangerede udflugter. Dyrelivet er særdeles omfangsrigt og byder på alt lige fra delfiner og spækhuggere til pelssæler og den sjældne kongepingvin. I forlader Falklandsøerne og sejler mod Argentina og Uruguay.

Håndplukket til jer

Det skal I opleve

Udvid jeres horisont med oplevelser, som er lidt ud over det sædvanlige. Vores rejseeksperter har gjort sig umage for at udvælge præcis de oplevelser og udflugter, som på bedste vis indkapsler destinationen og vækker eventyret til live.

Håndplukket til jer

Her skal I bo

Håndplukket med hjertet. Det er den følelse, I mærker, når I rejser med Nyhavn Rejser. Vores rejseeksperter har nøje udvalgt alle jeres hoteller ud fra beliggenhed, stil, stemning og den særlige faktor, der er med til at fuldende eventyret.

Vejledende priser

Priser og datoer

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. Ring vedrørende priser over jul og nytår.

Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

Ikke inkluderet

  • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
  • Måltider, transport og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet

Bemærk

  • Hvor ligger kahytten?
    Nogle udvendige kahytter og balkonkahytter kan være med begrænset udsigt. Spørg altid rejserådgiveren om, hvor på skibet kahytten ligger.
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres krydstogt

Tal med Nyhavn Rejsers krydstogteksperter om jeres ønsker til et krydstogt. Om den komfort, stemning og de oplevelser i land, I drømmer om. Hør om jeres muligheder på det tidspunkt, I gerne vil af sted - der er meget mere end de krydstogtrejser, I kan se her.

Vores rejserådgivere kender rederier, ruter og udflugter. De kender de enkelte skibe til mindste detalje. Og de kender aktuelle tilbud!

Ring til os

Vores rejserådgiver ringer jer op efter aftale

33 320 320

Skriv til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, kig forbi Folke Bernadottes Allé 7 i København eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.