Xl Cruise Ponant Maldives

Ponant Yacht Cruises & Expeditions

Fransk elegance, gastronomi og eventyrlige ekspeditioner

Intime skibe, der føles som private yachts. Elegante kahytter, sofistikeret luksus, gourmet og et originalt udvalg af cruises og ekspeditioner til de fjerneste afkroge af verden – i selskab med erfarne specialister og eventyrer.

Kærlighed til havet - med et fransk touch

Fra yachten Le Ponants blafrende hvide sejl langs Middelhavets milde kyster til det banebrydende ekspeditionsskib Le Commandant-Charcot, der er bygget til at bryde gennem ishavene i Nordpolen og Antarktis, befinder det franske rederi Ponant Yacht Cruises & Expeditions sig ganske enkelt i en klasse for sig.  

Dristig, sofistikeret, afslappet og drevet af en ægte passion for livet på verdenshavene og en stor nysgerrighed for verden, der ikke mindst kommer til udtryk i kulturelt indhold og naturformidling af høj kvalitet med bl.a. foredrag, kyndige specialister om bord og et fokus på autentiske og lærerige udflugter.    

Glæd jer til kompromisløs forkælelse, gourmet, wellness og eventyrlige rejser med passion og afsæt i de bedste franske traditioner – uanset, om kursen er sat mod Caribiens fortryllende bugter, Japans pulserende havnebyer, Grønlands fjorde eller Polynesiens fjerneste øer. 

Xl Cruise Ponant Beach Drone
Xl Cruise Ponant Jacuzzi
Xl Cruise Ponant LE BOUGAINVILLE Suite

Små skibe med elegante kahytter, personlig service og gourmet 

Ponant Yacht Cruises & Expeditions er det eneste krydstogtsrederi i verden, der sejler under fransk flag, og man er aldrig i tvivl – fra de franske besætninger og franske chefkokke til den diskrete service og ubesværede sans for smagfuld forkælelse, der ikke mindst viser sig i de elegante kahytter med privat balkon. 

Alle Ponants skibe er små og intime - fra sejlyachten Le Ponant med plads til 64 passagerer til rederiets såkaldte søsterskibe Le Soleal, Le Boreal, Le Lyrial og L´Austral, der alle kun medtager op til 264 passagerer. Det betyder bl.a. at skibene kan lægge til mange flere steder – og så giver det ro og rum til, at I virkelig kan nyde rejsen på jeres egne præmisser og få mest ud af de skønne faciliteter og oplevelser undervejs. 

Xl Cruise Ponant Ship Snow Mountains
Xl Cruise Ponant Flag
Xl Cruise Ponant Lebougainville Suite
Livet om bord

En klasse for sig

Alle måltider og drikkevarer er inkluderet

På krydstogter med Ponant Yacht Cruises & Expeditions er alle måltider og drikkevarer inkluderet om bord, herunder øl, vin og spiritus.  

Arrangementer, foredrag og wi-fi om bord

Der er naturligvis Wi-Fi om bord på alle Ponants skibe, ligesom I kan glæde jer til  spændende programmer med underholdning, foredrag og arrangementer, som er skræddersyet jeres rute og destinationer.  

Spa, wellness og vandsport

Med Ponant er velvære altid i centrum.  I finder spa, fitnesscenter og sauna på alle rederiets skibe, mens nogle også har hammam og vandsportscenter med adgang til alverdens udstyr – det hele er inkluderet i jeres rejse, men hør med jeres rejserådgiver, om de konkrete muligheder og aktiviteter på jeres krydstogtskib, herunder f.eks. wellness- og fitnessprogrammer med personlig træner under rejsen.   

Xl Cruise Ponant Lounge
Xl Cruise Ponant Restaurant Food
Xl Cruise Pontant Champagne

Udflugter og ekspeditioner med erfarne specialister 

Uanset om det er kulturrejser langs Middelhavets historiske kyster, øhop i Polynesien eller polarekspeditioner i Sydhavet, er opdagelse og nysgerrighed et vigtigt omdrejningspunkt for krydstogter med Ponant.  

Det betyder bl.a. originale foredrag og udflugter med indhold – i selskab med kyndige guides og specialister om bord, som f.eks. historikere, geologer og biologer, der afholder foredrag og f.eks. tager jer med på guidede ture i byer og naturen – eller på ekspeditioner i gummibåd op ad f.eks. Sydamerikas store floder. 

Glæd jer også til mange andre prominente foredragsholdere og medværter (forfattere, politikere, journalister, filmmagere etc.), der kan gøre jer klogere og give nyt perspektiv på de lande, områder og steder, I besøger undervejs. Hør mere med jeres rejserådgiver.

Unikke krydstogter i samarbejde med National Geographic 

Ponant har også indgået et enestående samarbejde med den anerkendte amerikanske organisation National Geographic Society, der bl.a. står bag det verdenskendte magasin og medie National Geographic. Der er tale om helt unikke rejser med Ponants ekspeditionsskibe til fjerne afkroge i bl.a. Alaska og Antarktis – i selskab med nogle af verdens førende naturforskere og -formidlere.  

Xl Cruise Ponant Expedition Boats
Krydstogter og ekspeditionsskibe

To skibsklasser

Boreal

I Boreal-klassen finder I de fire smukke søsterskibe Le Soleal, Le Boreal, Le Lyrial og L´Austral, som benyttes til rederiets mere kulturbetonede luksuskrydstogter. Her er nøgleordene elegance, luksus, privatliv, velvære og masser af stemning. De fire skibe har mellem 122 og 132 kahytter.   

Explorer

Explorer er Ponants skibsklasse af seks topmoderne ekspeditionsskibe med 88 kahytter og fire suiter; Le Lapérouse, Le Champlain, Le Bougainville, Le Dumont-d'Urville, Le Bellot og Le Surville. Skibene er bygget til at kunne sejle videre der, hvor andre krydstogtskibe må vende om – men det betyder på ingen måde, at der er sparet på hverken luksus, stil eller de små detaljer, der gør forskellen.  

Xl Cruise Ponant Ship Back

Ekstraordinære skibe 

Foruden de to skibsklasser, har Ponant tre meget forskellige skibe, der på hver deres måde repræsenterer alt det, som gør Ponant til et anderledes og enestående rederi.  
 

Le Ponant

Sejlyachten Le Ponant er bygget i 1991 og er dermed det ældste og mindste af rederiets skibe. Det er også det mest ikoniske; Et tre-mastet, 88 meter langt sejlskib med plads til 64 passagerer og 32 besætningsmedlemmer.  

Le Ponant føles mere som en privat yacht, end et krydstogtskib. Og det er det nærmest også. Det er kort fortalt et suverænt skib, der er som skabt for jer, som virkelig elsker havet og følelsen af vind i sejlene.   

Paul Gauguin

Det smukke krydstogtskib M/S Paul Gauguin er ikke bare luksuriøst. Det er også et legendarisk skib, der er skabt til at udforske og nyde Fransk Polynesien – og ingen gør det bedre.   
 

Le Commandant-Charcot

Sidst, men ikke mindst, har Ponant søsat Le Commandant-Charcot, som i mere end én forstand er et banebrydende skib. Et 150 meter langt, isbrydende, hybrid-drevet krydstogtskib, som kan sejle året rundt i istykkelser på 3,5 meter. 

Skibet har kostet et godt stykke over 2 mia. kr. at bygge, har plads til 270 passagerer og regnes for en pionér inden for miljøvenlige krydstogter i polarområderne. Hør mere med jeres rejserådgiver.  

Xl Cruise Ponant LE BOUGAINVILLE Bedroom (1)

Alle rederiets krydstogtrejser

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres krydstogt

Tal med Nyhavn Rejsers krydstogteksperter om jeres ønsker til et krydstogt. Om den komfort, stemning og de oplevelser i land, I drømmer om. Hør om jeres muligheder på det tidspunkt, I gerne vil af sted - der er meget mere end de krydstogtrejser, I kan se her.

Vores rejserådgivere kender rederier, ruter og udflugter. De kender de enkelte skibe til mindste detalje. Og de kender aktuelle tilbud!

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.