Gastronomi fra øverste hylde
Gastronomien på The Ritz-Carlton Yachts er skabt til jer, der spiser med både øjnene, hjertet og nysgerrigheden. Ombord venter nemlig en kulinarisk verden, hvor fine dining og afslappet yachtstemning mødes i smuk balance.
Start dagen med friskpresset juice og bagværk, der dufter af smør og havluft, nyd en let frokost med grillede rejer og kølig rosé ved poolen – og om aftenen kan I lade jer forføre af en tasting-menu.
Menuerne følger havene. I Adriaterhavet serveres friskfanget skaldyr og lokale olivenolier, i Caribien får I krydret fisk og moden frugt og i Middelhavslandende serveres der selvfølgelig lokale oste og vine, håndplukket af skibets sommelier.
Der findes adskillige restauranter ombord, men I kan også sagtens nyde et stille måltid på jeres private balkon, uden at gå på kompromis med et tårnhøjt gastronomisk niveau.