• I 2021 udvides SeaDream Yacht Club med SeaDream Innovation et nyt, luksuriøst skib (computer genereret)
 • Med SeaDream Yacht Club i Caribien
 • Kaviar og champagne på stranden i Caribien med SeaDream Yacht Club
 • Journey Suite på det luksuriøse SeaDream Innovation, som søsættes i 2021 (computer genereret)

SeaDream Yacht Club

Luksus på små eksklusive skibe - krydstogt på 1. klasse

SeaDream Yacht Club er egentlig slet ikke krydstogtskibe, men yachts. Det er uformel luksus, når det er bedst, og all inclusive får en ny betydning, når kaviar og champagne serveres på stranden i Caribien.

SeaDream Yacht Club i CaribienStørre oplevelser fra mindre yachts

Rederiet SeaDream Yacht Clubs to krydstogtskibe hører egentlig mere under kategorien luksuriøse yachts. SeaDream I og SeaDream II har kun plads til 112 passagerer, som opvartes af et næsten lige så stort antal ansatte.

Skibene bringer jer helt tæt på de store oplevelser, når de besøger selv de mindste og mest idylliske havne, bugter og strande. Ofte steder, hvor de store må sejle forbi eller ligge ud på havet. 

"It's yachting, not cruising"

SeaDreams Yacht Clubs slogan: "It's yachting, not cruising" definerer netop rederiets mission - at give gæsterne en følelse af at være på en privat yacht.

Luksuriøse SeaDream Innovation søsættes i 2021 (computer genereret)SeaDream Innovation - Ny Yacht i 2021

SeaDream Innovation søsættes i september 2021 og får plads til 220 passagerer og lige så mange ansatte. Det bliver et skib, der når helt nye højder, når der bliver tale om luksuriøse omgivelser og teknisk formåenhed. Hele 3 marinaer på yachten giver direkte adgang til gratis brug af forskellige vandsportsfaciliteter. Der er sågar plads til en helikopter og vandflyver, som kan benyttes til oplevelser i luften (mod betaling). Både kahytter og suiter er større og 80% har egen balkon.

SeaDream Innovation kommer til at sejle i hele verden, bl.a. til Antarktis, Nordvestpassagen, Svalbard, Asien, Falklandsøerne, Australien, Sydamerika m.fl. Derfor defineres SeaDram Innovation som "Global Yachting".

Bæredygtigt hybridskib

Yachten bliver verdens mest avancerede, bæredygtige hybrid skib med bl.a. varmegenvinding, landstrømsanlæg og et batteri, der giver op tre timers lydløs sejlads blandt dyrelivet. 

Allerede nu kan I bestille plads på SeaDream Innovation - kontakt vores krydstogtteam for nærmere information.

Solnedgang fra pooldækket, SeaDream Yacht Club

Klasse, stil og luksus

Omgivelserne er stilfulde og eksklusive men påklædningen er elegant casual, så lad endelig smokingen blive hjemme. Atmosfæren om bord er både hyggelig, uformel og totalt afslappende. Helt i SeaDreams ånd. Selv kaptajen holder "åbent hus", hvis I skulle have lyst til at besøge ham på broen og få en sludder om skibsfart og livet om bord.

Afslapning ved poolen på SeaDream Yacht Club

Det er vitterlig skibe for den kræsne rejsende, som forventer lidt mere, og hvor det superprofessionelle personale sætter en ære i at opfylde gæsternes største og mindste ønsker. Og drikkepenge skal I ikke tænke på, det er inkluderet om bord.

eksklusiv all inclusive

Samtlige drikkevarer og måltider om bord er inkluderet, og I kan forvente nogle af de største kulinariske oplevelser til søs fra det 5-stjernede gourmet køkken. I får udsøgte vine til maden og I baren kan I frit vælge blandt det store udvalg af premium drikkevarer.

Nyd gastronomiske retter i den udendørs restaurant på SeaDream Yacht Club

Spis i den  elegante restaurant eller på dækket under åben himmel, og glæd jer til Martini party i Middelhavet og kaviar og champagne i strandkanten i Caribien.

vandski, pianobar og yoga

Det unikke ved SeaDream Yacht Clubs skibe er, at man fra agterenden kan hoppe direkte i vandet. Bekvemt, når kaptajnen pludselig vælger at kaste anker nær en smuk sandstrand.

Stort udvalg af vandsports muligheder om bord på SeaDream Yacht Club

For de aktive medbringer skibene kajakker, jetski, snorkeludstyr, paddle boards, vandski og bananbåd. Når der er landgang kan I låne skibenes mountainbikes, tage med styrmanden på vandretur eller tage med kokken på indkøb.

Om bord findes bibliotek , et lille casino, udendørs biograf, pool og jacuzzi, sauna og dampbad, bar og pianobar, golf-simulator og fitnesscenter, og I kan deltage i daglige yoga- og Tai Chi timer. SeaDream Spa er den eneste Thai certificerede spa til søs.

Admiral Suite stateroom, SeaDream Yacht Clubstilfuld indkvartering

Elegante kahytter og suiter fra 18-41 m2 med fladskærm, iPod® docking station, DVD-afspiller, aircondition, værdiboks og mulighed for WiFi. Marmorbadeværelse med multi-jet bruser, lækre badekåber og Bvlgari® toiletartikler.

SeaDream Innovations 110 luksuriøse kahytter og suiter findes i størrelser fra 29-93 m2, hvoraf 80% af kahytterne/suiterne har egen balkon.

Alle kahytter og suiter har havudsigt, siddeafdeling med sofa og bord samt en minibar, der dagligt bliver fyldt op med øl, sodavand og vand.

Nyd de lækre balinesiske solsenge om bord på SeaDream Yacht ClubCaribien, middelhavet og hele verden

I kan gå ombord på SeaDream I og SeaDream II i Middelhavet om sommeren og sejle rundt i Caribien i vinterperioden.

SeaDream Innovation er specialbygget til at sejle i arktiske egne, men skibet har ruter i hele verden.

 

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.