• Besøg en milonga (tangosalon) i Buenos Aires, Argentina
 • Tangosalon i Argentina
 • Prøv selv at få en danselektion i tango, Buenos Aires

Autentisk tango i Buenos Aires

En aften med de lokale på milonga, en ægte tangosalon

Dans tango med de lokale i en milonga (tangosalon) i Buenos Aires, Argentina
Læs mere

Argentina danser, og I kan være med. En tangosalon, eller milonga, er et af Buenos Aires’ bedste tilbud til nysgerrige gæster, der gerne vil opleve den intime atmosfære helt tæt på. En milonga er nemlig selve tangoens sjæl.

Autentisk tangosalon (milonga) i Buenos Aires, ArgentinaTango alle vegne

I Buenos Aires er tangoen en livsstil og en måde at udtrykke den argentinske sjæl på. Dansen foregår mest om aftenen, når tangosalonerne åbner op for dansegulvet. Mange steder er det efterhånden for turisternes skyld, men en rigtig milonga er et lokalt univers, som ikke er nemt at finde på egen hånd.

Dans tango med de lokale i en milonga (tangosalon) i Buenos Aires, Argentina

Tilbage til tangoens gyldne æra

Tango danses mange steder i Buenos Aires i dag, og der eksisterer tilsvarende mange varianter af dansen. Milongaen er mødestedet, festen, det sociale samlingspunkt for folk, der lever livsstilen til fulde.

Tæt på følelserne

Oprindeligt opstod tangoen i midten af 1800-tallet blandt europæiske immigranter i arbejderkvarterer i Buenos Aires, men sin største popularitet opnåede dansen i årene omkring 2. Verdenskrig, og lige siden har dansen hængt ved som en måde, hvorpå menigmand frit kunne udtrykke sine følelser. Det er derfor både en følelsesladet oplevelse og en rejse i tiden, når jeres guide tager jer med i en ægte argentinsk tangosalon. 

Tangosalon i Argentina

En aftenudflugt

Tango i Buenos Aires er en natteaktivitet. De passionerede møder op efter klokken 22 og danser til ud på natten. Jeres guide henter jer mellem 22 og 22.30 og bringer jer i en lille gruppe med til en af de lokale klubber, hvor tangoens fulde ritual udfolder sig. Her sidder dansere med et glas vin eller champagne ved borde omkring det store dansegulv, og orkesteret spiller med samme passion, som danserne bevæger skoene i takt.

Besøg en milonga (tangosalon) i Buenos Aires, ArgentinaSlå jer løs

I får historien fortalt og bliver introduceret til tangoens væsen. Kig grundigt, og nyd synet med et glas argentinsk rødvin, for snart skal I selv prøve kræfter med dansegulvet – hvis I har mod på det. Efter nogle timer går turen tilbage til hotellet, hvis ikke I er blevet bidt af tangoen og vil udfordre nattens dansegulv selv.

Lasse Westh

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Oplevelsen indgår i disse rejseforslag

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.