• Middag på dækket af seaDream Yacht Club
 • Slap af ved den udendørs pool og nyd udsigten mens I sejler, SeaDream Yacht Club
 • SeaDream Yacht Club til søs
 • Slap af på soldækket af SeaDream Yacht Club

SeaDream Yacht Club

Luksus på små eksklusive skibe - krydstogt på 1. klasse

SeaDream Yacht Club er egentlig slet ikke krydstogtskibe, men yachts. Det er uformel luksus, når det er bedst, og all inclusive får en ny betydning, når kaviar og champagne serveres på stranden i Caribien.

Kom helt tæt på oplevelserne med SeaDream Yacht ClubStørre oplevelser fra mindre yachts

Rederiet SeaDream Yacht Clubs to krydstogtskibe hører egentlig mere under kategorien luksuriøse yachts. SeaDream I og SeaDream II har kun plads til 112 passagerer, som opvartes af et næsten lige så stort antal ansatte.

Skibene bringer jer helt tæt på de store oplevelser, når de besøger selv de mindste og mest idylliske havne, bugter og strande. Ofte steder, hvor de store må sejle forbi eller ligge ud på havet. 

Solnedgang fra pooldækket, SeaDream Yacht Club

"It's yachting, not cruising"

SeaDreams Yacht Clubs slogan: "It's yachting, not cruising" definerer netop rederiets mission - at give gæsterne en følelse af at være på en privat yacht.

Klasse, stil og luksus

Omgivelserne er stilfulde og eksklusive men påklædningen er elegant casual, så lad endelig smokingen blive hjemme. Atmosfæren om bord er både hyggelig, uformel og totalt afslappende. Helt i SeaDreams ånd. Selv kaptajen holder "åbent hus", hvis I skulle have lyst til at besøge ham på broen og få en sludder om skibsfart og livet om bord.

Nyd sejladsen ved poolen på SeaDream Yacht Club

Det er vitterlig skibe for den kræsne rejsende, som forventer lidt mere, og hvor det superprofessionelle personale sætter en ære i at opfylde gæsternes største og mindste ønsker. Og drikkepenge skal I ikke tænke på, det er inkluderet om bord.

eksklusiv all inclusive

Samtlige drikkevarer og måltider om bord er inkluderet, og I kan forvente nogle af de største kulinariske oplevelser til søs fra det 5-stjernede gourmet køkken. I får udsøgte vine til maden og I baren kan I frit vælge blandt det store udvalg af premium drikkevarer.

Nyd gastronomiske retter i den udendørs restaurant på SeaDream Yacht Club

Spis i den  elegante restaurant eller på dækket under åben himmel, og glæd jer til Martini party i Middelhavet og kaviar og champagne i strandkanten i Caribien.

vandski, pianobar og yoga

Det unikke ved SeaDream Yacht Clubs skibe er, at man fra agterenden kan hoppe direkte i vandet. Bekvemt, når kaptajnen pludselig vælger at kaste anker nær en smuk sandstrand.

Stand-up paddle surf eller kajak - det er mange vandaktiviteter ombord på SeaDream Yacht Club

For de aktive medbringer skibene kajakker, jetski, snorkeludstyr, paddle boards, vandski og bananbåd. Når der er landgang kan I låne skibenes mountainbikes, tage med styrmanden på vandretur eller tage med kokken på indkøb.

Om bord findes bibliotek , et lille casino, udendørs biograf, pool og jacuzzi, sauna og dampbad, bar og pianobar, golf-simulator og fitnesscenter, og I kan deltage i daglige yoga- og Tai Chi timer. SeaDream Spa er den eneste Thai certificerede spa til søs.

Admiral Suite stateroom, SeaDream Yacht Clubstilfuld indkvartering

Elegante kahytter og suiter fra 18-41 m2 med fladskærm, iPod® docking station, DVD-afspiller, aircondition, værdiboks og mulighed for WiFi. Marmorbadeværelse med multi-jet bruser, lækre badekåber og Bvlgari® toiletartikler.

Alle kahytter og suiter har havudsigt, siddeafdeling med sofa og bord samt en minibar, der dagligt bliver fyldt op med øl, sodavand og vand.

Slap af på soldækket af SeaDream Yacht Club

 

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.