• Hovedbyen Ajaccio på Korsika er utrolig smuk
 • Solnedgang over pool område på et af skibene i Royal Caribbeans Radiance-klasse
 • Grækenlands mest fotograferede sted, byen Oia på Santorini
 • Trevi fontænen i Rom, Italien

Sommerkrydstogt: Middelhavets juveler

Royal Caribbean, 8-13 dage, inkl. fly og mad om bord

4-stjernet krydstogtskib med mange faciliteter

Oplev Akropolis i Grækenland, det antikke Rom i Italien og storbyen Barcelona

Græske øer, franske Korsika og skønne spanske byer

Inkl. alle måltider samt underholdning om bord

Masser af aktiviteter for voksne og børn om bord

Læs mere

Glæd jer til kulturelle og historiske oplevelser på krydstogtet i Middelhavet med Jewel of the Seas fra Royal Caribbean. Gå om bord i Rom og sejl med til stemningsfulde byer i bl.a. Spanien, Italien, Grækenland og Frankrig. Undervejs kan I nyde livet om bord på det flotte krydstogtskib.

forskellige ruter

Jewel of the Seas sejler fra Rom (Civitavecchia) til Middelhavets smukkeste perler i Italien, Frankrig, Spanien og Grækenland. Der sejles på forskellige ruter i Middelhavet og rækkefølgen af havne kan variere. Én rute går fra Rom til Santorini, Mykonos, Athen (Piræus) og Katakolon i Grækenland og kan forlænges med et par dage, hvor skibet også lægger til på Sicilien og i Napoli, før I sejler tilbage til Rom.  

En anden rute tager jer på 8 dage til spanske og franske perler. Se de forskellige ruter ved at klikke på afrejsehavn under priser og datoer.

Skønne græske øer, Athen og Olympia

I kan sejle til nogle af de smukkeste græske øer i det østlige Middelhav. Fortryllende Mykonos med de traditionelle vindmøller og nogle af de flotteste strande i Grækenland og den lille vulkanø Santorini, hvor byen Oia's farverige huse ligger på stejle klipper. Udsigten herfra er ganske enkelt fantastisk og det mest fotograferede sted i Grækenland.

Skibet lægger også til i Piræus, der ligger forholdvis tæt på den pulserende millionby Athen. Her er fæstningen Akropolis og templet Panthenon nok de største kulturelle attraktioner fra oldtiden. Gå heller ikke glip af Plaka – Athens gamle idylliske bydel med de smalle gader, hyggelige taverner og små butikker. Olympia er endnu et af antikkens store vidundere. Her afholdtes de første olympiske lege i 776 f.Kr.  Se resterne af de store Hera- og Zeus-templer, badeanstalt, stadion mm.

spanske og franske perler og sardinien

På enkelte afgange sætter Jewel of the Seas kurs mod den vestlige del af Middelhavet. Her besøges bl.a. Cannes ved den franske riviera,  storbyen Barcelona, Mallorca samt italienske Sardinien, inden I vender retur til Rom. På én rute lægger skibet til på det fantastisk smukke Korsika. På en anden rute, er det ved den smukke ferieø, Ibiza.

4-STJERNET KRYDSTOGTSKIB

Jewel of the Seas hører til blandt de nyeste skibe i den mellemstore Radiance-klasse i Royal Caribbeans flåde. Disse skibe er kendte for det elegante interiør, den fantastiske udsigt fra de imponerende glaspartier. Glæd jer til en stor variation af restauranter og barer, børneklubber, klatrevæg, pools, et væld af aktiviteter for både voksne og børn, et lækkert spa område og teater med Broadway-inspireret underholdning.

forlæng ferien i Rom

Krydstoget starter og slutter som nævnt i Rom. Overvej evt. at tage et par dage ekstra i den vidunderlige by, før eller efter krydstogtet.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

SE SEJLRUTER OG FRA PRISER PR. PERSON I DELT KAHYT

Den nøjagtige rute, varighed og pris afhænger af den afrejsedag, I vælger. Klik på den enkelte rute nedenfor og tal med vores rejserådgivere, hvis I har brug for yderligere hjælp til valg af afrejsedag og kahytstype.

 • PRIS VED 2 VOKSNE & 2 BØRN (UNDER 12 ÅR) I EN FAMILIEKAHYT MED BALKON? KONTAKT OS for pris.
   

DatoAfrejsehavnDageIndvendigUdvendigBalkon
25.08.19 Vis ruteCivitavecchia (Rom)812.000-14.00012.000-14.00013.000-15.000
DatoStedAnkomstAfgang
25.08.19Civitavecchia (Rom), Italien17.00
26.08.19Til søs
27.08.19Cartagena, Spanien07.0017.00
28.08.19Barcelona, Spanien09.0020.00
29.08.19Palma De Mallorca, Spanien07.0017.00
30.08.19Ajaccio, Corsica12.0021.00
31.08.19Portofino, Italien08.0018.00
01.09.19Civitavecchia (Rom), Italien05.00

REJSER DU ALENE?

Prisen for at bo alene i en kahyt er normalt 50 – 80 % højere end de priser, du kan se på vores rejseforslag. Nogle skibe har dog deciderede singlekahytter. Tal med vores krydstogt-eksperter om dine muligheder.

Lars Damsbo

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Flyrejse fra København - Rom t/r
 • Lufthavnsskatter og afgifter
 • 7 -12 nætters krydstogt om bord på Jewel of the Seas  i valgte kahyttype
 • Alle måltider om bord
 • Drikkepenge om bord på skibet
 • Underholdning og de fleste aktiviteter

Ikke inkluderet

 • Transport mellem lufthavn, hotel og skib. Vi anbefaler taxa
 • Drikkevarer (udover vand, iste, kaffe og te), men specielle drikkevarepakker kan tilkøbes og afregnes direkte med rederiet
 • Tillæg for specialrestauranter og benyttelse af Aqua Spa
 • Udflugter, som kan bestilles hjemmefra eller købes om bord og afregnes direkte med rederiet
 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda

Bemærk

 • Hvor ligger kahytten?
  Nogle udvendige kahytter og balkonkahytter kan være med begrænset udsigt. Spørg altid rejserådgiveren om, hvor på skibet kahytten ligger.